Hai să cucerim drumurile românești împreună!

În căutarea unor destinații cu povești fermecătoare!

Despre locurile vizitate în România în 2020, ne aducem aminte cu drag. Pe fundalul unei crize sanitare, cu implicații în toate sectoarele economiei românești, micile escapade turistice reprezentau doze de energie incredibil de necesare. Farmecul unei călătorii prin țară este molipsitor și determină călătorii să exploreze locații noi. Minunile turismului românesc răsar precum ghioceii primăvăra. Strângem informații utile despre locațiile demne de vizitat în România și apoi cu drag le transformăm în realitate.

Pornim la drum cu un gând măreț: să descoperim cât mai multe locuri frumoase, care să devină relativ rapid experiențe speciale. Împreună cu cei dragi vom reuși să trecem peste greutățile prezentului, care nu sunt puține și nici ușoare. Trebuie să păstrăm o atitudine pozitivă și optimistă în ciuda adversităților.

Autoboca Rent a car

Noi încercăm să păstrăm vălorile morale intacte pentru a reuși să fim puternici în față vălului de dificultăți existente în societatea anului 2020. Ce an! Wow! Nimeni nu putea să-și imagineze o lume atât de atacată de un virus puternic și imprevizibil.

Toxicitatea greutăților curente poate apasa greu pe sănătatea noastră emoțională. Unii fac față problemelor mai ușor decât alții. Indiferent de strategia pe care o adoptăm pentru propia stabilitate, trebuie să acordăm o atenție specială activităților de relaxare și distracție. Călătoria face parte din rândul activităților de relaxare și distracție.

Sigur nu sunteți surprinși să aflați acest lucru, mai ales dacă ați ajuns la articolul de față (bănuim că iubiți să călătoriți). Și noi călătorim des prin România. Fie că trebuie să ducem mașini dintr-o locație în altă sau parcurgem drumuri din motive personale, reușim să explorăm țară. Uneori este destul de dificil să menținem atenția la nivel înalt, când trebuie să faci treaba.

Călători fericiți și autoturisme de bun venit

Înțelegem că există o nevoie clară de mobilitate auto în România. Prezentul este dificil iar viitorul incert. Stabilitatea auto este importantă, așa că românii încearcă să găsească soluții de mobilitate performanțe și eficiente. Suntem mereu în căutarea următoarei călătorii. Dorim să fim siguri pe capacitatea de călătorie.

De asemenea, în contextul pandemiei, românii încearcă să evite, pe cât posibil, locurile aglomerate. Dacă pot, ei nu vor folosi mijloacele de transport în comun pentru a ajunge în diverse locuri. Care este soluția ideală pentru a ne bucură de călătorii plăcute prin țară? Simplu: Accesul la mașini de calitate, cu particularitate personală. Acestea sunt importante pentru persoanele care călătoresc des prin diverse regiuni românești.

calatorii placute masini romania

În fiecare lună, avem nevoi de transport specifice. Având în vedere că mulți români s-au întors în țară în 2020, a crescut și cererea pentru mașini (fie second hand de cumpărat, fie de închiriat). Oamenii au priorități diferite.

Dacă ați ajuns la acest articol, sigur vă numărați printre cei care preferă să închirieze autoturisme pentru mobilitate suplimentară prin țară. AutoBoca oferă servicii de rent a car de peste 12 ani în România. Firma noastră a asigurat flexibilitate auto persoanelor care aveau nevoie de mașini.

Avem și servicii extra pentru a spori calitatea experienței auto:

  • 1 Asigurare Excess – SCDW
  • 2 Scaun de protecție copil (sistem de prindere standard ISOFIX)
  • 3 GPS
  • 4 Lanțuri de zăpadă (necesare câteodată iarna)
  • 5 Internet to go
  • 6 Telefon mobil de închiriat
calatorii frumoase prin romania
Photo credit: Tinel Andronic

Aceste servicii au fost dezvoltate că răspuns la cerințele clienților. Așa am inclus în flotă și autoturisme cu transmisie automată, care sunt preferatele călătorilor. Mașinile sunt mai ușor de manevrat pe drumurile românești. Până la urmă vrem să călătorim cât mai confortabil posibil. În flota noastră, o să gășiți VW Polo și Opel Astra cu transmisie automată. În ultima perioadă, cel puțîn până să înceapă pandemia, clienții optau pentru autoturismele cu transmisie automată.

Nu am fost niciodată surprinși de această preferință. Dacă clientul este mulțumit, noi suntem fericiți. Până la urmă, acesta este rolul unei firme de rent a car: să asigure continuitate auto utilizatorului. De asemenea, dacă clienții vin cu avionul în țară, ei vor să-și continue drumul fără opreliște. Aici intervine AutoBoca, care oferă acces facil la cele mai bune servicii de rent posibile.

Înțelegem că este nevoie de seriozitate, calitate și confort când vorba de mașini. Acestea sunt necesare pentru cei care au nevoi clare de transport. Fie că vorbim de perioade scurte de timp sau de unele mai lungi, avem soluții. În fiecare luna avem oferte speciale, pe care merită să le descoperiți sau cel puțîn să le aveți în vedere când urmează să închiriați o mașină. Avem o flotă dinamică, cu modele diverse. Așa că o să gășiți la noi mașini mini, standard, compact, microbuze și dube. Pentru nevoi diverse de mobilitate, noi oferim mașini potrivite de drum.

Agenții AutoBoca sunt la dispoziția clienților. Încercăm să-i ajutăm pe toți să pornească la drum cu dreptul, ceea ce uneori poate fi o reală provocare. Totuși, clienții pot folosi formularul online de rezervăre pentru a accesa în siguranță mașină dorită. Am dezvoltat un proces online de rezervare care nu durează mult timp și este intuitiv.

În 3 pași simpli, aveți rezervată mașina. De asemenea, oricând întâmpinați dificultăți sau pur și simplu vreți să aflați mai multe lucruri despre ofertele disponibile. Și oricând vreți mai multe detalii despre autoturismele disponibile, contactați-ne fără probleme.

O chestie pe care merită să o știți despre noi: curățăm și igienizam toate autoturismele. Atunci când cinevă închiriază o mașină, o curățăm și igienizam cu precizie.

Așa vrem să le oferim oamenilor acces la un nivel de siguranță mult-așteptat în 2020 și 2021. Câteodată este destul de dificil, când atât de multe lucruri se schimbă de la o lună la alta. În ciuda acestui lucru, muncim din greu pentru a oferi cele mai bune experiențe de închirieri auto. 

Inchirieri auto oras