Împreună mergem la mare cu Dacia New Logan

Urmează să pleci în vacanţă? Bucură-te de frumuseţile naturale şi istorice ale oraşelor de la Marea Neagră şi de plajele însorite ale litoralului!

A venit vacanţă şi deja ne facem planuri să pornim la drum. Oricând poţi pleca cu plăcere prin diferite zone ale României. Trebuie doar să alegi o destinaţie şi să te bucuri de ceea ce găseşti acolo! Stresul nu are ce căuta în timpul călătoriei tale. Ar fi păcat să nu vă bucuraţi de fiecare moment al călătoriei, mai ales dacă aveţi doar câteva zile libere.

Lunile de vară (în special iulie şi august) sunt de obicei, cele care dau startul la concedii pentru românii din ţară dar şi pentru cei din străinătate. Te poţi pregăti cu mult entuziasm şi nerăbdare să pleci câteva zile, în care singura ta preocupare să fie relaxarea alături de familie şi cei dragi. Însă, o vacanţă reuşită cere anumite pregătiri şi va trebui să îţi rupi din timp pentru a te organiza corespunzător. Totuşi este o activitate care poate fi făcută cu plăcere.

Vacanta Marea Neagra

Photo credit: Dusmanu Ionut

Ar fi păcat să nu profiţi de cea mai frumoasă perioadă a anului şi să nu îţi stabileşti un itinerariu de vacanţă interesant. Din fericire, România este binecuvântată cu astfel de locaţii care pot mulţumi chiar şi pe cei mai pretenţioşi turişti. Drept urmare, sute de mii de turişti de peste tot în lume aleg să îşi petreacă vacanţa de vară pe teritoriul românesc. Mulţi oameni vin aici pentru a face “colecţie” de zâmbete şi voie bună.

Printre destinaţiile preferate de concediu atât de romani cât şi de străini, se numără şi litoralul Marii Negre. Este şi de înţeles, fiindcă aici te poţi bucura atât de plaje însorite, peisaje deosebite cât şi de locaţii pline de cultură, arta şi istorie. Influenţele grecilor şi romanilor au rămas imortalizate în clădirile ce au rezistat testul timpului şi încă pot fi admirate şi în prezent. Acesta fac dintr-un drum simplu prin oraş într-o reală aventura istorică. Paleta de posibilităţi de divertisment la Marea Neagră este vastă şi include activităţi cât se poate de fascinante.

Photo credit: Constantin Seghedin

Vor fi activităţi potrivite pentru toate vârstele (adulţi şi copii) şi vei putea alege locul unde consideri că tu şi familia ta v-aţi simţi cel mai bine. Sunt peste 20 de staţiuni la Marea Neagră unde te vei putea caza şi bucura liniştit de soare. Acestea sunt grupate în funcţie de preferinţele turiştilor: pentru vacanţe în familie poţi opta pentru Năvodari, Neptun, Jupiter, Saturn şi multe altele iar tinerii pot opta pentru staţiunile Mamaia, Costineşti, Vama Veche şi nu numai.

Foto: Dusmanu Ionut

Punctul de interes poate fi oraşul-port Constanța, unde sunt foarte multe obiective turistice ce îţi vor atrage atenţia precum Cazinoul, diferite moschee, biserici şi sculpturi. Recent au fost descoperite şapte bazilici ascunse sub construcţiile din oraş. Aceste vestigii arheologice au o importanţă deosebită din punct de vedere istoric, denotând stiluri diferite de arhitectură specifice erei romane. Bazilicile au dimensiuni considerabile (30-40 de metri fiecare) şi reprezintă primele biserici paleo creştine din Constanța. Acestea pot fi vizitate oricând doriţi, mai ales dacă iubiţi această latură a istoriei.

De asemenea, şi în împrejurimi sunt mai multe destinaţii ce pot fi la fel de încântătoare. Oraşul Tulcea ar putea constitui o altă destinaţie ce merită inclusă pe lista ta. Această locaţie se bucura de peisaje naturale frumoase şi diverse cât şi de numeroase monumente istorice. Printre principalele obiective turistice din Tulcea se enumeră Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării care adăposteşte cel mai mare acvariu din România. De asemenea, oraşul Tulcea este localizat în apropierea Deltei Dunării, deci nu ar strica şi o vizită în una dintre cele mai frumoase rezervaţii naturale din România.

Însă, pentru a te bucura din plin de vacanţa ta, vei avea nevoie de un autoturism de calitate şi potrivit pentru familia ta. De cele mai multe ori, timpul şi bugetul pentru vacanţe sunt aspecte limitate, aşa că ar fi de preferat să găseşti o maşină de închiriat la un preţ atrăgător. Însă ieftin nu este musai să fie sinonim cu o calitate scăzută, din contră. AutoBoca îţi propune să închiriezi o Dacia New Logan pentru vacanţă ta la mare. Haide să afli de ce acest autoturism este o alegere excelentă!

Cauţi o maşină de închiriat la preţ avantajos şi de calitate? AutoBoca are soluţia pentru tine!

Asocierea între cuvintele „ieftin” şi „calitate” pare a fi o nepotrivire totală, un fel de paradox sau o combinaţie ce poate există la nivel pur teoretic nu şi în practică. Însă, uneori realitatea te poate surprinde şi plăcut. Dacia New Logan este printre putinile autoturisme care poate îndeplini aceste criterii. Este o maşină practică, economă şi care îţi poate oferi toate condiţiile necesare pentru a te bucura de un drum liniştit şi fără impedimente. Desigur, nu vei avea parte de aceeaşi experienţă auto ca şi într-un Mercedes, dar şi diferenţele la preţ sunt considerabile.

Dacă eşti în căutarea unei maşini de închiriat ieftine însă totuşi pe care să te poţi baza, atunci Dacia New Logan poate fi soluţia de care ai nevoie. Majoritatea clienţilor noştri care au ales acest autoturism s-au arătat foarte mulţumiţi de modul în care s-a comportat la drumuri lungi. Dacia Logan are o constituţie robustă şi poate depăşi cu brio mai orice provocare de pe şoselele româneşti (care după  cum bine ştii, mai au nevoie de reparaţii). Un alt mare plus la această maşină este spaţierea: vei avea parte  de un portbagaj generos, ceea ce înseamnă că poţi pleca liniştit în vacanţe cu familia.

Şi aspectul financiar face atrăgătoare ideea de a închiria o Dacia New Logan. Vei putea economisi considerabil atât la preţul de închiriere cât şi la costurile cu benzină. Banii economisiţi pot fi folosiţi în alte scopuri pentru a-ţi face vacanţă cât mai plăcută!

Unde poţi închiria Dacia New Logan rapid? AutoBoca te aşteaptă oricând pentru a-ţi da maşina ta de bun venit!

Acum că ai câteva idei de ce închirierea unei Dacii New Logan ar fi o idee bună pentru vacanţa ta la mare, nu rămâne decât să faci demersul necesar pentru a o rezerva. La AutoBoca, procesul de închiriere este foarte simplu şi în doar câteva minute, vei avea maşină pregătită să te ducă la destinaţiile dorite. Noi nu ne dorim să îţi irosim timpul pe formulare inutile şi vrem să eficientizam comunicarea dintre noi şi client. Aşa că, te poţi baza pe noi să îţi înmânăm o maşină de calitate şi pe care să te poţi baza.

De asemenea, specialiştii noştri au creat şi câteva pachete de servicii extra care sunt menite să îţi facă călătoria mai frumoasă. Poţi cere un scaun pentru copii (dacă vei călători alături de cei mici), sistem de navigare prin GPS, Internet to Go şi nu numai. Totul depinde de preferinţele tale. Noi dorim doar să-ţi creăm toate condiţiile pentru tu să pleci la drum fără griji şi fără stres.

Bacau rent Dacia Logan

AutoBoca are sedii mai peste tot în ţară, inclusiv în marile oraşe şi marile aeroporturi româneşti. Aşadar, indiferent de locaţia ta, îţi va fi destul de simplu să ne găseşti. Poţi contacta oricând unul dintre agenţii noştri care îţi pot oferi toate informaţiile de care ai avea nevoie înainte de a închiria o maşină de bun venit. În doar câteva minute vei putea avea Dacia New Logan, curată, cu plinul făcut şi gata să te ducă în vacanţă!

Inchirieri auto oras