În caz de accident, primeşte o maşină de schimb. Cum?

Maşina în service şi doriţi o maşină la schimb? AutoBoca vă poate ajuta gratuit!

Se spune că, nimic în lumea aceasta nu este pe gratis şi că mereu trebuie plătit un preţ, fie de natură materială sau emoţională. Această afirmaţie are o mare doză de adevăr, fiindcă sunt elemente pe care le trăim zilnic. Totuşi, să ne bucurăm de ceva gratis, poate veni neaşteptat. Un ajutor ieşit din comun vine atunci când ne aşteptam mai puţin. Acum vă invităm să descoperiţi ceva cu totul special, un acces bun la un serviciu util pe care poate nu îl ştiaţi.

Photo credit: Tinel Andronic

Orice alegere are o consecinţă şi cum este bine întipărit şi în legile fizicii, orice acţiune are şi o reacţiune. Ţinând cont de aceste aspecte, cum anume putem afirma că vă oferim o maşină la schimb, într-un mod gratuit? Sigur v-am făcut curioşi. Acum urmează să descoperiţi care sunt particularităţile unei astfel de afirmaţie îndrăzneţe.

În unele cazuri, exista excepţii şi de la cele mai rigide reguli, însă asta nu înseamnă că nu sunt anumite criterii ce trebuiesc îndeplinite. De obicei, mai în orice situaţie neplăcută, există şi o parte bună: fie o lecţie importantă, fie un beneficiu pe termen lung.

Un accident este întotdeauna un lucru indezirabil şi foarte temut în rândul şoferilor. Însă, este necesară doar o clipă de neatenţie pentru a se produce un accident. În oraşele mari, unde traficul este intens, şansele de avariere a autoturismului sunt ridicate, mai ales în orele de vârf. Din păcate chiar dacă noi suntem atenţi pe şosea, avem parte de experienţe neplăcute când ne aşteptam mai puţin.

De multe ori, aceste accidente nu se produc din vina voastră. Poate aţi respectat toate regulile de circulaţie, însă alt participant din trafic nu a acordat suficientă atenţie şi aşa se produc coliziuni, unele cu daune considerabile. Bineînţeles, există poliţa de asigurare RCA, care va permite să vă reparaţi maşina fără niciun cost din partea voastră (cel puţin, nu financiar). Poliţa este extrem de utilă atunci când ne aşteptam mai puţin.

Însă, pe toată durata lucrărilor de reparaţii, veţi rămâne fără un mijloc de transport. Va fi mult mai dificil să vă deplasaţi şi dacă aveaţi programată o excursie, vacanţă sau o simplă vizită în alt oraş, vă veţi simţi nevoiţi să anulaţi aceste planuri. De fiecare dată când călătorim, vrem să avem parte de experienţe plăcute, lipsite de stres. De cele mai multe ori reuşim să facem acest lucru, dar câteodată dăm şi peste clipe nesigure şi extrem de neplăcute.

Din fericire, există soluţii avantajoase chiar şi în aceste cazuri. În momentul în care şoferii americani sau europeni sunt implicaţi într-un accident (care nu este produs din vina lor), se oferă varianta unei maşini la schimb. Cum anume? Prin utilizarea unui serviciu de închirieri auto, a căror costuri sunt achitate integral de asigurarea RCA a vinovatului. Serviciul este foarte util, mai ales când nu putem sta departe de maşina personală.

Acelaşi sistem este implementat şi în România, ceea ce înseamnă că şi voi puteţi beneficia de un autoturism la schimb, gratuit! Ce presupune acest lucru? Care sunt criteriile de care se ţin cont? În rândurile următoare, vă vom explica detaliat cum puteţi accesa o maşină bună, la schimb, în cazul unui accident!

Accident? Aveţi nevoie de maşină la schimb? AutoBoca are o soluţie fără niciun cost!

După modificarea legii de RCA (din 2017), persoanele păgubite într-un accident auto, au dreptul să solicite o maşină la schimb pe întreaga perioadă cât autoturismul personal este în service. Ce înseamnă asta mai precis? Păgubitul se poate bucura de o maşină de schimb, cost acoperit de RCA-ul celui care a provocat accidentul. Altfel spus, asiguratorul RCA este obligat să achite costurile integrale ale închirierii.

Aşadar, voi vă puteţi bucura de o maşină bună, la acelaşi nivel ca şi cea avariată fără să plătiţi nimic! Aici intervenim noi, cei de la AutoBoca. Vă oferim acces la autoturisme noi, întreţinute în condiţii excelente de care puteţi beneficia până când maşina voastră este reparată complet. De ce aţi spune nu acestui avantaj de mobilitate? Este mereu la dispoziţia voastră şi poate fi accesat cu un simplu telefon.

Unul dintre specialiştii noştri vă poate ghida pe întreg procesul şi să vă explice clar ce documente trebuie aduse pentru a justifica cererea voastră. Este un serviciu avantajos de care puteţi beneficia şi să soluţionaţi o problemă importantă. Iată câteva elemente importante de care trebuie să ţineţi cont atunci când veţi solicita o maşină la schimb:

În prima fază, este necesar să ne aduceţi copii după Nota de constatare şi Devizul de reparaţie. Accesul la autoturismul de schimb se face doar din momentul în care maşina avariată intra în service. Dacă aceste acte sunt în regulă, nu veţi avea niciun cost pentru închirierea autoturismului.

O altă etapă constă în stabilirea modelului care va fi pus la dispoziţia voastră. Aşa cum am menţionat anterior, aveţi dreptul de a solicita o maşină din aceeaşi clasă ca maşina avariată sau una inferioară. În acest fel, nu veţi simţi o scădere la nivelul de confort cu care eraţi obişnuiţi. O să aveţi parte de o experienţă auto similară.

Photo credit: Bogdan Tofan

Perioada de închiriere este calculată conform devizului. Altfel spus, veţi beneficia de maşină la schimb în intervalul de timp necesar pentru a repara maşina voastră. În cazul în care veţi dori să prelungiţi contractul de închiriere, va trebui să achitaţi sumele suplimentare aferente. Un reprezentant AutoBoca vă poate lămuri fără probleme care sunt paşii de urmat.

Nu aveţi restricţii în ceea ce priveşte service-ul unde vă reparaţi maşina, atât timp cât societatea emitentă este autorizată să activeze pe teritoriul României. Indiferent de alegerea făcută, AutoBoca vă furnizează un autoturism la schimb, într-un timp util. Avem sedii peste tot în ţară, aşa că nu va fi dificil să ne găsiţi. Bineînţeles, ne puteţi contacta şi telefonic sau online, iar unul dintre agenţii noştri va prelua cererea.

Acest serviciu, de maşină la schimb gratis, este valabil doar pentru cazurile în care reparaţiile sunt făcute prin intermediul unei poliţe de asigurare RCA. În cazul unui dosar de dauna CASCO, se aplică alte reglementări şi nu veţi fi eligibili pentru a beneficia de un autoturism la schimb gratis. Este destul de uşor să faceţi acest lucru.

Partea bună este că în flota AutoBoca, veţi găsi o gamă variată de modele noi şi de calitate. Aşadar, veţi primi la schimb o maşină fără cusur şi cu puţini kilometri la bord. Bineînţeles, trebuie  respectată cerinţa conform căreia, autoturismul la schimb se va încadra în aceeaşi clasă, sau inferioară cu maşina avariată. 

calatorii prin tara 2018

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să discutaţi cu specialiştii AutoBoca şi să descoperiţi chiar acum cât de uşor poate fi să închiriaţi un autoturism fără să plătiţi nimic! Cu ajutorul nostru, vă puteţi bucura de călătorii fără stres şi nici să suferiţi prea mult în urma accidentului.

Ne place să fim alături de clienţii noştri, indiferent cât de complicată ar deveni o situaţie. Vă puteţi baza pe AutoBoca să vină cu soluţii avantajoase de transport. Contactaţi-ne chiar acum şi descoperiţi cum puteţi beneficia de o maşină la schimb în cazul unui accident! Noi vă ajutăm în fiecare moment al procesului.

Autoturisme bune de inchiriat