Iarna, a patra fiică a anului începe!

Iarna se așează cu putere pe meleagurile vii ale României…

Începutul lunii decembrie a venit cu emoții naționale și tot felul de festivități interesante. Toată lumea încearcă să se bucure de această luna magică, punând accent pe oportunități vivace de relaxare și bucurie sufletească și trupească. Pe măsură ce contemplăm oportunitățile lunii decembrie începem să realizăm că timpul nu este tocmai de partea noastră. Răbdarea trebuie să ne ghideze pașii. Așa vom reuși să strângem suficiente informații pentru a ne bucură așa cum se cuvine de iarnă. Acest anotimp are multe daruri interesante, mai ales pentru cei care vor să strângă emoții sublime și pozitive.

Dacă vrem să ne simțim bine în această iarnă, atunci nu strică să plănuim fiecare sărbătoare cu atenție și răbdare. Acesta este un bun mod de a avea parte de experiențe plăcute, care să devină în timp amintiri minunate. Astăzi putem găși multe activități de iarnă care să transforme anotimpul într-o continuă sursă de zâmbete și fericire. Cine nu vrea să se bucure de darurile lui Moș Nicolae sau ale mărețului Moș Crăciun? De altfel, pentru foarte mulți creștini, nașterea lui Iisus Hristos reprezintă un moment important, celebrat cum se cuvine! Ziua de 25 decembrie marchează și sfârșitul unui post început în noiembrie, motiv de veselie deoarece oamenii pot mânca tot ceea ce își doresc.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Magia subtilă și uneori de nestăvilit a iernii se așează peste România. Așteptăm primii fulgi de nea, care dau glas luminițelor de Crăciun, deja instalate în marile orașe și sate românești. Decorațiunile de sărbătoare sunt mai mult decât speciale și ne pot face plimbările superbe. De ce să nu simțim bine de sărbători?

De Crăciun avem posibilitatea de a ne delecta cu prezența celor dragi dar și cu multe surprize faine. Pe lângă obiceiul de a oferi și primi cadouri, avem de partea noastră și bucuria simplă de a participa la masă de Crăciun. Timp de două ore sau poate mai mult, în funcție de cum decurg discuțiile, stăm alături de prieteni și familie. Ei ne pot transformă o simplă masă în una pe care să o ținem minte cu drag. În același timp, reușim să ne detașăm de sursele tradiționale de stres, care nu de mult reușeau să ne domine șirul de gânduri.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

O iarnă minunată în România

A venit timpul să ne bucurăm de frumusețea iernii și să extindem colecția de amintiri plăcute. În țară avem posibilitatea de a ne bucură de experiențe diverse, cu particularități inedite. Dacă alegem să ne petrecem Crăciunul acasă, depunem efort pentru a ne asigura că totul decurge așa cum ne dorim. Vrem să pregătim o masă cu preparate delicioase, care să fie servite cu drag de invitați. Așa că încercăm să gătim cu spor sarmale, fripturi, salate orientale și beouf și multe alte preparate delicioase.

Sunt mulți români care abia așteaptă să vină masă de Crăciun pentru a se delecta cu mâncărurile iubite. Nu am uitat de cozonac sau de celebrele plancintele sau cornulețe cu rahat. Acestea fac din fiecare masă o bucurie cu totul specială. Un desert de casă nu strică niciodată, mai ales dacă vine de la o bunică iscusită sau o mamă grijulie. Acestea sunt deserturile care fac Crăciunul o sărbătoare demnă de așteptat 11 luni! 

În această perioadă specială a anului, avem și posibilitatea de a pleca în locuri interesante la munte, unde să descoperim peisaje superbe. Munții Carpați sunt mai mult decât generoși cu turiștii care iubesc sporturile de iarnă. Majoritatea persoanelor care vor să-și petreacă Crăciunul la munte, abia așteaptă să se bucure de sesiuni de schi și snowboard. Avem posibilitatea de a descoperi multe locuri frumoase în România, parcă destinate pentru această sărbătoare de iarnă. Care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat de Crăciun?

arc de triumf
Photo credit: Laura Seghedin

Sunt multe locuri faine care pot fi perfecte pentru sfârșitul anului 2019. Printre acestea se numără Vatra Dornei, Pojorâta, Rarau, Gură Humorului, Moldovița, Sucevița, Putna, Sinaia, Predeal, Azuga, Poiana Brașov, Moeciu, Bran sau Râșnov. Acestea sunt doar câteva din locurile care oferă românilor și străinilor oferte speciale de Crăciun.

Avem atât de multe locuri din care putem alege încât sigur vom găși unul care să ne placă so să respecte bugetul alocat. Trebuie doar să căutăm cu atenție și să nu ne supărăm atunci când o pensiune sau hotel nu ne pot oferi acomodari. Vom găsi soluții bune dacă le căutăm cu răbdare. România este o țară darnică cu cei care știu cum să o trateze. Totuși, dacă începeți căutarea în decembrie sunt șanse destul de mici să găsiți în decembrie locuri libere la munte. Acest lucru nu trebuie să va determine să renunțați la căutări. Puteți face acest lucru. Nu știți niciodată dacă alții au renunțat la rezervări. Foarte mulți oameni doresc să se bucure de magia Crăciunului la munte. Din fericire astăzi este destul de ușor să facem acest lucru.

Pentru mobilitate auto în România, alegeți o colaborare cu AutoBoca!

În această luna din 2019 aveți alături un partener de încredere, care va poate oferi acces rapid la mașini de bună calitate. Scopul firmei AutoBoca este clar: să ajutăm clienții să închirieze fără stres autoturisme de încredere. Astăzi, după mai mult de 10 ani de activitate în domeniul de rent a car, peste 96% din cei care au închiriat de la noi mașini, recomandă serviciile AutoBoca celor dragi! Acest lucru ne onorează, mai ales când ne gândim la cât de multe firme activează astăzi în industrie. Competiția sporește gradul de calitate al serviciului oferit clienților. Așa și noi muncim din greu pentru ne ajută clienții să se delecteze cu frumusetiile țării în această perioadă specială a anului.

În decembrie puteți închiria fără probleme autoturisme de bun venit de la noi. Suntem siguri că avem în flota un model care să fie pe placul vostru. Ne-am dorit mereu să ne ajutăm clienții să descopere România autentică. Așa că am dezvoltat o flota cu mașini diverse, ce pot fi utilizate cu entuziasm prin țară. Până la urmă confortul și stabilitatea autoturismului contribuie simțitor la calitatea generală a experienței auto. Dacă vreți să închiriați o mașină de la noi, folosiți cu încredere formularul online de rezervare! 

Inchirieri auto oras