Firmele IT au nevoie de leasing auto?

Cum să te evidenţiezi într-un mediu competitiv? Prin profesionalism şi performanţă ridicată în fiecare zi!

Industria IT din România este într-o continuă dezvoltare, fiind un serviciu din ce în ce mai necesar în mai multe domenii. De altfel, problema firmelor IT în prezent este că nu au la dispoziţie suficientă forţă de muncă. Mulţi oameni încearcă, atât cât pot, să se relanseze în mediul IT. Ei sunt atraşi de salariile mari şi posibilităţile reale de avansare. Sunteţi surprinşi? Credem că nu!

În perioada 2014-2017 s-a înregistrat o creştere constantă de 5-7% anual, a companiilor de IT. În prezent sunt peste 17.000 de firme active (cu capital străin şi românesc) cu zeci de mii de angajaţi. Acestea sunt doar câteva date disponibile online. Totuşi, sunt şanse ca numărul firmelor IT să fie chiar mai mare.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Oraşele care au captat atenţia multinaţionalelor sunt Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara. Aici sunt polurile IT din România deoarece se consideră că sunt un mediu propice pentru astfel de servicii (datorită potenţialului ridicat de pe piaţă). Mulţi oameni (programatori, developeri, software testeri) din zonele apropiate vin în aceste oraşe pentru a găsi locuri de munca productive.

Toate acestea sunt semne de progres economic, însă în acelaşi timp se evidenţiază şi un număr mare de competitori, fiecare încercând să îşi atragă clientela într-un mod ingenios. Accentul cade pe calitate, promptitudine şi profesionalism. Cerinţele sunt din ce în ce mai mari şi firmele din domeniul IT trebuie să găsească soluţii performante şi eficiente.

Photo credit: Constantin Seghedin

Timpul, de regulă, joacă un rol important, fiind una dintre cele mai preţioase resurse în cadrul mediului de afaceri. Nu poţi avea întârzieri şi este necesar să menţii o strânsă legătură cu potenţiali investitori şi colaboratori. Dinamica societăţii actuale ne surprinde mereu. În acest sens, nu strică să fim pregătiţi pentru situaţii diferite.

Trăim în secolul vitezei, aşa că nevoia de mobilitate rapidă ocupa un loc prioritar pentru orice firmă care doreşte să activeze cu succes. Poate la o primă vedere, ai spune că o companie din IT, ar trebui să îşi canalizeze energia pentru o comunicare online, însă de foarte multe ori sunt necesare călătorii pentru întâlniri directe sau participări la conferinţe în vederea diseminării unor subiecte de interes. În acest sens, este musai să dispui de o flotă de calitate şi pe care să te poţi baza în orice fel de situaţie.

Photo credit: Bogdan Tofan

Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara sunt oraşe mari, cu trafic intens şi zilnic se înregistrează un flux mare de oameni ce vin aici din motive de business. Fiecare dintre ei au o agendă încărcată cu multe taskuri de îndeplinit, astfel încât fiecare minut contează. Din acest motiv, pentru a oferi servicii profesionale clienţilor tăi, trebuie să te asiguri că lucrurile vor merge fără probleme şi fără perioade lungi de aşteptare. De aceea, ar fi de preferat să poţi pune la dispoziţia angajaţilor tăi o serie de autoturisme bune, potrivite pentru drumuri în oraşele mari româneşti.

O soluţie avantajoasă pentru a pune bazele unei flote de calitate, este leasingul operaţional. Prin intermediul unui pachet de leasing auto, poţi închiria pentru diverse perioade de timp maşinile de care ai nevoie. Poate exista un interval mai aglomerat, în cadrul căruia sunt necesare mai multe călătorii.

Atunci ar fi de preferat să extinzi flota cu 2-3 autoturisme pentru a fluidiza activităţile. Iar la finalul acelei perioade, poţi renunţa la maşinile extra, astfel scutindu-te şi de costuri. Să ştiţi că sunt multe firme care apelează la oferte de leasing operaţional. Ele au la dispoziţie flote auto stabile şi uşor de întreţinut.

Două dintre marile beneficii ale leasingului operaţional sunt: flexibilitate şi personalizare. Tu decizi de cât timp ai nevoie de autoturisme şi tu decizi ce modele vei închiria, în funcţie de nevoile tale de transport. Nu doar atât, însă dacă vei colabora cu o firmă de leasing de încredere, vei avea acces atât la modele noi cât şi la preţuri bune.

Următoarea întrebare probabil este legată de cum găseşti un program de leasing de calitate şi de care poţi beneficia? În România, sunt multe companii de rent pe care să te poţi baza, însă la final, va trebui să colaborezi cu cea care îţi inspiră încredere şi profesionalism.

Şi la acest aspect, AutoBoca poate fi de ajutor. De ce să alegi leasing auto de la noi? Cum poate oferta noastră pentru firme, 3S Lease, să îţi susţină obiectivele tale? În rândurile următoare vei afla mai multe detalii şi te vei convinge singur că AutoBoca este partenerul de care ai nevoie.

3S Lease: servicii de leasing de calitate şi maşini performante

Procesul de a selecta autoturismele pentru o flotă de calitate poate fi istovitor şi complicat. Cu siguranţă nu vrei să consumi capitalul firmei pe investiţii nefavorabile. Însă, dacă vei colabora cu profesionişti, vei constata că lucrurile vor evolua conform aşteptărilor tale şi că te vei bucura de maşini bune. În acest sens, specialiştii AutoBoca au pus la punct un program de leasing ce se poate adapta la nevoile de transport ale firmelor de toate dimensiunile. Iată la ce te poţi aştepta de la 3S Lease:

  • Tu alegi maşinile de care ai nevoie. AutoBoca îţi pune la dispoziţie o flotă generoasă cu multe modele noi din clase diferite. În această manieră, nu te vei simţi limitat.
  • Nu tu îţi adaptezi nevoile de transport după noi ci invers. Scopul nostru este de a te ajuta să îţi creezi flota potrivită pentru tine.
  • Asistență, mentenanţă şi transparență 100%. Dacă vei alege să colaborezi cu noi, te poţi baza oricând pe agenţii noştri să ofere soluţii pertinente pentru orice fel de problemă. Maşinile luate de la AutoBoca vor fi înmânate în condiţii excelente şi cu revizia la zi. Nu doar atât, însă oferim şi autoturism la schimb în cazul în care ar fi nevoie.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Avantajele sunt mult mai multe şi accentul cade întotdeauna pe calitate şi performanţă. Ne place să ne ţinem de cuvânt şi nu ne este frică să depunem eforturi suplimentare în acest sens. Ce fel de pachete de leasing operaţional sunt incluse în 3S Lease? Fiindcă ştim că fiecare întreprindere are nevoi specifice, am pus la punct şi pachete diferite ce se pot plia pentru diferite tipuri de întreprinderi, după cum urmează:

  • Start Lease. Program de leasing operaţional special creat pentru start-up-uri şi firme care sunt la începutul activităţii. În acest stagiu, riscurile sunt mari şi nu este o idee bună să faci investiţii considerabile. Aşa că, poţi opta pentru închirierea a 1-2 maşini pentru o perioadă scurtă pentru a testa piaţă.
  • Small Lease. Este un serviciu de leasing destinat întreprinderilor mici şi mijlocii care au nevoie de mobilitate temporară, pentru 3 sau 6 luni.
  • Smart Lease. Acest pachet de leasing auto se adresează firmelor mari, care doresc să îşi extindă activitatea în România şi vor să dispună de autoturisme de calitate pentru perioade mai lungi, 6 sau 12 luni.

Bineînţeles, dacă ai nelămuriri, ne poţi contacta oricând şi îţi vom furniza toate informaţiile necesare privind procesul de leasing operaţional. Nu doar atât, însă unul dintre agenţii noştri îţi va face o ofertă personalizată în funcţie de nevoile tale de transport.

De asemenea, la AutoBoca, vei găsi multe modele noi de maşini precum VW Jetta, VW Golf 7, VW Polo Automat, VW Touran, Suzuki Vitara, Mercedes Benz Vito Tourer şi multe altele. Aşadar, dacă vrei să dispui de o flotă performanţă, poţi apela cu încredere la AutoBoca. Descoperă ofertele noastre de leasing chiar acum! Avem agenţi profesionişti care te pot ajuta!

Autoturisme bune de inchiriat