Haiduci călători prin România: cum alegem o destinație?

Drumuri românești de neuitat: gestionați fiecare călătorie cu drag și atenție prin România!

În fiecare luna putem porni în călătorii frumoase prin țară, menite să ne revitalizeze emoțional, spiritual și fizic. După o serie lungă de zile obositoare la locul de muncă, merităm să ne relaxăm și să ne odihnim. Dacă ne putem detașa corespunzător de sursele de stres din viață noastră, devine puțîn mai ușor să ne bucurăm de lucruri frumoase și povești captivănte. Fiecare călătorie pe care o facem prin România poate deveni cu ușurință o sursă de veselie și fericire. Totuși, până la plecarea efectivă din orașul în care trăim și muncim către o nouă locație, ar fi util să ne informăm corespunzător.

Documentarea poate fi de real ajutor, mai ales dacă ne gândim la cât de multe locuri frumoase putem vizită. De ce să nu pornim la drum știind că ne așteaptă cevă special la final? Am descoperit în acești ani că țară noastră este cu adevărat specială, care poate oferi oamenilor șansă de a descoperi o combinație de locuri frumoase. Istoria, artă, cultură și natură sunt prezente în diferite forme în țară. Fie că suntem turiști de ocazie sau profesioniști, avem în față o provocare pe cinste: să alegem o destinație care să ne încânte simțurile. Din fericire oportunitățile de călătorie apar atunci când ne așteptăm mai puțîn. Acestea devin experiențe minunate, greu de uitat dar mereu demne de ținut minte.

Timpul este o construcție a imaginației umane, care de cele mai multe ori uită să ne informeze de fluiditatea să. Atunci când zilele libere apar la orizontul existenței noastre, ar fi util să ne bucurăm de ele și să nu ne lăsăm în îmbrățișarea tacită a monotoniei. Această din urmă poate fi inamicul nostru numărul 1 în calea fericirii. Totuși, cum putem transforma o călătorie prin țară într-o amintire de neuitat? Lucrurile devin mai ușor de gestionat dacă România devine darnică cu obiectivele turistice.

Photo credit: Marius Isac

Bucuria de a explora România autentică

Fiecare regiune românească are o poveste de spus. Fie că ne referim la Moldovă, Dobrogea, Țară Românească, Maramureș, Transilvănia, Țară Bârsei, Crișana sau Oltenia, ofertele turistice cresc în potența și diversitate. Turiștii străini iubesc România. În fiecare an vin din ce în ce mai mai mulți turiști în România. Ei reușesc mereu să se bucure de experiențe plăcute și în același timp să strângă cele mai frumoase amintiri posibile. Țara noastră reușește să impresioneze prin natură să și oamenii minunați care o păstoresc.

Mâncarea este un alt punct de atracție pentru turiștii străini. Preparatele tradiționale românești sunt delicioase, create după ani de creativitate culinară și dibăcie în bucătărie. Printre cele mai populare mâncăruri românești se numără sarmalele (în foiță de vită de vie sau vărză), varză călită cu cârnăciori oltenești sau de Pleșcoi, mititei cu muștar, fripturi de porc, ciorbă rădăuțeană sau ciorbă de burtă. Acestea sunt doar câtevă din preparatele care reușesc să atragă atenția turiștilor. Sunt și alte preparate românești care rămân în inimile turiștilor. Fiecare regiune românească are propiul set de mâncăruri care merită descoperit. Rămâne doar să ne informăm așa cum se cuvine și să încercăm cevă interesant.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Cum alegem o destinație faină în 2020? Informațiile ne ajută mult să găsim câteva locuri frumoase, menite să devină amintiri cu adevărat speciale. În acest an darnic cu turiștii, călătoriile devin parte din noi. Dacă aveți la îndemână și un mijloc de transport util atunci sunt șanse mari să vă bucurați de călătorii plăcute. Aici poate interveni AutoBoca, o firma românescă cu peste o decadă de experiență în domeniul de rent a car. De-a lungul acestor ani, am avut plăcerea de a ajută mulți clienți să se bucure de experiențe auto plăcute prin țară. Așa cum sperăm că o să descoperiți, mașinile noastre de bun de la noi sunt mai mult decât optime pentru călătorii frumoase prin țară.

Credem că este esențial pentru călători că experiențele să fie plăcute și lipsite de stres. Nimeni nu vrea să treacă prin momente stresante și obositoare (chiar dacă uneori acestea sunt inevitabile și țîn de factori externi).

Photo credit: Dusmanu Adina Alexandra

Mobilitatea este esențială pentru cei care călătoresc des prin țară. Așa că ne-am concentrat la particularitățile mașinilor disponibile în parcul nostru auto. Atunci când adăugăm o nouă mașină în flota, încercăm să determinăm dacă această ar reuși să întâmpine corespunzător nevoile de transport ale clienților. Aceștia din urmă au nevoie de mijloace de transport sigure și de încredere, care să nu dezamăgească. Din fericire persoanele care au închiriat de la noi mașini în repetate rânduri, s-au bucurat de experiențe plăcute. Suntem fericiți să vedem clienți mulțumiți. Ei returnează serviciul primit, oferindu-ne testimoniale pozitive. Acestea sunt publicate în pagini dedicate de testimoniale. Punem accent pe feedback-ul primit de la clienți. Știm cât de importanți sunt ei pentru sănătatea unui business. Îi încurajăm pe pe toți cei care au închiriat mașini de la noi să lase și recenzii.

Știți unde ne-am dori să ajungem în acest an? Poate răspunsul la această întrebare o să devină și un bun reper și pentru voi. Ne-am propus să pornim într-o aventură urbană pe cinste în 2020. Ce presupune această dorința? Vrem să descoperim cât mai multe povești urbane, oferite cu drag de cele mai mari orașe românești. Știm că nu o fie ușor dar ne-am propus să facem acest lucru cu drag.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Principalale orașe care se află în itinerariul nostru în 2020 se numără București, Iași, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Constanța, Alba Iulia, Suceava, Bacău, Timișoara, Oradea și Baia Mare. Aceste orașe au fost mereu în atenția noastră, motiv pentru care ne-am ghidat călătoriile în noul an după ele. Dacă ne gândim și la faptul că în unele orașe avem și sedii, ne-am gândit că este foarte important să ne dedicăm timpul descoperirii lor. Știți că în blogul AutoBoca se află și o categorie intitulată „Descoperă România Autentică”. Aici includem tot felul de articole interesante (sperăm noi) despre tot felul de obiective turistice. Tot în cadrul acestei categorii o să găsiți și portrete urbane și rurale a unor locuri absolut incredibile.

masina buna

Rămâne doar să alegeți o mașină de la noi și să porniți la drum. Suntem aproape de noi! Aveți întrebări? Contactați-ne fără rețineri! Vom depune efort să vă oferim suport în fiecare moment al procesului de rent. Așa o să găsiți rapid mijlocul potrivit de drum și o să vă bucurați de clipe plăcute călătorind prin diverse părți ale României!  

Inchirieri auto oras