Festivalurile verii anului 2019 în România

Marea Neagra Romania

Neversea și Untold dau tonul distracției în această vară! Nu am uitat de Afterhills!

În aceasta vara ne dorim să dăm piept cu bucuria distracției sincere. Vrem să descoperim placerea unor clipe minunate alaturi de familie sau prieteni buni. După 6 – 7 luni de muncă asidua și probleme de rezolvat, avem la dispoziție o săptămână liberă pentru relaxare, distracție și voie buna. Majoritatea românilor care se pregătesc în aceste zile de vacanta de vara încearcă să găsească tonusul potrivit pentru tot ceea ce urmează să facă. Unii pornesc în city breakuri prin Europa. Alții se pregătesc de sejururi minunate la Marea Neagră sau Marea Mediterană. Avem și români, ceva mai tinerei și dornici de distracție.

Muzica ne aduce mai aproape că oricând de spiritul liber și darnic al vieții. De fiecare data când ascultam o melodie frumoasa, devenim „captivi” emoției transmise de artist. Și daca iubim muzica, atunci o căutam în mediul ei liber, neatins de pulsul artificialului. Din fericire romanii sunt binecuvântați de doua festivaluri de muzica incredibile: Neversea și Untold. Deja romanii se pregătesc de aceste doua momente importante, cumpărând bilete și locuri de cazare.

Anul trecut cele doua festivaluri au fost deliciul tinerilor care iubesc muzica și distracția. Majoritatea celor care au participat în 2018 la unul din cele două festivaluri menționate de noi mai sus, s-au simțit foarte bine și au reușit să strângă multe amintiri frumoase. Să nu uitam de Afterhills Music Festival din Iași care anul trecut a reușit să strângă mii de oameni iar în acest an lista artiștilor este WOW!

cluj napoca 2019
Photo credit: Ionuț Dușmanu

Sunteți pregătiți pentru o vară muzicală?

În anul 2019 aveți posibilitatea de a vă bucura de emoții muzicale și sociale minunate. Când au loc aceste festivaluri? Haideți să aflam împreună! Totuși, bănuim că deja v-ați interesat puțin despre evenimentele verii: Neversea și Untold. Numeroși artiști importanți au confirmat participarea la aceste festivaluri. Spre deliciul participanților, artiștii abia așteaptă să-și puna în evidenta talentul și să impresioneze. Vom încercă să scoatem în evidenta particularitățile celor doua festivaluri, care se bucura de o popularitate incredibilă.

Daca în urma cu câțiva ani nu ne-am fi gândit că acest tip de festival s-ar fi bucurat de atenția publicului românesc, astăzi lucurile s-au schimbat mult. Tânără generație este interesata de activitățile sociale în grup. Această vrea să stabilească noi legături sociale și prietenii de durata. Aici putem menționă și rolurile jucate de rețelele de socializare Facebook, Twitter și Instagram. Acestea au deschis drumul către conexiuni clare intre persoane. Unele sunt benefice și altele mai puțin. Nu putem ignora faptul că rețelele de socializare și-au pus amprenta pe dezvoltarea noii generații.

Fiecare festival are capacitatea de a surprinde pozitiv invitații și participanții. Și dacă iubiți muzica, atunci sigur o să mergeți cu drag la festivalul ales. O să vedeți cât de multe lucruri interesante pot fi descoperite în timpul festivalurilor. Atunci când ajungeți la fata locului, simțiți din plin de ce atât de mulți oameni iubesc să participe la astfel de festivaluri.

sunset romania black sea
Photo credit: Constantin Seghedin

Festivalul Neversea este cel care dă startul distracției. Acesta are loc într 4 și 7 iulie, pe plaja Neversea din Constanta. Aici o să găsiți multe zâmbete, oameni fericiți și dornici să se simță bine. Daca împărtășiți și voi această dorință, sigur o să vă simțiți bine. Care sunt artiștii care o asigure distracția la Neversea? Printre cei mai importanți artiști care o să cante pe scena principala o să-i găsiți pe Afrojack, ATB, Delia, Dj Snake, G-Easy, Inna, Jessie J, Kadebostany, Lost Frequencies, The Motans, Sean Paul și alții. Cu așa artiști talentați, distracția sigur o să domine plaja de la Neversea! Ar fi păcat să ratați ocazia de a asculta acești artiști. Puteți oricând vizita site-ul festivalului pentru a descoperi mai multe despre el și cum puteți participa.

În Cluj Napoca are loc marele festival Untold, intre 1 și 4 August 2019. Acest festival este cu siguranță atracția principală a verii, impresionând cu numărul mare de participanți și artiștii de renume care dau naștere unor experiențe incredibile. Cine o să participe la acest festival? Surprize, surprize! Robbie Williams! Armin Van Buuren, David Gueta, Busta Rhimes, 3 are Legend, Don Diablo, Martin Garrix, Tinnie Tempah, james Arthur, Stormzy sunt doar câțiva din artiștii care o să întrețină atmosfera la festivalul Untold! Avem prieteni care abia așteaptă să pornească la drum și să descopere magia unui festival cu totul special. Deloc surprinzător, sunt mulți oameni care abia așteaptă luna august pentru a participa la festival.

La sfârșitul lunii august, mai precis intre 23 – 25 august, la Iași, are loc festivalul Afterhills. În cadrul acestui eveniment, iubit de ieșeni și moldoveni, vor canta mulți artiști cunoscuți: Don Diablo, Rita Ora, Sam Feldt, CTC, Nane, Fedde le Grand, Suie Paparude și alții. Sunt șanse mari că festivalul să fie o sursă de bucurii și voie bună. Așa cum am menționat anterior, dacă iubiți muzica, atunci acest festival poate fi motivul pentru un weekend reușit.

În ceea ce privește mobilitatea auto, AutoBoca vă poate ajuta!

Astăzi puteți opta cu încredere pentru serviciile AutoBoca de închirieri auto. De 10 ani ajutăm oamenii să se bucure de experiențe auto plăcute. Încercam se oferm cele mai bune servicii de rent a car posibile. Muncim din greu pentru a ne ajuta clienții să acceseze mașini bune, potrivite pentru drumurile pe care vor să le facă prin diverse regiuni românești.  

96% din cei care au accesat serviciile noastre, au decis să ne recomande prietenilor și familiei! Aceste recomandări ne onorează. Mulțumim tuturor celor care au ales să ne recomande serviciile. Contactati-ne cu încredere daca vreți să închiriați mașini de la noi în această vară! Vă putem surprinde plăcut cu oferte lunare avantajoase.