Excursii de primăvară 2018 cu un SUV de calitate

În martie 2018, te provocam la noi emoţii turistice la volanul unui Suzuki Vitara, închiriat de la Autoboca! 

Natura ne invită la drum! Mii de călătorii sunt la îndemâna noastră, mai ales dacă ne organizam corespunzător. România este ţara amintirilor minunate. Sunt atât de multe obiective turistice de explorat, încât uneori întâmpini dificultăţi în setarea unui itinerariu. Totuşi, aşa cum mulţi specialişti au remarcat, exista o placer nevinovată în alegerea celor mai frumoase obiective turistice de vizitat. Sunteţi pregătiţi pentru venirea temperaturilor ridicate? Credem că răspunsul este DA! Cine nu doreşte să se bucure de câteva zile însorite?

Photo credit: Vasile Prisacariu

Primele semne de primăvară îşi fac timid simţite prezenta şi uşor, uşor ne pregătesc de un nou început. Temperaturile ridicate, vremea prietenoasă ne îndeamnă să ieşim cât mai des la plimbări şi să ne bucurăm de razele călduţe ale soarelui. După lunile lungi de iarnă, este o adevărată plăcere să admiri copacii proaspăt înverziţi şi să observi cum natura prinde viaţă chiar sub ochii tăi.

O idee excelentă pentru a profita din plin de frumuseţile primăverii ar fi să pleci câteva zile într-o scurtă vacanţă prin ţară. De ce nu? Dacă aveţi puţin timp liber, îl puteţi înveşti într-o călătorie plăcută!

Photo credit: Vasile Prisacariu

România are foarte multe de oferit celor care se încumeta să îi exploreze munţii, litoralul, peşterile şi cascadele. Mai fiecare locaţie te întâmpină cu ceva deosebit şi are câte o poveste de spus celor dornici să o asculte. Secole de istorie stau ascunse pe străzile oraşelor, sătucelelor şi în zidurile construcţiilor medievale. Ai oportunitatea să faci o călătorie în trecut şi să înveţi mai multe lucruri despre modul de viaţă al strămoşilor noştri.

În plus, pe parcurs poţi poposi şi la câteva castele şi fortăreţe impunătoare unde vei putea admira încăperile marilor domnitori ai neamului. Acestea te pot surprinde într-un mod plăcut. Suntem siguri că o să simţiţi nevoia de a imortaliza vizita la un castel sau altul cu câteva fotografii sau clipuri video.

Photo credit: Mihaela Tanase

Munţii Ceahlău pot fi o destinaţie de weekend potrivită, mai ales dacă vrei să scapi de cotidian şi stresul acumulat pe parcursul săptămânii. Sunt poziţionaţi la intersecţia a trei provincii româneşti: Moldova, Bucovina şi Transilvania. Datorită caracteristicilor fiziografice, Munţii Ceahlău este cea mai frumoasă zona din Carpaţii Orientali. Aici puteţi descoperi o legătură puternică cu natura şi tot ce are aceasta mai frumos de oferit. Ar fi chiar păcat să nu profitaţi de ocazie.

Ce anume poţi face aici? Mai ales că a venit primăvară şi temperaturile sunt mai calde, opţiunile de turism sunt foarte generoase. Poţi opta pentru a parcurge unul (sau câte doreşti) dintre frumoasele trasee pe Ceahlău. O astfel de drumeţie te va revigora şi încarcă cu energie. Ce poate fi măi frumos decât să fii înconjurat de peisaje naturale incredibile? În plus, te-a cuprins spiritul de aventură, poţi ajunge până la Cascada Duruitoarea, una dintre cele mai frumoase din România.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Staţiunea Durau este o altă destinaţie ce merită inclusă pe lista ta dacă plănuieşti să vizitezi Ceahlăul. Este un sătuc montan fermecător şi intim departe de tot ce înseamnă aglomeraţie şi agitaţie. Poţi sta aici peste noapte şi apoi să începi explorarea zonei şi a păduricilor din împrejurimi. Relaxarea, confortul şi liniştea o să vă acompanieze aici.

Drumurile montane, deşi îţi aduc peisaje spectaculare, pot fi relativ dificil de parcurs. De aceea ai nevoie de un autoturism de calitate şi pe care să te poţi baza. Din fericire, la acest aspect te poate ajuta AutoBoca! Suntem o firmă de închirieri maşini cu multă experienţă în domeniul auto. Ştim cam ce modele ar fi potrivite pentru drumurile din România şi în flota noastră vei găsi multe autoturisme noi. De asemenea, te putem sfătui să le alegi pe cele care îţi vor crea toate condiţiile pentru o călătorie lipsită de stres.

Photo credit: Bogdan Tofan

În acest sens, pentru o excursie către Munţii Ceahlău, îţi sugerăm să închiriezi un SUV deosebit şi anume, Suzuki Vitara. Este un autoturism spaţios, cu un motor puternic şi te poţi baza cu încredere pentru a parcurge orice fel de drum. În rândurile următoare îţi vom prezenta câteva avantaje despre acest model de SUV.

Suzuki Vitara, un SUV pentru vacanţe lipsite de stres

În societatea din prezent, nevoia unui mijloc de transport de calitate a devenit esenţială chiar şi în activităţile de zi cu zi. Atunci când plecăm în vacanţă, vrem să ne relaxăm şi să uităm de griji, măcar pentru câteva momente. De aceea, ar fi de preferat să dispui de servicii care te pot ajuta să maximizezi excursia ta. AutoBoca este alături de tine 24/7 – cu maşini de calitate şi oferte de nerefuzat.

Pentru o excursie la munte, un SUV precum Suzuki Vitara ar putea fi partenerul de drum de care ai nevoie. De ce? Fiindcă este un autoturism cu motor puternic (ideal pentru zone montane), spaţios (potrivit pentru 4-5 persoane) şi uşor de manevrat.

Modelul Vitara este o un hibrid, deci deşi face parte din clasa SUV-urilor, a fost conceput pentru călătorii atât în oraşe cât şi în afara lor. Este un autoturism versatil, cu dotări performante şi dă dovadă de performanţă ridicată la drum.

Clienţii noştri care au ales Suzuki Vitara pentru vacanţele lor au fost foarte mulţumiţi de acesta. Domnul Tarpascu a închiriat acest SUV din sediul nostru din Cluj şi experienţa sa poate fi descrisă precum: „Maşina s-a comportat fără probleme tehnice de orice natură. Ne-ai recomanda şi altora? Vă recomand cu cea mai mare plăcere. Un personal drăguţ şi sociabil!” Altfel spus, domnul Tarpascu s-a bucurat de un autoturism întreţinut în condiţii excelente şi de servicii de încredere. Din acest motiv, suntem convinşi că nici tu nu vei fi dezamăgit!

În primăvara lui 2018, poţi închiria noul Suzuki Vitara de la AutoBoca în doar câteva minute! Agenţii noştri sunt oameni foarte bine pregătiţi şi te pot asista pe tot parcursul procesului de închiriere. Nu ne place să îţi irosim timpul. Scopul nostru este de a îţi furniza autoturisme şi servicii de rent de calitate. Şi partea cea mai bună este că poţi ridica maşina de la locaţia dorită de tine. Avem sedii peste tot în ţară (oraşele şi aeroporturile principale), deci nu îţi va fi greu să ne găseşti.

De ce să nu te bucuri şi tu de o vacanţă de primăvară relaxantă? Rezervă chiar astăzi noul Suzuki Vitara şi porneşte la drum cu o maşină de bun venit de calitate! De asemenea, în lună martie, avem şi câteva oferte de rent ce nu ar trebui ratate. Acest autoturism te poate surprinde într-un mod plăcut! Profită de ocazie şi închiriază Vitara la un preţ special.

Inchirieri masini