Experiențe autentice în grupuri restrânse în România

apus minunat mare

Turismul românesc s-a reinventat în pandemie!

Turism rural, mai apreciat ca niciodată. Dacă în trecut acest tip de turism era considerat o curiozitate oportunistă, anul 2021 pare a fi extrem de prolific pentru cei care au căsuțe tradiționale. Acestea au capacități de cazare mai mici decât cele din hoteluri și pensiuni. Așa că devine mult mai ușor să personalizați experiența. Din fericire, turiștii români pot controla mai bine parametrii călătoriei. Au parte de a experiențe minunate, atinse de grația trecutului.

De ce ați putea opta pentru sejururi în căsuțe tradiționale? Dacă v-ați propus să aveți parte de experiențe autentice în România, atunci ar fi bine să aruncați o privire peste oportunitățile turistice existente. Chiar dacă nu ați practicat până acum turism tradițional, vă așteaptă multe surprize plăcute. România rurală este încântătoare. Aveți șansa de a uita de greutățile urbane și să vă delectați cu sunetele libere ale naturii. O experiență unică este de prețuit și ținut minte peste ani și ani.

vizita la graina botanica din cluj
Photo credit: Ionuț Dușmanu

Care sunt avantajele unei călătorii în grup restrâns prin țară?

Dacă aveți suficient timp liber la dispoziție, atunci devine mai ușor să plănuiți o călătorie. Din fericire, majoritatea românilor care pot călători prin țară, fac acest lucru cu deosebită plăcere. Ei vor să pășească pe tărâm virgin, departe de tot ceea ce cunosc.

Au nevoie de oameni apropiați, care să-i ajute să dezvolte amintiri frumoase. Călătorii în grup pentru cei care doresc să descopere inima rurală a României! Cât de minunată poate fi intruziunea în această parte țării. Noi am descoperit multe expresii autentice ale vieții rurale care pur și simplu seduc mintea și revitalizează inima.

Photo credit Dusmanu Ionut

De ce ați putea alege o experiență turistică rurală?

În primul rând, ieșiți din prerogativele călătoriei standard. Faceți altceva. Aveți parte de o experiență nouă. Extindeți granițele posibilităților turistice și descoperiți o latura specială a României. Am văzut că turismul rural a prins la românii dornici de intimitate, liniște și siguranță.

Poate că nu vă așteptați la o asemenea evoluție a turismului românesc, însă se pare că surprizele se țin lanț în 2021. De altfel, de ce să nu încercați ceva nou? Toată lumea merge în stațiunile tranditionale și au parte de aceleași emoții. Voi puteți avea acces la o sursă nouă de experiențe turistice, ce pot fi imortalizate cu ușurință în clipuri video și poze.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Au apărut tot felul de unități de cazare tradiționale, care pot fi utilizate cu încredere pentru șederi de neuitat. În Transilvania, Moldova, Dobrogea și mai ales Bucovina, turismul rural a prins amploare. Antreprenorii au deschis afaceri turistice fascinante, pe care le promovează cu regularitate. Ei doresc să dezvolte un alt tip de turism. Îi susținem pe acești minunați oameni, care pun accent pe spiritul autentic românesc.

Fiecare turist primește mâncarea în căsuța. Nu există îngrămădeală. Mâncați într-un cadru privat, departe de ochii străinilor. Intimitate și un grad ridicat de autenticitate. Cum sună? Foarte fain. Recent a fost un reportaj la postul de televiziune Digi 24 despre un complex cu căsuțe tradiționale din Maramureș, pe placul turiștilor români.

Înțelegem de ce astfel de opțiuni de cazare atrag călătorii. Ei vor să simtă că fac parte din ceva special și diferit. Mobilierul tradițional și lipsa surselor moderne de distracție a atenție, fac din șederea într-un astfel de loc o plăcere greu de transpus în cuvinte. Putem încerca însă mereu simțim că lipsește ceva.

Ar plăti românii să stea departe de televizoare și internet? Se pare că da. Deconectarea este un deziderat nou, însă care devine din ce în ce mai popular. Destresarea este vitală pentru majoritatea românilor care muncesc mult și au nevoie de relaxare. Câteva zile petrecute într-o casă tradițională, devin o bucățică din Rai.

Aventura voastră începe în 2021! Cum vă puteți bucura de călătorii extraordinare în acest an? Strângeți informații utile despre turismul rural și profitați de disponibilitățile turistice din România. Dacă sunteți bine documentați, atunci cresc șansele să vă delectați cu amintiri cât mai faine.

autoturism bun de condus prin tara

Am descoperit multe locuri frumoase din țară, care pun accent pe turism rural. Utilizați Instagram și YouTube pentru a descoperi locuri faine de la „țară” care pot fi vizitate cu deosebită plăcere în timpul liber. Aveți nevoie de un autoturism bun pentru a vă bucura de călătorii plăcute prin țară? AutoBoca vă poate ajută să închiriați o mașină de calitate, fără stres!  Apelați cu încredere la serviciile AutoBoca și bucurați-vă de experiențe deosebite. 

Așa cum sperăm că o să descoperiți, AutoBoca vă pune la dispoziție un serviciu profesionist de rent a car. Acesta poate fi accesat cu ușurință oricând doriți. Avem o experiență de peste 13 ani în industria românească de închirieri auto!

Inchirieri auto oras