În apropiere de noi: autoturismul potrivit de drum!

Pregătiți de o călătorie de neuitat prin orașele și satele României!

Pulsul turismului românesc în 2020 este ridicat. Românii și străinii se pregătesc de explorarea țării în noul an, punând accent pe locuri istorice și orașe moderne. De fiecare dată când încep să facă planuri, ei se „lovesc” de trei elemente importante:

  • 1. Mijloc de transport
  • 2. Cazare
  • 3. Activități

Aceste elemente sunt mereu „probleme” de rezolvat, ce merită să fie adresate cu atenție și răbdare. Uneori este destul să le abordăm, mai ales dacă nu alocăm suficient timp căutării de soluții. Pentru a ne asigura că totul o să decurgă așa cum ne dorim, este recomandat să abordăm totul cu atenția cuvenită. Așa caum probabil o să observați destul de rapid, soluțiile apar atunci când suntem serioși și nu grăbim procesul. Noi am procedat mereu cu pași atenți pentru a identifca rapid cea mai bună variantă de urmat pentru a avea parte e experiențe plăcute. De fiecare dată când călătorim cu drag prin țară, împărțim experiență cu cei dragi. Uneori povestiile noastre devin subiecte de articole. Acestea pot deveni surse de bucurie turistică, care să fie pe placul călătorilor.

rent masini

Astăzi vom întâlni o sumedenie de călători români și străini, dornici să exploreze România. Ei vor să profite la maximum de timpul liber și să descopere locații cel puțîn interesante. Printre cele mai vizitate regiuni românești găsim Transilvania, Moldova, Dobrogrea, Bucovina și Maramureș. Acestea se bucură de popularitate specială și autentică.

Oamenii chiar abia așteaptă să vină în orașele și satele din aceste regiuni. Deloc surprinzător, ei sunt întâmpinați de localnici primitori, dornici să-i ajute pe vizitatori să se bucure de experiențe plăcute. Acest lucru se întâmplă mai ales în Bucovina, o regiune recunoscută pentru ospitalitatea să. Aici localnicii sunt mânați de respect și dedicație pentru frumos, pentru a le oferi turiștilor clipe de neuitat.

Dacă v-ați propus în 2020 să vizitați anumite orașe din România, ați putea începe să faceți planurile din timp. Așa o să reușiți să gășiți:

  • 1. Mașina optimă de drum – care să ofere stabilitate, confort și suficient spațiu pentru șofer și pasageri încât să se simtă bine
  • 2. Loc de cazare fain – un hotel minunat unde să ne relaxăm sau distrăm; o pensiune rustică unde să avem parte de o experiență unică; închiriem o vilă unde distracția să fie factorul dominant al socializării;
  • 3. Activități de întreprins – fiecare locație pe care o vizităm poate „ascunde” sau afișa la suprafață o multitudine de activități de întreprins; dacă suntem suficient de atenți la activitățile pe care le putem întreprinde.
arc de triumf
Photo credit: Laura Seghedin

Noi am descoperit în repetate rânduri România autentică și tare bine ne-am simțit! Am reușit să luăm contact cu sate tradiționale, unde am mâncat preparate demne de povestit nepoților.  Și acum ne aducem aminte cu drag de o experiență culinară aparte la Rarău, unde am mâncat o ciorbă de hribi cu cartofi absolut incredibilă. Localnicii se pot bucură mereu de astfel de bucurii culinare, însă noi nu prea. Așa că o să ținem minte mereu această experiență, urmată îndeaproape de ce avută la restaurantul Colieri din Rădăuți, unde am mâncat o tochitură bucovineană pe cinste. Aceste mici surprize gastronomice dau savoare unei experiențe turistice, mai ales dacă călătoriți în grup. Prietenii și familia, separat sau împreună, pot crea amintiri frumoase, pe care să le apreciem pe măsură ce anii se scurg în negura timpului.

Până la urmă, la sfârșitul vieții, nu o să numărăm banii strânși și amintirile. Așa că nu strică să investim timp în crearea unor amintiri frumoase, care să ne încânte mintea atunci când corpul o să piardă din putere. Ne facem planuri și încercăm să le dăm viață atunci când timpul ne lasă. Dacă îl facem pe acesta din urmă aliat, suntem pe drumul cel bun. România poate fi „cucerită” mai ușor dacă avem la dispoziție informațiile necesare.

În primăvara și vara anului 2020 aveți posibilitatea de a descoperi o sumedenie de locuri frumoase. Țară noastră este o frumusețe pentru cei care vor să se bucure de experiențe minunate. A venit timpul să investiți timp în propia sănătate, descoperind locuri istorice, culturale și artistice. Așa o să va revitalizați spiritual, mental și emoțional. Nu știți niciodată când o să simțiți nevoia de a spune „Stop! Trei zile vreau să mă odihnesc!”.

o masina de inchiriat buna

În apropiere de noi: alegeți mașină optimă de drum!

AutoBoca este una din firmele românești la care puteți apela oricând doriți să închiriați mașini de calitate! Firma noastră oferă servicii de închirieri de peste 10 ani în România. Am reușit să câștigăm încrederea clienților, care în proporție de 96% ne recomandă celor dragi. Acest lucru ne determina să muncim din greu pentru a oferi servicii la un nivel de calitate ridicat! Ați putea alege cu ușurință o mașînă de bun venit de la noi.

Știm că este important că alegerea mașinii să nu dureze mult timp. În acest sens, am dezvoltat un serviciu de închiriere în 3 pași! De asemenea, suntem aproape de fiecare client care apelează la serviciile noastre. Avem agenți profesioniști care asigura stabilitate și confort în alegerea unui autoturism. Așa că rămâne să ne contactați sau să rezervați online autoturismul dorit!

Rezervați online mașina dorită, în siguranță și liniște. Oriunde v-ați afla, dacă aveți acces la internet, intrați pe site-ul nostru și închiriați mașînă fără stres. În liniște și cu atenție, puteți completă formularul de rezervare. Noi va predăm mașînă în locul ales și totul decurge așa cum va doriți! Sunteți pregătiți să încercați mașinile noastre de bun venit?

Va așteptăm în fiecare luna cu oferte speciale la anumite modele. Le puteți accesa în siguranță! Aveți întrebări? Suntem aproape de voi! Contactați-ne dacă doriți mai multe informații despre ofertele disponibile! Abia așteptăm să va ajutăm să descoperiți România la volanul unui autoturism bun.

Inchirieri auto oras