În căutarea lui Moş Crăciun prin România

masini bune de condus in oras

Ho Ho Ho şi multe daruri minunate pentru prieteni şi familie – Efectul Moş Crăciun de sărbători

calatorii frumoase prin romania
Romania 

În luna decembrie mulţi romani se bucura de emoţii minunate, „îmbrăcate” în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fie că ninge sau nu, bucuria Crăciunului este unică, trezind în oameni sentimente de bunătate şi calm. Nu putem asemăna Crăciunul cu o altă sărbătoare. Se simte în aer o atmosferă specială, care pur şi simplu ne îmbrăţişează cu voie bună. Este destul de greu să rămâi posomorât când vezi atât de mulţi oameni zâmbitori şi fericiţi (cel puţin preţ de câteva zile). În această perioadă ne golim mintea de probleme şi ne conectăm la o sursă de fericire, greu de descris în cuvinte.

Marile oraşe din România s-au pregătit de venirea Crăciunului. Pieţele oraşelor găzduiesc brazi de Crăciun, împodobiţi cu atenţie pentru a atrage atenţia vizitatorilor. Pe lângă brazi o să găsiţi şi diverse elemente de ornament în spiritul sărbătorii. Aşadar o să găsiţi reprezentări ale lui Moş Crăciun, renii săi sau spiriduşi fericiţi, mereu pregătiţi să ofere un cadou vizitatorilor. Probabil aţi văzut deja pe Facebook, în newsfeed-ul prietenilor, poze cu brazii de Crăciun şi elementele decorative din apropiere din diverse orase. De altfel, dacă tot ajungem în preajma acestor zone frumoase din oraş, nu strică să le facem câteva poze.

Toată lumea vrea să se bucure de experienţe plăcute în această perioadă a anului, indiferent dacă rămân în oraş sau urmează să pornească în drumeţii prin ţară. Vrem să avem parte de un Crăciun frumos, care să devină o amintire minunată.

După un an greu, presărat cu momente dificile şi stres, dorim să ne bucurăm de calm şi linişte. Este important să punem pauză la stresul cotidian, măcar în preajma sărbătorilor şi să ne bucurăm de compania prietenilor buni şi a familiei. Astăzi este destul de uşor să facem acest lucru, mai ales dacă creăm parametrii ideali pentru o experienţă plăcută.

Dacă vrem să strângem amintiri frumoase alături de cei dragi, atunci trebuie să ne decorăm casa în spiritul Crăciunului. Atunci când aceştia ne vizitează, îi putem surprinde cu elementele decorative alese şi bradul de Crăciun. Ne întâmpinăm prietenii cu zâmbete, voie bună şi vin fiert. Mirosul de cozonac cu nucă sau de friptură de porc, ne ţine „ostatici” în bucătărie. De cele mai multe ori dorim să ne bucurăm de specialităţi culinare aparte, cu iz de Crăciun şi gingaşii locale. Fiecare regiune din România are propria efervescenta culinară. În acest sens, vom găsi relativ uşor o mâncare care să ne facă să zâmbim!

Am început articolul cu o dorinţă „să-l găsim pe Moş Crăciun”. Fiecare cadou oferit celor dragi poate stârni un „ho ho ho” sincer din partea Moşului, fie că îl vedem sau nu. Indiferent de situaţia noastră socială sau economică, încercam atât cât putem să oferim un mic cadou familiei sau prietenilor. Împărţim o bucurie cu cei dragi şi încercam să dăm naştere unei amintiri minunate. Fie că reuşim sau nu, este important să mergem împreună cu prietenii prin patosul Crăciunului.

Mulţi creştini sărbătoresc Naşterea Domnului în ziua de Crăciun. În acest sens, ei ţin post şi încearcă să primească vestea bună cu inima curată şi sufletul uşor. Sunt organizate slujbe speciale în biserici, la care participă numeroşi enoriaşi. Dacă sunteţi creştini, atunci cu certitudine o să participaţi la acestea.

Singur Acasă?

O altă tradiţie neoficială pe care o respectăm aproape an de an este urmărirea filmului „Singur Acasă” cu Macauley Culkin. Filmul este haios şi trezeşte în privitori nostalgia unui trecut mai simplu, lipsit de problemele prezentului. Fiecare urmărim cu drag filmele Singur Acasă I şi ÎI şi râdem cu drag! Cine nu iubeşte o sesiune de râs sinceră? Decembrie este lună în care ne simţim bine şi încercam să strângem amintiri frumoase. A venit timpul pentru o călătorie frumoasă prin România? Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, încercam să găsim drumul ideal pentru o gamă variată de amintiri minunate. Uneori ajungem la Poiana Braşov, alteori la Vatră Dornei sau Predeal. Să nu uităm de Sinaia, Azuga sau Curtea de Argeş. În aceste locaţii putem să ne bucurăm de spiritul Crăciunului alături de prieteni buni şi oameni dragi.


Totuşi, pentru a ajunge la destinaţia dorită şi implicit să ne „întâlnim” cu Moş Crăciun, nu strică să avem la îndemână un autoturism bun. Dacă maşina personală iese din discuţie, atunci sigur doriţi să găsiţi soluţii de mobilitate speciale. În prezent puteţi închiria un autoturism de la noi. Avem 10 ani de experienţă în domeniul rent a car şi vă putem surprinde plăcut cu modelele noastre, pe care le puteţi accesa cu uşurinţă!

Avem un proces de închiriere online facil, ceea ce înseamnă că puteţi rezerva rapid modelul dorit. Mai mult decât atât, dacă plătiţi integral online cu cardul, beneficiaţi de o reducere de 5%! Vrem să-i ajutăm pe cei care optează pentru serviciile noastre să pornească la drum la volanul unor modele de încredere.

Inchirieri auto oras

În flota AutoBoca din cele 13 locaţii româneşti, o să găsiţi autoturisme de la producători auto respectabili. Aşadar, aveţi şansa de a închiria maşini precum Dacia Logan, VW Polo (cu transmisie manuală şi automată), Hyundai l20, Opel Corsa, Citroen C-Elysee, Skoda Rapid, VW Golf 7, VW Jetta, VW Touran, Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer, Chevrolet Orlando, Opel Astra (cu transmisie automată şi manuală), Opel Astra Tourer şi multe alte modele. Fiecare client beneficiază de ospitalitatea agenţilor noştri. Aceştia o să facă tot ceea le stă în putere pentru a oferi cele mai bune servicii posibile.