Feedback client AB: maşina a fost OK pentru preţ

Agenţii profesioniste de închirieri maşini pe piaţa românească: cum le poţi identifica?

În 2017 standardele în sectorul serviciilor sunt din ce în ce mai ridicate. O dată cu explozia Internetului, oamenii au access la foarte multe informaţii privind calitatea produselor ce urmează să le achiziţioneze. Recenziile, testimonialele lăsate de alţi clienţi au o forţă mare de impact asupra deciziei de cumpărare a viitorilor sau potenţialilor consumatori. Pe baza acestora se pot extrage caracteristicile principale ale produsului/serviciului respectiv şi dacă merită accesarea lor sau nu.

Acest sistem de evaluare neoficială, implementată de clienţii firmei, nu poate fi alterat sub nici o formă de companie. Practic, sunt păreri sincere ce descriu experienţe reale avute de alţi oameni ca şi tine  cu un anumit serviciu sau bun. Acestea au un puternic impact asupra celor care urmează să utilizeze un serviciu sau produs similar.

Atunci când urmează să întreprinzi o cumpărătură de o anvergură considerabilă (nu vorbim aici de actul simplu de a lua pâine din supermarket), primul pas pe care trebuie să-l faci este să te informezi corespunzător. Şi care sunt sursele de informaţii pe care te poţi baza cel mai mult? Răspunsul este simplu: recenzii şi testimoniale. Calitatea unei companii este cel mai bine descrisă de proprii săi utilizatori. Aceştia pot oferi cele mai bune impresii despre calitatea unui serviciu. Alţi oameni se pot informa mai bine şi ulterior pot lua decizii corecte.

Dacă urmează să închiriezi o maşină şi nu ştii la ce agenţie de rent să apelezi, cel mai probabil prima ta reacţie va fi să iniţiezi o căutare pe Google (sau orice alt motor de căutare). În urma rezultatelor, vei consulta grupuri pe facebook, forumuri şi implicit vei citi şi părerea altor clienţi.

Dacă vei observa că majoritatea dintre aceştia au reacţii pozitive faţă de firma respectivă, atunci te vei simţi şi tu mai încurajat să apelezi la ei. Desigur, sunt mai multe criterii de care ţii cont, şi fiecare persoană are preferinţele ei.

Noi, cei de la AutoBoca rent a car am învăţat că fiecare client este diferit şi încercam să ne mulăm serviciile pentru nevoile lor. Ştim foarte bine că doar aşa vei fi mulţumit de serviciile oferite şi îţi vei dori să revii. În continuare îţi vom prezenta o listă de elemente esenţiale de care fiecare agenţie de închirieri maşini ar trebui să ţină cont pentru a oferi servicii de calitate.

Noi avem grijă ca fiecare client să se bucure de o experienţă pozitivă şi lipsită de probleme.

5 criterii esenţiale de care trebuie să ţii cont pentru a identifica o agenţie profesionistă de închirieri maşini

Lista criteriilor poate fi foarte îndestulătoare, însă noi, ţi le vom prezenta pe cele mai importante, pentru a ştii cum să faci selecţia.

 • În primul rând, agenţia de rent trebuie să dispună de o flotă variată de maşini, pentru că tu să ai de unde alege. În funcţie de scopul călătoriei tale, trebuie să îţi găseşti un autoturism bun care să îţi vină în sprijinul tău.
 • În al doilea rând, agenţia de rent trebuie să îţi ofere maşini de calitate şi bine întreţinute. Cel mai probabil nu ai vrea să porneşti la drum cu un SH care abia abia se menţine pe şosea.
 • În al treilea rând, agenţia de rent trebuie să îţi ofere disponibilitate 24/7 şi flexibilitate (poate ai avionul ce decolează la 4 dimineaţa, ar fi tare bine că maşina să te aştepte la aeroport atunci).
 • În al patrulea rând, agenţia de rent ar trebui să dispună de mai multe locaţii prin ţară. Este mult mai la îndemâna să poţi prelua şi preda maşini în oraşele în care ai tu activitate.
 • În al cincilea rând, timpul alocat procesului de închiriere trebuie să fie scurt. Nu este deloc necesar să îţi pierzi vremea completând formulare.

Se mai poate adăuga şi criterii legate de preţ, amabilitatea agenţilor cât şi serviciile extra oferite şi aşa mai departe. Noi am menţionat doar câteva aspecte generale pentru a le lua în considerare atunci când vrei să identifici o firmă de rent profesională.

Bacau rent Dacia Logan

AutoBoca rent a car pune în aplicare toate aceste 5 criterii esenţiale şi depunem eforturi constante pentru a ne îmbunătăţi serviciile. Dispunem de o flotă variată şi bogată de maşini, modele noi de la producători de top, precum: VW Jetta, VW Golf, VW Polo, Citroen C-Elysee, Dacia New Logan şi multe altele. De asemenea, în fiecare lună cram oferte promoţionale pentru închirieri maşini, că tu să poţi pleca la drum cu o maşină de calitate şi să şi economiseşti. Însă, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Cel mai bine ar fi să auzi direct de la unul dintre clienţii noştri ce experienţă a avut cu maşina închiriată de la AutoBoca.

Ce zic clienţii noştri despre serviciile AB? Citeşte testimonialul lăsat de domnul Marius Daniel Ghițoiu

Feedbackul tău este foarte important pentru noi fiindcă doar aşa putem să identificăm de anume ţi-a plăcut la maşinile din flota noastră şi ce anume ar putea fi schimbat. În acest sens, fiecărui client AutoBoca îi este trimis un chestionar de calitate pentru a evalua calitatea serviciilor. Domnul Marius Daniel Ghițoiu a fost foarte amabil şi a împărtăşit cu noi părerea sa despre AutoBoca rent a car. Dumnealui a închiriat un VW Polo în Bucureşti, în perioada  13-17 aprilie. Mai jos poţi citi răspunsurile sale.

 1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 4 STAR – Comentariu: Maşina a fost OK pentru preţ, însă m-aş fi aşteptat să am o posibilitate să conectez telefonul fără alte adaptoare, o mufă USB i-a lipsit.
 2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR
 3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Totul a mers foarte repede şi comunicarea a fost foarte bună
 4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Same, au venit băieţii la locaţie şi a durat 1 minut toată procedura.
 5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 4 STAR – Comentariu: În spatele spaţiului unde se pun sticlele/cafeaua, este un alt spaţiu mai mic unde ceva se vărsase şi uscase şi arata destul de urât. Nu se vedea uşor, însă o dată ce l-am văzut a fost greu de uitat. Am încercat să-l curăţ eu dar fără succes. Altfel maşina a fost curată.
 6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: Nu prea mă pricep la maşini, mă aştept să meargă fără probleme şi a mers 🙂
 7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 3 STAR – Comentariu: Biroul este în afara oraşului şi asta face mai greu ridicarea. În cazul mea maşină a fost livrata şi ridicată de la locaţii specifice agreate în prealabil ceea ce a fost big plus. Altfel ar ajuta un spaţiu mai central de ridicat maşina, pe axa Victoriei/Romana/Universitate/Unirii
 8. Ne-ai recomanda şi altora? 4 STAR – Comentariu: Da.
 9. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA
 10. Putem publica răspunsurile tale pe site-ul nostru www.autoboca.ro? DA

După cum poţi observa şi din răspunsurile oferite de domnul Marius Ghițoiu, maşina închiriată a dovedit o performanţă ridicată la drum şi a fost pe placul dumnealui. Profesionalism şi cordialitatea agenţilor a fost una dintre plusurile procesului de închiriere, cât şi facilitatea obţinerii maşinii gata de drum.

Desigur, se mai pot face îmbunătăţiri (de exemplu, o mufă USB pentru a îţi conecta telefonul), de care cu siguranţă vom ţine cont pentru viitoarele pachete de închirieri ce le vom oferi. Însă, la final, domnul Marius Ghițoiu ne-ar recomanda cu siguranţă şi altor persoane. Asta înseamnă că a fost foarte mulţumit de autoturismul închiriat şi de calitatea serviciilor  de închiriere.

Descoperă şi tu beneficiile de care te poţi bucura la volanul unei maşini din flota AutoBoca. Avem sedii mai peste tot în ţară, deci îţi va fi simplu să ne găseşti!

Autoturisme bune de inchiriat