În decembrie călătorim în stil prin Bucureşti

Calea spre confort şi siguranţă auto în capitala României

Autoboca Mercedes BenzTraficul din Bucureşti este cunoscut printre şoferi drept un adevărat calvar. Nu ne surprinde. Atunci când înaintezi doar 10 metri în 30 de minute în zona Podului Grant în ora de vârf, devine foarte dificil să te gândeşti la linişte pe drum. În perioada sărbătorilor de iarnă vă puteţi imagina cum se transformă Bucureştiul. Să fim sinceri sunt şanse ca traficul bucureştean să fie mai subţire. Spunem acest lucru deoarece există posibilitatea ca bucureştenii să pornească la drum spre munte. Pe de altă parte, există şansă reală că românii din străinătate să se întoarcă acasă. Totuşi, voi dacă aveţi treabă în Bucureşti de sarbatori trebuie să vă asiguraţi că o puteţi face fără stres sau restricţii.

Dacă doriţi să vă bucuraţi de fiecare moment al călătoriei prin ţară, nu strică să aveţi la dispoziţie o maşină de calitate. Din fericire puteţi opta pentru un serviciu rent a car profesionist. În acest mod vă asiguraţi că puteţi explora fiecare părticică a Bucureştiului fără reţineri. Autoboca rent a car are un parc auto divers în Bucureşti. Aici o să găsiţi maşini diverse şi de calitate, optime pentru o gamă variată de activităţi. Ştim că este important ca fiecare moment petrecut în ţara să fie plăcut şi sigur. Din acest motiv încercam să vă asigurăm toate condiţiile pentru a vă bucura de drum. În luna decembrie vă oferim posibilitatea de a închiria maşini sigure şi confortabile la preţuri avantajoase. Doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre oferta noastră?

Luna decembrie vine cu surprize speciale în segmentul rent a car

Volkswagen Jetta

De sărbători vrem să ne simţim bine şi evident să strângem amintiri cât mai frumoase. În acest sens nu strică să aveţi pe mână o maşină de calitate, potrivită pentru nevoile voastre de transport. În flota Autoboca o să găsiţi o gamă variată de maşini, mici, mari şi SUV. Vrem să vă ştiţi că în flota noastră o să identificaţi relativ rapid o maşină care să nu vă dezamăgească pe drum. Avem promoţii speciale în luna decembrie, de care puteţi beneficia şi voi. Cu puţină atenţie la detalii, o să reuşiţi să închiriaţi o maşină de calitate, care să vă ducă la destinaţie fără probleme. Vrem să vă bucuraţi de fiecare moment petrecut în oraş şi din acest motiv trebuie să găsiţi o maşină bună de închiriat. Printre modelele disponibile spre închiriere în Bucureşti o să găsiţi maşini de la cei mai importanţi producători auto din industrie: Toyota, Ford, VW, Hyundai, Porsche, Bmw, Dacia, Renault, Opel sau Citroen.

Avem SUVs şi microbuze, alese pentru persoane care doresc să îmbine confortul, siguranţă şi spaţiul generos într-un mod armonios. Vrem să descoperiţi cât de uşor poate fi să închiriaţi o maşină. De la noi puteţi închiria un autoturism de calitate care să vă ofere experienţe auto sigure şi confortabile. Până pe 10 decembrie avem o ofertă specială de care puteţi beneficia cu uşurinţă. Care sunt particularităţile acestei oferte? În esenţă: puteţi închiria orice maşină din flota noastră cu o reducere de 30% – bani care rămân în buzunarul vostru! În acest mod puteţi închiria orice maşină doriţi fără probleme oricând doriţi. De ce să nu profitaţi de această ofertă specială şi să conduceţi un autoturism de calitate?

Reprezentanţii Autoboca vă stau la dispoziţie în fiecare zi cu informaţii despre cele mai bune oferte rent a car din Bucureşti. Vrem să descoperiţi capitala României fără stres, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă! În fiecare zi vă puteţi deplasa fără probleme oriunde doriţi!

Inchirieri auto oras