Flexibilitate suplimentară pentru firme mici de la Autoboca

Cum te poţi folosi de leasingul operaţional să îţi extinzi afacerea? Vă putem surprinde cu oferte avantajoase la numeroase maşini de calitate!

În 2017 se pune foarte mult accent pe nevoia de mobilitate şi eficientă a mijloacelor de transport. De ce? Fiindcă în România, mediul de afaceri este încă în plină dezvoltare, fiind foarte multe tipuri de servicii care necesită îmbunătăţire şi expansiune. Asta înseamnă că există şanse considerabile pentru compania ta să câştige noi cote de piaţă şi să atragă noi clienţi. Trebuie doar să ştii să identifici oportunităţile benefice pentru domeniul tău de activitate. În prezent este mai uşor decât credeţi să găsiţi soluţii de mobilitate sigure şi demne de firma voastră. Cum puteţi găsi soluţia ideală pentru firma voastră? Vă invităm să aflaţi mai multe lucruri în rândurile următoare!

Pentru orice business sunt câteva momente care pot deschide noi portiţe privind viitoare parteneriate şi potenţiali investitori. Însă, de cele mai multe ori, afacerile mici şi mijlocii nu dispun de fondurile necesare pentru a captura acele şanse şi se văd nevoite să aştepte. În momentul când într-un final vor avea banii necesari, este foarte posibil că acea oportunitate de creştere să nu mai fie valabilă. Acelaşi lucru se întâmplă mai în orice aspect şi al vieţii personale şi al vieţii de afaceri.

  • De aceea trebuie să identifici toate resursele posibile şi să le maximizezi, chiar dacă uneori acestea nu se prezintă fix cum ţi-ai dori tu. Aşa cum mulţi specialişti au menţionat în nenumărate momente, doar cu paşi mici poţi dezvolta afaceri de durată.

De exemplu, dacă compania ta are nevoie de noi mijloace de transport, flexibile şi de variate dimensiuni, asta ar însemna să cheltui o mare parte din capitalul tău pentru aceste bunuri. Bunuri care se amortizează foarte greu, necesită re-investiii constante (reparaţii, mentenanţa, asigurare etc.) şi îţi aduc profit abia după perioade îndelungate de timp.

Iar dacă firma ta este un start-up, sau o companie de talie mijlocie, nu îţi permiţi să faci asemenea achiziţii costisitoare sau să aştepţi prea mult. În această manieră, poţi risca să nu îţi mai poţi desfăşura activităţile zilnice, sau nici măcar să îţi poţi plăti angajaţii. Din acest motiv este important să te informezi cu posibilităţile de leasing existente.

Însă asta nu înseamnă că totul este pierdut şi că nu ai nici o şansă de expansiune. Din contră! Înseamnă doar că trebuie să cauţi alte posibilităţi care se pliază pentru nevoile tale. Dacă îţi doreşti maşini de calitate, sigure şi care să îţi vină în sprijinul mobilităţii tale, atunci ar putea fi o idee foarte bună să iei în considerare pachetele de leasing operaţional. Această formă de închiriere a maşinilor vine cu o serie de avantaje şi în mod sigur îţi vor economisi bani. Multe firme apelează cu încredere la serviciile de leasing operaţional pentru a pune bazele unor flote stabile.

Una dintre cele mai atractive elemente la pachetele de leasing operaţional este că nu necesită o investiţie iniţială. Practic, nu trebuie să cheltuieşti nimic pentru a dispune de o flotă variată şi diversă de maşini. Îţi poţi începe activitatea de transport imediat după încheierea contractului.

Un alt element la fel de atractiv pentru pachetele de leasing operaţional este faptul că tu nu răspunzi de performanţă, mentenanţa şi reparaţiile maşinilor. Aceste responsabilităţi revin companiei de leasing, tu doar foloseşti flotă pentru a îţi îndeplini propriile obiective.

Desigur că vei avea parte şi de nişte costuri. Dar, aveai parte de costuri chiar dacă maşinile erau cumpărate de tine (poate chiar şi mai mari). Evaluând invesţiile financiare cât şi profitabilitatea ce o poţi obţine din creşterea flotei tale, vei ajunge la concluzia că leasingul operaţional este una dintre cele mai bune soluţii. De ce să ratezi posibile oportunităţi de extindere, când le poţi accesa cu uşurinţă? Haide să afli mai multe despre ce beneficii îţi poate aduce leasingul operaţional.

Flexibilitate, mobilitate şi eficientă: pachete SMART de leasing operaţional

După cum bine ştii, flexibilitatea este cheia dezvoltării unui serviciu de calitate. Acest lucru este esenţial pentru afacerea ta pentru a putea îndeplini nevoile clienţilor tăi cât mai bine. Dacă ei vor fi mulţumiţi de ce le oferi, cu siguranţă că vor apela la tine şi pe viitor. Asta înseamnă că trebuie să dispui de o flotă variată de maşini adaptate pentru fiecare activitate în parte. Poate uneori va fi necesar să transporţi mărfuri în cantităţi considerabile şi ar fi tare la îndemâna să dispui de câteva microbuze special adaptate şi echipate.

Poate va trebui să faci drumuri scurte şi dese printr-un oraş aglomerat, să intri în contact cu furnizorii tăi sau să ai variate întâlniri de afaceri. În acest caz, ţi-ar fi de folos accesul la o maşină compactă, uşor de condus şi preferabil care să nu consume mult. Poate vei fi nevoit să îţi trimiţi angajaţii prin ţara să acoperi noi pieţe de desfacere. În acest caz, vei avea nevoie de un autoturism puternic, rezistent la drumuri lungi.

Indiferent de natura activităţii tale, cert este că îţi trebuie mijloace de transport flexibile şi eficiente. În acest sens, AutoBoca rent a car îţi pune la dispoziţie maşini de bun venit de cea mai înaltă calitate şi variate, precum: VW Jetta, Citroen C-Elysee, VW Golf, Dacia New Logan, Opel Zafira, Mercedes Vito şi multe altele. Accesând pachetele de leasing operaţional de la AutoBoca vei putea alege maşinile de care ai nevoie şi perioada care îţi este ţie cea mai convenabilă.

AutoBoca ţi-a pregătit 3 pachete de leasing operaţional, 3Slease, special create pentru variate tipuri de companii. Firmele start-up şi mijlocii pot alege pachetul Small Lease sau Start Lease.

  • Small Lease este un pachet de leasing operaţional conceput pentru firmele la început, care sunt noi pe piaţă şi nu dispun de foarte multe resurse financiare. Poţi închiria câte autoturisme consideri tu că ai nevoie, pe o perioadă scurtă de timp (1-3 luni). Astfel, nu îţi iei un angajament foarte mare şi nici riscurile tale nu sunt ridicate.
  • Start Lease este un pachet de leasing operaţional adaptat nevoilor companiilor medii. De obicei, aceste tipuri de companii au nevoie de mijloace de transport mai ridicate şi diverse. De asemenea, poţi accesa orice tip de autoturism doreşti din flota AutoBoca. De obicei, perioada de închiriere este pentru 3-6 luni, totul depinzând de cât consideri tu cai vei dori o flotă mai mare de maşini.

Cum poţi contracta şi tu un pachet de leasing operaţional? La AutoBoca procedura de închiriere este mai simplă decât crezi

 

Unul dinte principiile noastre se axează în jurul simplităţii şi transparenţii serviciilor oferite. Cu AutoBoca vei şti exact ce primeşti, cât trebuie să plăteşti şi care sunt condiţiile de închiriere. Ţi se va explica foarte clar de la început care sunt responsabilităţile părţilor contractuale. Aşa nu va trebui să fii stresat că vor apărea costuri sau taxe ascunse, sau să te trezeşti că pe lângă rata fixă lunară mai ai alte adiţii.

Ne place să fim profesionişti şi să îţi oferim pachete de leasing operaţional pe care te poţi baza şi care îţi vor deservi obiectivelor tale. Aşa că, tot procesul de închiriere este foarte bine pus la punct, că tu să nu îţi iroseşti timpul. Fiecare agent AutoBoca este foarte bine pregătit, cu multă experienţă în domeniu şi îţi poate oferi toate informaţiile necesare.

Aşa că, dacă vrei să îţi creşti afacerea fără să cheltui sume considerabile din capitalul tău, vino la AutoBoca şi ia-ţi un pachet de leasing operaţional. Această alegere poate face diferenţa între tine şi competiţie. Ne poţi contacta oricând, 24/7! AutoBoca are sedii mai prin toată ţara, deci nu vom fi foarte greu de găsit. Descoperă şi tu avantajele pachetelor de leasing operaţional! Discuta cu reprezentanţii Autoboca pentru stabili o întâlnire!

Autoturisme bune de inchiriat