În Ajun de Ziua Dragostei: destinații romantice românești

Ziua Îndrăgostiților începe cu surprize turistice incredibile!

An de an privim cu deosebit interes la pulsul lunii februarie. După o prima luna a anului 2020 ceva mai liniștită, februarie ne invită la drum și bucurii turistice. Sunt foarte multe persoane care abia așteaptă să vină luna februarie și să sărbătorească zilele dedicate dragostei. Fie că iubim sau nu această sărbătoare, o putem folosi drept pretext pentru a ne bucură de mici sau mari cadouri.  Așa că începem să ne pregătim din timp pentru 14 februarie, care în 2020, cade într-o zi de vineri. Știm că sunt oameni care aleg să-și ia liber în această zi pentru a se bucură de un weekend prelungit.

Sfântul Valentin este de bun augur pentru multe restaurante din România. De ce? Ieșirile romantice în oraș par a fi în planurile îndrăgostiților. Aceștia abia așteaptă să se delecteze cu preparate delicioase și deserturi sublime, poate chiar un pahar cu vin roșu, rose sau alb. Restaurantele se pregătesc de această zi. Același lucru poate fi spus și despre cluburi și cafenele. Acestea organizează tot felul de petreceri distractive, destinate celor care sunt single (singuri și fără parteneri). Fiecare persoană are de câștigat în această zi pătimașă, atât cei care au parte de iubiri împărtășite cât și cei care încă sunt în căutare.

Cum ați putea transforma ziua îndrăgostiților în ceva special? Simplu: investiți într-o călătorie în una din nenumăratele locații minunate din România!

În anul 2020 avem libertatea de a profită de timpul liber pentru a explora țară în voie. Dacă turiștii străini sunt atât de impresionați de ceea ce găsesc în România, de ce să nu profităm și noi de această oportunitate turistică?

Majoritatea celor care astăzi caută informații despre cele mai faine locuri de vizitat de Ziua Îndrăgostiților, au la dispoziție o sumedenie de opțiuni. Acestea sunt la dispoziția tuturor celor care nu vor să stea acasă cu ocazia Sf Valentin. Cupidon ne poate ghida pașii către o destinație minunată, pe care să o ținem minte toată viață. Eros ne poate șopti și el câteva opțiuni.

Destinații romantice românești în 2020 de Ziua Îndrăgostiților

Dacă alegem să purcedem către o destinație romantică în această perioada, sigur vom găsi ceva care să fie aproape de așteptările noastre. România este o sursă constanța de fericire și bucurii minunate, mai ales dacă știți cum să o utilizați. În ultimii ani, am avut plăcerea de a călători cu drag prin România. În timpul acestor călătorii am putut descoperi multe locuri frumoase, unele potrivite pentru drumuri alături de prieteni, altele alături de iubite sau soții. Așa că ne-am gândit să împărtășim cu voi locurile descoperite în atât de multe călătorii. Sperăm că o să găsiți recomandările noastre utile. Nu știți niciodată când un pic de ajutor poate prinde bine. Așa că o să găsiți la noi un sprijin dedicat, menit să va ajute să găsiți mai ușor o destinație romantică, care să va încânte.

Photo credit: Dusmanu Adina

Top 10 destinații romantice românești în 2020

  • 1. Delta Dunării
  • 2. Vatra Dornei
  • 3. Gura Humorului
  • 4. Rarău
  • 5. Sinaia
  • 6. Predeal
  • 7. Colibița
  • 8. Praid
  • 9. Cacica
  • 10. Borșa

Aceste locații sunt mai mult decât potrivite pentru cei care iubesc să descopere bucuria liniștii și flexibilitatea iubirii împărtășite în doi. Fiecare drum pe care-l facem prin țară, poate fi acompaniat de povești fascinante și clipe de neuitat. De altfel, dacă împărtășim călătoria cu oameni dragi, atunci sunt șanse destul de mari să ne simțim bine. Fiecare locație menționată de noi în topul de mai sus ne-a impresionat într-un mod sau altul. A fost o reală plăcere să descoperim povești minunate, construite și de oamenii locului. Uneori am stat la „taclale” cu bătrânei simpatici, care ne-au povestit tot felul de picanterii din viețile lor. Ei ne-au oferit câteva lecții de viață, care într-un mod sau altul ne-au influențat gândirea.

Photo credit: Georgiana Boca

Înțelepciunea bătrânilor nu trebuie subestimată, mai ales când vine dintr-o sursă onestă și clară. Oamenii pot apleca urechea cu atenție și mai ales pot ignoră chemară mândriei. Această din urmă nu contribuie pozitiv la dezvoltarea noastră. Din contra! Așa că este important să ne conectăm la sursele pozitive din viață noastră. Delta Dunării și Vatra Dornei par a fi destinații preferate de cei care vor să se relaxeze și să se bucure de compania persoanelor iubite. Delta Dunării în mod special reprezintă o locație faină pentru îndrăgostiți. Aici ne putem bucură de valsul valurilor. Ele ne pot impresiona prin subtilitatea și fluiditatea lor. Ați adormit vreodată ascultând Dunărea? Experiență este incredibilă!

Gură Humorului, Rarău și Sinaia pot fi alese cu ușurință drept destinații pentru Ziua Îndrăgostiților. În această zi puteți să va delectați cu mâncare aleasă, cadouri faine și zâmbete împărtășite-n doi sau poate chiar mai mulți. Raraul este o locație des aleasă de cei care locuiesc în Moldova. Aici oamenii se pot simți bine, descoperind tot felul de povești faine. Puteți chiar face o drumeție până la Pietrele Doamnei, unde se adună de regulă turiștii. Cei care iubesc sporturile de iarnă au la dispoziție o pârtie generoasă, unde-și pot testa abilitățile. De ce nu? Mai mult decât atât, Transraraul este unul din cele mai frumoase drumuri montane din România, pe care merită să-l descoperiți.

Oras Sinaia centru
Foto: Ioel Anica

Sinaia este o locație populară pentru persoanele din sudul României. Acestea abia așteaptă zilele libere pentru a da o fugă la Sinaia sau la Predeal. Sigur nu sunteți surprinși să aflăți acest lucru și poate chiar voi ați setat o călătorie de Sf Valentin la Sinaia. Apoi, puteți să profitați de ocazie pentru a va bucură de aerul curat și rece de munte dar și de peisaje frumoase.

După câteva săptămâni bune de poluarea din București, un pic de aer curat nu strică. Din contră! Prinde chiar bine sănătății! Ar fi util să punem puțin accent pe propia sănătate și să ne ferim, atât cât putem, de sursele standard de poluare din România. Capitala pare a fi un oraș cu niveluri record de poluare. Din păcate, bucureștenii nu par a conștientiza pericolul în care se află și cât de nociv este aerul pe care-l respiră. Sperăm că în anii următori situația să se redreseze. Un lucru este cert: capitala României are nevoie de un plan inteligent de combatere a poluării.

AutoBoca și oferte îndrăgostite în februarie

Dacă v-ați propus să închiriați o mașină bună în România pentru călătorii pe 14 februarie și nu numai, alegeți serviciile noastre. Am reușit să ajutăm multe persoane să se bucure de experiențe auto plăcute prin țară. Nu a fost tocmai ușor să răspundem mereu la nevoile clienților însă am muncit pentru a oferi cele mai bune soluții de mobilitate posibile. La noi o să găsiți multe mașini de bun venit, care pot fi închiriate cu încredere oricând doriți! Descoperiți cea mai bună soluție de mobilitate din cele oferite de noi în România!

Inchirieri auto oras