Excepţional! Foarte mulţumiţi de Autoboca!

Noi clienţi mulţumiţi de Autoboca în fiecare lună

Autoturisme de inchiriat preturi miciÎn 2017 mulţi oameni caută să se bucure de experienţe auto plăcute, lipsite de elemente stresante sau greutăţi secundare. Uneori viaţa este suficient de obositoare încât nu vrem să ne mai „lovim” şi de servicii neprofesioniste. Din acest motiv majoritatea celor care urmează să închirieze un autoturism doresc să nu regrete decizia luată. Pentru a închiria o maşină bună, demnă de utilizat pe străzile româneşti, nu strica vă documentaţi.

Din fericire o să găsiţi Internetul mai mult decât util în încercarea voastră de a alege cea mai bună ofertă din cele disponibile pe piaţă. Credem că acesta este cel eficient mod de a alege o ofertă avantajoasă, din nenumăratele prezente în diverse companii. Ar fi păcat să nu vă bucuraţi de o experienţă plăcută la volanul unui autoturism de bun şi sigur.

Majoritatea persoanelor care au căutat în România maşini de închiriat pentru perioade diverse de timp, au reuşit să găsească oferte bune şi altele mai puţin interesante. În momentul în care începem să căutăm o ofertă de rent potrivită nevoilor noastre, o să dăm peste o gamă variată de opţiuni. Uneori numărul mare de opţiuni poate scoate la iveală anumite stări de confuzie. Accesul la informaţii reuşeşte de cele mai multe ori să ne ducă la o ofertă avantajoasă. Având în vedere şi numărul mare de maşini disponibile spre închiriere în marile oraşe din ţară, procesul de selecţie devine şi mai plăcut. Pentru a lua o decizie bună, în conformitate cu necesităţile de transport pe care le aveţi, nu strică să citiţi şi câteva testimoniale.

Utilitatea unui testimonial în alegerea unui serviciu de rent

 

cheap car rent bucharestÎn ultima vreme din ce în ce mai mulţi oameni au ales să închirieze maşini după ce au citit un testimonial. De asemenea firmele pun accent pe testimoniale, încurajând clienţii să ofere feedback după ce au utilizat un serviciu sau produs. În acest sens este important că clienţii să acceseze un cadru propice pentru lăsarea de feedback.

Autoboca îndeamnă clienţii să ofere feedback după utilizarea serviciilor de închirieri maşini dar şi de leasing. Credem că este foarte important ca noi să primim de la clienţi un feedback constant şi productiv. În acest mod reuşim să ţinem pasul cu nevoile oamenilor şi să-i ajutăm să se bucure de servicii cât mai bune. Au fost foarte multe testimoniale scrise de clienţi care ne-au determinat să facem schimbări. Dacă reuşim să le oferim clienţilor serviciile pe care le doresc, ei sunt din ce în ce mai mulţumiţi!

Am vrea să le mulţumim tuturor celor care au completat chestionarele noastre de calitate. Preţuim opiniile voastre şi încercam mereu să vă oferim cele mai bune servicii posibile.

Citim cu mare atenţie fiecare testimonial şi punem în aplicare, unde şi cum putem, recomandările clienţilor. În acest sens vă invităm să citiţi răspunsurile oferite de clientul Gabriela Althoefer la întrebările prezente în chestionarul nostru de calitate. Vrem să-i mulţumim clientului pentru răbdarea de care a dat dovadă atunci când a răspuns întrebărilor noastre.

Răspunsurile clientului Gabriela Althoefer la întrebările chestionarului sunt următoarele:

  1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-pret?

4 STAR – Comentariu: Ar putea fi puţin mai ieftin…părerea mea!

  1. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere

5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumiţi!

  1. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii?

5 STAR – Comentariu: Destul de repede !!!

  1. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii?

5 STAR – Comentariu: Tot aşa de repede şi fără probleme!

  1. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii?

5 STAR – Comentariu: Excepţional !!!

  1. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii?

5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumiţi!

  1. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit

5 STAR – Comentariu: Uşor de găsit şi bine organizat!

  1. Ne-ai recomanda şi altora?

5 STAR – Comentariu: Cu foarte multă plăcere !! Sunteţi mai bine organizaţi decât în Germania!!!

  1. Veţi apela la serviciile noastre în viitor?

DA – Comentariu: Bineînţeles că da!!!

  1. Putem publica răspunsurile tale pe site-ul nostru www.autoboca.ro?

DA – Comentariu: Cu multă plăcere !!!

Aşa cum puteţi observa, clientul a fost mai mult decât mulţumit de serviciile noastre. Din acest motiv a şi precizat că o să mai apeleze la noi atunci când o să aibă nevoie de o maşină pentru o perioadă de timp determinată. Clientul a închiriat de la Autoboca în Iaşi un Citroen C-Elysee în perioada 30.09  şi 06.10.2017.

Oricând doriţi să apelaţi şi voi la serviciile noastre de rent, puteţi face acest lucru fără restricţii. De ce să nu porniţi la drum la volanul unui autoturism de calitate, optim pentru caracteristicile plăcute dar şi neplăcute ale infrastructurii româneşti? Credem că este foarte important că maşina aleasă să nu vă dezamăgească. Noi încercăm să le oferim clienţilor acces doar la autoturisme de calitate, pregătite cu mare atenţie de drum!

Inchirieri masini