Firme românești și nevoi clare de mijloace de transport

o masina de inchiriat buna

Dezvoltarea unei flote auto eficiente în timpul pandemiei. Provocări și performanță în 2020!

Anul 2020 a intrat în forță în analele istoriei, unii ar spune chiar cu ghetele de armată, murdare după un marș lung de 60 de kilometri prin mlaștini. Lumea avea multe probleme și provocări înainte de venirea Covid-19, care a pus benzină într-un foc care ardea mocnit de ani. Nu am fost pregătiți pentru o pandemie. Bill Gates a ținut o prelegere la TED cu 5 ani în urmă despre faptul că omenirea nu este pregătită pentru o pandemie. El a încercat să scoată în evidență faptul că oamenii nu acordau suficientă atenție posibilității unei pandemii să apară de nicăieri.

Atunci când Covid-19 a intrat în România, guvernul a instituit starea de urgență, care ne-a luat prin surprindere pe toți. Persoanele fizice și firmele au avut de suferit. Vara a adus un grad de normalitate în România, dar nu cel cu care eram obișnuiți. A trebuit să ne adaptăm la nouă realitate și să răspundem cu soluții concrete și eficiente. Firmele în mod special au fost nevoite să dezvolte strategii de dezvoltare și adaptare la mediul economic românesc, afectat serios de pandemie.

calatorii placute masini romania

AutoBoca a simțit din plin efectele nefaste ale pandemiei. Am fost nevoiți să oprim activitatea în perioada stării de urgență. Așa că știm ce înseamnă să te lovești de probleme într-un moment atât de complex. Din fericire, am reușit să găsim un set de soluții la problemele cu care se confruntă firmele de rent a car românești.

Știm că sunt multe firme care vând servicii și produse și au nevoie de mașini de încredere. Cât de dificil poate fi să dezvoltați o flota în timpul pandemiei? Întrebarea nu este ușor de abordat, mai ales când ne gândim la complexitatea industriei românești de rent a car.

Astăzi este destul de dificil să găsești soluții de mobilitate. Totuși, dacă reușiți să abordați căutarea cu răbdare și atenție la particularităților firmelor de leasing operațional, o să reușiți să identificați colaboratorul potrivit.

AutoBoca și oferte de leasing operațional de bun venit în 2020!

În prezent dezvoltarea unei flote auto care să cuprindă mașini bune și de încredere, necesită răbdare. Grabă nu este de ajutor. Firma noastră are o experiență de peste 12 ani în domeniu, ceea ce înseamnă profesionalism, dedicație și atenție la detalii. Agenții AutoBoca fac tot ceea ce le stă în putere pentru a întâmpină clienții cu servicii de calitate și 100% transparență. Dorim să le facem muncă mai ușoară firmelor care ne contractează.

În vremuri atât de dificile și incerte, noi vrem să oferim stabilitate și dedicație. De ce ați putea alege o colaborare cu AutoBoca? De-a lungul anilor am reușit să ajutăm multe firme să dezvolte flote auto de încredere și eficiente. Sunt numeroase avantaje care vin din alegerea unui pachet de leasing de la firma noastră.

Fie că aveți o afacere mare sau una mică, aveți posibilitatea de a adauga în flota mașini bune. Atunci când vorbim de închirieri mașini pe termen lung, avantajele acompaniază ofertele finale. Ce oferim noi? Hai să vedem câteva avantaje ale pachetelor noastre:

  • 1 Deductibilitate integrală: trebuie să știți că rata lunară este 100% deductibilă fiscal
  • 2 Nu trebuie să dați un avans. O chestie foarte faină este legată de faptul că nu trebuie să faceți o investiție inițială. Aveți grijă de finanțele firmei mult mai ușor.
  • 3 Asigurare RCA și CASCO incluse
  • 4 Mentenanță completă: să știți că reviziile și reparațiile sunt incluse în rată lunară.
  • 5 Oferim asistență 24/7: merită să știți că suntem alături de clienți în caz de accident.
  • 6 Autovehicul la schimb. Dacă se întâmplă ceva, aveți la dispoziție o mașină la schimb. Vă puteți continuă activitatea chiar dacă aveți un accident.
  • 7 Impozite și taxe incluse în pachet
  • 8 Noi suportăm devalorizarea mașinii
  • 9 Vă oferim acces la mașini de la producători de top.
  • 10 Aprobare rapidă și transparență 100%. Nu aveți nevoie de scoring bancar. Aveți nevoie doar de câteva acte pentru a fi aprobat.
inchirieri hyundai i20 rapid pret bun

Dacă sunteți în căutarea unui pachet de leasing operațional pentru perioade de timp pe termen mediu și lung, aruncați o privire peste caracteristicile pachetului 3Slease. În cadrul acestui pachet general se află Start Lease, Small Lease și Smart Lease. Aceste opțiuni pot fi personalizate pentru a servi nevoilor clienților.

Agenții AutoBoca lucrează împreună cu clienții pentru a găsi cele mai bune opțiuni de transport. Ne dorim ca fiecare contract să fie onorat cu precizie și profesionalism. Contactați-ne cu încredere pentru a obține mai multe informații despre autoturismele disponibile spre închiriere!

Inchirieri auto oras