În câteva minute totul a fost gata: profesionalism dedicat!

Cum să te bucuri de maşini bune şi experienţe mereu plăcute la drum? Hai să aflăm împreună!

Noul an ne întâmpină cu mult entuziasm şi poftă de schimbare, însă în acelaşi timp vine şi cu multe provocări. Fiecare provocare are şi o latură pozitivă, care uneori poate deveni o amintire plăcută. Asta nu înseamnă că trebuie să ne îngrijorăm, din contră! Acum este un moment oportun să ne definim obiectivele pentru 2018 şi să profităm de fiecare şansă ce ni se iveşte în cale.

Un prim pas ar putea fi să maximizezi fiecare zi şi să îţi organizezi timpul în aşa fel încât să îţi permită să călătoreşti mai mult. Nu strică să ne gândim puţin la cele mai bune metode de a descoperi secretul unei experienţe plăcute. Sunt mulţi oameni care abia aşteaptă să călătorească prin România. Aventura turistica începe acum, mai ales dacă ai la dispoziţie un mijloc de transport util.

România este o ţară deosebită şi merită explorată ori de câte ori ai ocazia. Chiar dacă vei pleca într-o deplasare în interes de serviciu, poţi răpi câteva clipe să admiri fie un obiectiv turistic de interes sau fie un peisaj spectacular care îţi va însenina ziua. Parcă e cam greu să fii trist dacă în faţa ta ai o privelişte a munţilor măreţi.

Bineînţeles, trebuie să fii concentrat asupra scopurilor tale, dar din când în când, o pauză este mai mult decât binevenită. Munţii Carpaţi ne pot surprinde într-un mod plăcut şi natural. Oricând doriţi să adăugaţi colecţiei voastre de amintiri frumoase ceva nou, petreceţi câteva zile în preajma romanilor şi mai ales în apropierea munţilor Carpaţi.

Photo credit: Vasile Prisacariu

În 2018, nevoia de mobilitate devine din ce în ce mai stringenta şi acest lucru se resimte şi asupra activităţilor de zi cu zi. Cu toţii ne dorim să ajungem cât mai rapid şi eficient la destinaţiile vizate. Din acest motiv, identificarea unui mijloc de transport capabil să vină în sprijinul nevoilor noastre, va deveni un element esenţial. Poate vei avea de întreprins multe drumuri prin marile oraşe româneşti sau poate în afara lor (pentru vacanţe, întâlniri de afaceri, livrări şi altele). Aici o să găsiţi mereu fragmente din istoria românească, vie şi mereu grăitoare.

Nu se poate nega importanţa unei maşini de calitate în societatea din prezent. Practic, nu prea poţi finaliza sarcinile propuse dacă te simţi mereu nevoit să aştepţi, nu te poţi deplasa rapid şi ajungi să iroseşti timp preţios, ce ar putea fi salvat cu un autoturism de încredere. Mijlocul de transport folosit devine un aspect şi mai vital dacă trebuie să conduci multe sute de kilometri. Fără îndoială vei dori confort şi siguranţă şi cât mai puţini factori de stres. Stresul nu are ce căuta alături de voi atunci când călătoriţi prin ţară.

Photo credit: Marius Isac

În acest sens, mulţi turişti romani şi străini (chiar şi firme), aleg să apeleze la serviciile de închirieri maşini. Este o modalitate rapidă şi avantajoasă pentru a te asigura că vei avea alături un autoturism bun şi pe care să te poţi baza. În România, sunt multe firme de rent în care merită să te încrezi, dar la final, va trebui să o alegi pe cea care îndeplineşte aşteptările tale (şi cea care are ofertele cele mai bune, bineînţeles). Trebuie totuşi să analizaţi ofertele existente cu atenţie. În acest mod devine mult mai uşor să găsiţi o variantă demnă de avut în vedere.

Photo credit: Vasile Prisacariu

AutoBoca este o companie de închirieri profesională, cu multă experienţă în domeniu şi cu mii de clienţi mulţumiţi. De-a lungul anilor am învăţat cum să ne personalizăm serviciile şi am înţeles cât de important este să îi ascultăm pe cei care ne păşesc pragul. Doar printr-o comunicare deschisă şi atenţie putem să îţi oferim maşini de calitate şi pe care să îţi facă plăcere să le conduci. Firma noastră vă poate ajuta să descoperiţi într-un relativ scurt un mijloc de transport bun. Avem câteva maşini speciale pe care le puteţi închiria cu uşurinţa oricând doriţi.

În acest sens, avem mare grijă atunci când includem autoturisme în flota noastră şi agenţii noştri sunt oameni calificaţi, pregătiţi să deservească nevoile clienţilor. Te poţi baza oricând pe AutoBoca să îţi găsească un model interesant, ce se pliază pe nevoile tale de transport. Recent, am introdus în parcul auto, multe maşini noi ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Acestea cu siguranţă vă pot impresiona, indiferent de drumul ales.

Photo credit: Bogdan Tofan

Un astfel de exemplu poate fi noul VW Jetta. Am primit multe cereri din partea clienţilor noştri pentru un autoturism spaţios, elegant, puternic şi uşor de manevrat. Jetta bifează aceste criterii şi aduce şi alte caracteristici extra ce te vor face să adori să stai la volanul acestei maşini. Milioane de şoferi din întreaga lume şi-au arătat încântarea faţă de Jetta cât şi pentru performanta arătată la drum. Din acest motiv, suntem convinşi că nici tu nu vei fi dezamăgit.

Bineînţeles, la AutoBoca, vei găsi mult mai multe modele noi din clase diferite. Totul depinde de preferinţele tale. Dar nu îţi cerem să ne crezi pe cuvânt. Cel mai bine te vei convinge de profesionalismul serviciilor noastre cât şi de autoturismele ce le oferim spre închiriere, dacă vei citi câteva experienţe ale clienţilor noştri. Pe site-ul nostru oficial, avem o secţiune dedicată testimonialelor unde poţi accesa mai multe detalii.

Photo credit: Bogdan Tofan

Însă, dacă eşti curios să afli ce spun cei care au ales AutoBoca, te invităm să descoperi ce părere are domnul Dumitru Vlad Idriceanu în urma colaborării cu noi. Dumnealui a închiriat un VW Jetta nou, pentru 7 zile de la Iaşi. Haide să vedem care a fost concluzia finală a domnului Idirceanu!

“Am primit o maşină nou nouţă!”

După cum am menţionat, pentru noi comunicarea este un element cheie. Vrem să ştim dacă clienţii noştri au fost mulţumiţi sau nu de maşinile şi serviciile accesate de la AutoBoca. În acest sens, după fiecare închiriere trimitem un chestionar de calitate (câteva întrebări simple dar la obiect) menit să evalueze experienta per total. Domnul Idirceanu a fost foarte amabil şi a acordat din timpul sau pentru a ne răspunde la întrebări. Iată răspunsurile sale:

1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 5 STAR – Comentariu: Preţ foarte bun pt care am primit o maşină nou nouţă (1800 km la bord)

2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Personal amabil şi profesionist. Inspiră încredere.

3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Foarte scurt. În câteva minute totul a fost gata.

4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Şi mai scurt.

5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Impecabilă.

6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: Maşină nouă; totul mergea perfect.

7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 5 STAR – Comentariu: Accesibil.

8. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Cu siguranţă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Este important să ştii că autoturismul închiriat o să te ducă la destinaţie cu siguranţă. Alegerea unei maşini durează şi implică analize atente ale posibilităţilor de rent existente (fiindcă vei dori doar ce este mai bun). Aici intervin şi agenţii firmei rent, care pot oferi asistentă în timpul procesului de rent, iar la AutoBoca poţi fi sigur că vei găsi oameni foarte bine pregătiţi ce reuşesc să ofere asistenţă utilă.

Din răspunsurile oferite de domnul Idricieanu se evidenţiază încântarea atât faţă de maşină primită cât şi de modul în care a fost tratat de personalul de la Iaşi. A fost întâmpinat de agenţi profesionişti, atenţi şi care au făcut tot posibilul pentru că domnul Idiriceanu să poată pleca la drum fără stres.

Photo credit: Bogdan Tofan

De foarte multe ori primim comentarii pozitive din partea clienţilor privind prietenia şi disponibilitatea agenţilor noştri: „Personalul aceşti companii sunt foarte devotaţi din toate punctele de vedere”. Ne bucura foarte mult să constatăm că putem iniţia şi menţine o legătură strânsă cu toţi cei care ne aleg maşinile.

Photo credit: Bogdan Tofan

De ce să alegi şi tu AutoBoca? Fiindcă vei fi primit de oameni bine pregătiţi şi concentraţi pe nevoile tale de transport. De asemenea, vei putea închiria modele noi de autoturisme întreţinute cu mare atenţie. Nu doar atât, însă vei găsi şi preţuri de rent foarte avantajoase. De ce să spui nu la aceste beneficii? Te aşteptam chiar astăzi în unul din sediile noastre (suntem prezenţi mai peste tot în ţară) şi te invităm cu mare drag să descoperi maşinile noastre de bun venit! Abia aşteptam să vă impresionăm cu ofertele Autoboca!

Inchirieri masini