Firma ta are nevoie de un nou parc auto?

Maşini noi, modele diverse fără niciun cost iniţial: leasing operaţional de la AutoBoca şi uşor de accesat! 

În secolul vitezei, accentul cade pe o mobilitate rapidă, eficientă şi care poate economisi atât timp cât şi bani. Indiferent de activităţile pe care trebuie să le demaraţi, un lucru rămâne esenţial: deplasarea fără impedimente către toate destinaţiile vizate. Trebuie să ne îndeplinim toate obiectivele într-un mod sigur şi eficient.

Timpul uneori ne poate costa bani sau ne poate aduce un profit considerabil. Din acest motiv contează foarte mult ce maşina folosim zilnic, fie pentru a ajunge la lucru sau pentru a duce produsele la client.

Photo credit: Tinel Andronic

Ne-am obişnuit să utilizăm un mijloc de transport (în special maşina) mai pentru orice ieşire (mers la serviciu, cumpărături, vacanţe întâlniri de afaceri şi altele). Practic, suntem dependenţi de un autoturism sau orice altă formă de mobilitate care ne poate ajuta să economisim din timpul petrecut pe  drum.

Totuşi această dependentă ne ajuta să îndeplinim diferite obiective mai repede şi mai uşor. Pentru a reuşi să ne deplasăm aşa cum se cuvine prin oraşele României, avem nevoie de maşini sigure şi de calitate. Astăzi mulţi oameni încearcă atât cât pot să găsească soluţii de mobilitate practice şi avantajoase.

Întreaga societate este construită în aşa maniera încât ne găsim într-o continuă mişcare şi sarcinile zilnice sunt din ce în ce mai numeroase. Nu ne putem permite întârzieri şi toate lucrurile trebuie să decurgă conform unui program. Astfel de cerinţe sunt şi mai elaborate dacă aveţi propria companie.

Nu doar că va trebui să vă organizaţi programul vostru, însă va trebui să coordonaţi şi pe cel al angajaţilor, stabilirea de obiective clare cât şi targetate clienţilor potriviţi. În alte cuvinte, timpul nu poate fi irosit pe activităţi care nu contribuie la dezvoltarea firmei. Totuşi, sunt multe soluţii demne de avut în vedere, trebuie doar să găsiţi una potrivită nevoilor voastre de mobilitate.

Din acest motiv, este important să dispuneţi de mijloace de transport proprii, de calitate şi care se pot plia pe necesităţile voastre. Dacă aveţi de întreprins drumuri lungi prin ţară, atunci cu siguranţă va trebui să optaţi pentru anumite tipuri de modele de autoturisme (cum ar fi cele din clasa compact sau microbuze).

În cazul în care v-aţi propus să circulaţi mai mult în mediul urban, veţi avea nevoie de maşini uşor de manevrat, cu un consum redus şi uşor de parcat (cum ar fi cele din clasa mini). Din fericire sunt şi maşini care merita să le descoperiţi în profunzime. Cu cât ştiţi mai multe lucruri despre autoturismele disponibile spre utilizare, cu atât o să vă fie mai uşor să luaţi o decizie.

Însă, achiziţionarea de autoturisme noi reprezintă o investiţie considerabilă şi chiar riscantă pentru o firmă la început  de drum. Acestea sunt bunuri care au o amortizare de durată şi cu cât sunt mai utilizate cu atât valoarea lor scade. Altfel spus, va trebui să vă sacrificaţi o mare parte din capital pentru a spori mobilitatea companiei voastre.

Însă, dacă v-am spune că nu este necesar să alegeţi varianta asta şi că există o soluţie mult mai avantajoasă? Cu informaţiile corespunzătoare, veţi putea accesa servicii de încredere care vă pot ajuta să accesaţi maşini de calitate. În orice situaţie accesul la informaţii utile, ne ajuta să luăm cea mai bună decizie posibilă. 

Firmele care au nevoie de autoturisme pentru a îndeplini diverse activităţi optează în majoritatea cazurilor pentru oferte de leasing. De ce? Acestea sunt dezvoltate cu atenţie de firmele rent a car şi leasing pentru a îndeplini nevoi clare de mobilitate, în funcţie de preferinţele voastre. Nu doar atât, însă dacă veţi colabora cu o agenţie  serioasă de leasing, veţi putea folosi autoturismele dorite fără niciun cost iniţial. Sună bine, nu-i aşa? Să ştiţi că majoritatea firmelor dedicate de leasing depun efort considerabil pentru a dezvolta servicii bune.

 Alegerea unei firme cu care să colaborăm pentru a dezvolta o flotă stabilă vine după o documentare atentă şi de multe ori laborioasă. Este şi de înţeles. Veţi dori să contractaţi o ofertă de leasing avantajoasă şi care se pliază pe aşteptările voastre. Managerii de firme, administratorii, CEO, proprietarii de firme sau directorii de logistică, departamentul de transport vor să se asigure că au la dispoziţie maşini bune în flotă, mai ales dacă acestea sunt utilizate des pentru a îndeplini funcţii diverse. 

Este imperativ să livraţi în timp util serviciile şi bunurile promise clienţilor voştri. De asemenea, este important să nu întârziaţi la întâlniri cu potenţiali investitori. Cu o maşină bună alături, vă veţi putea deplasa fără impedimente către toate destinaţiile dorite. Şi la acest aspect, vrem să vă ajutăm noi, cei de la AutoBoca. Suntem o firmă de rent şi leasing operaţional cu 10 ani de experienţă în domeniu. La ce te poţi aştepta de la AutoBoca? Un răspuns simplu ar fi: la profesionalism, devotament şi dedicaţie faţă de clienţi şi calitatea serviciilor.

De-a lungul anilor am reuşit să ajutăm mii de persoane să călătorească cu plăcere la volanul maşinilor noastre de bun venit. Ne reînnoim flota periodic pentru că voi să vă puteţi bucura doar de modele noi şi întreţinute în condiţii excelente. Cum vă putem fi de folos pentru a vă pune la punct propria flota?

Vă invităm să descoperiţi programul de leasing operaţional de la AutoBoca, 3SLease, special conceput pentru a oferi soluţii de mobilitate avantajoase. Dacă v-am stârnit interesul, vă invităm să citiţi în continuare mai multe detalii! Suntem siguri că o să descoperiţi câteva lucruri interesante despre serviciile noastre de leasing operaţional.

3SLease, soluţia de mobilitate perfectă pentru firma voastră

Căutarea unui serviciu sau produs de încredere şi care să se ridice la aşteptările voastre, este întotdeauna un proces îndelungat şi relativ complicat. Din fericire, Internetul poate fi o unealtă tare de folos în asemenea situaţii. Cu doar câteva click-uri, veţi putea accesa numeroase siteuri, bloguri, forumuri sau reţele de socializare ce conţin experienţele altor oameni ce căutau aceleaşi servicii sau bunuri ca şi voi. 

În funcţie de recenzii, comentarii sau testimoniale vă puteţi orienta către firmele potrivite. Flota voastră merită doar modele noi şi de calitate, aşa că nu trebuie să faceţi compromis la aceste aspecte. Specialiştii AutoBoca sunt mereu pregătiţi să vă întâmpine cu maşini deosebite şi oferte de leasing operaţional care pot fi adaptate pentru necesităţile voastre de transport. Ştim că fiecare client are preferinţe şi nevoi diferite, aşa că am pus la punct un program de leasing auto care poate fi personalizat în funcţie de preferinţele fiecăruia.

Este vorba despre 3SLease, o ofertă de leasing ce conţine 3 pachete avantajoase în funcţie de necesităţile voastre. Mai precis, 3SLease conţine următoarele posibilităţi:

Start-up Lease. Acest pachet de leasing a fost special creat pentru companiile la început de drum. De regulă, acestea au nevoie de 1-2 maşini de calitate pentru perioade de timp mai scurt (1-3 luni). Pentru orice activitate care se afla în stagiile incipiente, orice investiţie poate influenţa rezultatul într-o formă pozitivă sau negativă. Din acest motiv, cu Start-up Lease, veţi avea la dispoziţie specialişti care vă pot ghida către alegerile corecte.

Small Lease. Cu acest pachet de leasing auto, veţi putea închiria modele noi de autoturisme pentru perioade medii, de regulă cuprinse între 3-6 luni. În flota AutoBoca, veţi găsi multe maşini noi şi diverse ce pot fi utilizate cu încredere atât la drumuri lungi prin ţară cât şi cele scurte. În funcţie de preferinţe şi necesităţi de transport, puteţi opta pentru un VW Jetta, Citroen C-Elysee, VW Polo Automat şi lista poate continua.

Smart Lease. Acest pachet a fost special creat pentru întreprinderile care au nevoie de mijloace de transport de încredere, recurente şi pentru perioade mai mari (6 luni – 1 an). Dacă veţi alege Smart Lease, veţi şti că veţi dispune de autoturisme noi, cu puţini km la bord fără să vă preocupaţi de costuri de mentenanţă, taxe de asigurări, impozite şi altele. 

Photo credit: Bogdan Tofan

Nu doar atât, însă dacă veţi închiria prin leasing maşini pentru perioade mai mari de 6 luni, veţi beneficia şi de preţuri avantajoase. Un alt mare avantaj este că veţi avea la dispoziţie un specialist care vă poate oferi soluţii pentru orice tip de problemă veţi întâmpina pe întreaga perioadă de leasing (chiar şi o maşină la schimb).

Numărul de beneficii pentru 3SLease este mult mai numeros. Clienţii care au ales aceste oferte de leasing auto au fost foarte mulţumiţi de maşinile şi serviciile oferite. Din acest motiv, suntem convinşi că vă putem ajuta şi pe voi să vă puneţi la punct o flotă performanţă. Contactaţi-ne chiar acum şi profitaţi de ofertele noastre de leasing operaţional!

Autoturisme bune de inchiriat