În caz de accident, beneficiaţi gratuit de o maşină de bun venit

calatorii prin tara 2018

Orice situaţie neplăcută are şi o soluţie: AutoBoca vă ajută cu o maşină de înlocuire

În societatea din prezent, deplasarea prin intermediul autoturismului personal a devenit o necesitate. Este o modalitate eficientă de a economisi timp şi de a ajunge rapid către destinaţiile propuse. Fie că este vorba de mers la serviciu, cumpărături sau vacanţe, ne vom găsi în situaţia în care va trebui să petrecem mult timp la volan. 

Uneori, chiar trebuie să conducem şi sute de kilometri prin ţara sau în afară. Deşi poate fi o experienţă plăcută, mai ales dacă aveţi acces la o maşină bună, există anumite riscuri de care trebuie să ţineţi cont de fiecare dată când porniţi la drum.

Indiferent cât de atenţi şi bine pregătiţi am fi în trafic, nu putem să prevedem toate situaţiile ce pot să apară. Sunt foarte mulţi factori de care trebuie să ţinem cont şi de multe ori, nu este îndeajuns că doar conduita noastră să fie conform legilor de circulaţie. Ceilalţi participanţi la trafic pot influenţa într-un mod negativ său pozitiv modul în care este fluidizata deplasarea şi a circumstanţelor de pe şosea. 

Conform statisticilor, la nivel mondial, se produc zilnic peste 165000 de accidente auto şi un procent considerabil din acestea este cauzat de neatenţie (şoferul îşi verifică telefonul, oboseala, grabă şi altele). Astfel, există o şansă reală să vă găsiţi în situaţia în care autoturismul vostru să fie avariat de un alt participant în trafic. Bineînţeles, riscuri ne asumăm de fiecare dată când ne urcăm la volan şi dacă dispunem de o maşină bună, atunci ne putem deplasa în siguranţă, însă nu putem controla şi reacţia celorlalţi.

Photo credit: Bogdan Almajan

După cum am menţionat, nu putem să prevenim orice situaţie şi de multe ori accidentele auto se întâmplă şi nu neapărat din vina noastră. Este o realitate cu care va trebui să ne confruntăm mai devreme sau mai târziu. Statistic vorbind, probabilitatea de a fi implicat într-un accident minor, creşte cu cât petrecem mai mult timp la volan. Dar asta nu înseamnă că nu se găsesc soluţii avantajoase pentru aceste tipuri de situaţii.

Chiar dacă daunele nu sunt foarte mari, în astfel de situaţii, vom fi nevoit să ne ducem autoturismul în service pentru reparaţii. Bineînţeles, în cazul în care accidentul nu este din vina voastră, veţi avea acces la RCA-ul vinovatului şi costurile de reparaţii vor fi acoperite. Dar, asta ar însemna că veţi rămâne fără maşină pentru o anumită perioadă. De ce să suferiţi şi să vă scadă nivelul de mobilitate, mai ales dacă accidentul nu a fost provocat de voi?

La vecinii europeni şi în America, şoferii implicaţi într-un accident auto şi nu din vina lor, beneficiază de un serviciu de închirieri care ulterior este asigurat de RCA-ul vinovatului. Păgubitul care va avea maşină în service, are dreptul să închirieze un autoturism pe toată perioada reparaţiilor fără niciun cost.

În acest sens, AutoBoca vine cu o soluţie: maşina de schimb GRATUIT pentru întreaga perioadă cât autoturismul personal este în proces de reparaţii. După modificarea legii de RCA (în 2017) şi voi puteţi accesa acest serviciu fără nicio problemă. Altfel spus, veţi beneficia de un autoturism la schimb din aceeaşi clasă (sau inferioară) cu maşina personală.

Ce anume trebuie să faceţi pentru a beneficia de acest serviciu? Cum puteţi accesa o maşină de înlocuire în caz de accident? Dacă v-am stârnit interesul, vă invităm să citiţi mai multe detalii în rândurile următoare.

Maşină de schimb fără niciun cost cu ajutorul AutoBoca

Deşi avariile autoturismului vostru vor fi reparate folosind poliţa de asigurare a vinovatului, pe această perioadă, veţi rămâne fără un mijloc de transport. Astfel, se creează o situaţie inconfortabilă şi dacă aveaţi planuri de călătorie, va trebui să le amânaţi. Nu este corect că voi să suferiţi în urma greşelii altei persoane. Din acest motiv, ar fi păcat să nu profitaţi de oportunitatea de a obţine o maşină la schimb, într-un mod gratuit.

Ce anume trebuie să faceţi? Primul pas constă în întocmirea unor documente care să ateste atât faptul că accidentul nu a fost provocat din vina voastră (copie după nota de constatare) cât şi devizul de reparaţie care indică clar perioada în care maşina voastră este în service. Al doilea pas constă în contactarea unui specialist AutoBoca accesând aceasta pagină. Veţi primi toate informaţiile necesare explicate în detaliu pentru că voi să beneficiaţi de o maşină de calitate. 

calatorii prin tara 2018

Şi nu în ultimul rând, să vă alegeţi modelul de maşină în funcție de disponibilitate care o va înlocui pe cea personală. De menţionat că aveţi dreptul să optaţi pentru un autoturism din aceeaşi clasă sau inferioară că cea avariată. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi pagina special dedicată pentru maşina de schimb de la AutoBoca.

În flota noastră, veţi găsi multe maşini noi, de calitate pe care le puteţi utiliza cu plăcere pentru călătorii lipsite de stres prin ţară. Vă stăm la dispoziţie oricând pentru a vă oferi soluţii de mobilitate avantajoase şi potrivite pentru necesităţile voastre de transport. AutoBoca are sedii peste tot în ţară (în oraşele şi aeroporturile principale), aşa că nu va fi dificil să ne găsiţi.

În cel mai scurt timp posibil, veţi avea autoturismul ales pregătit să vă ducă într-o nouă aventură turistică. Contactaţi-ne chiar acum şi profitaţi de oferta noastră pentru maşina de schimb. De ce să nu vă bucuraţi de calitate auto fără să plătiţi nimic?

Autoturisme bune de inchiriat