În gând cu acţiunea la volan: Raliul Iaşului Cotnari 2015

Adrenalină, suspans şi foarte mulţi cai putere

 

Photo credit: Dusmanu Ionut

Photo credit: Dusmanu Ionut

Dacă iubiţi maşinile puternice, cu certitudine nu o să pierdeţi ocazia de a vedea un raliu veritabil. Cei care au o pasiunea secretă sau vizibilă pentru concursuri auto, vor dori să vadă cu proprii ochi cum se descurcă şoferi profesionişti pe şoselele oraşului. Sunt foarte multe persoane care urmăresc cu mare atenţie Formula 1, raliul Paris Dakar şi multe alte competiţii de acest gen. Spiritul competiţional se simte cu certitudine în aer. De ce spunem acest lucru? Între 10 şi 12 septembrie are loc la Iaşi Raliul Iaşului, etapă a VII din campionatul naţional. Dacă porniţi spre Palas Mall, o să observaţi în faţa intrării spre Auchan o maşină puternică, „îmbrăcată” pentru raliu. Doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre raliul Iaşului Cotnari?

Având în vedere că raliul Iaşului Cotnari este cel mai important eveniment de acest gen din judeţ, cu siguranţă puteţi opta să vedeţi la faţa locului întrecerea. Nu aveţi ce pierde. O să vedeţi cum piloţi experimentaţi se întrec. Să ştiţi că la acest eveniment auto o să participe şi echipaje din străinătate. Din acest motiv vă puteţi aştepta la un spectacol de neuitat. Decât să vă pierdeţi timpul în faţa calculatorului, puteţi porni cu încredere pre locul de desfăşurare al raliului. Maşina de raliuri pe care o vedeţi expusă în grădina Palas Mall este un Ford Fiesta R2. Acest autoturism urmează a fi condus de Dan Iamandi, în prezent şeful ISU al oraşului Iaşi. De asemenea să nu uităm de copilot: Răzvan Subtirelu. Ei vor încerca să ţină pasul cu restul echipelor. Se anunţă o etapă interesantă şi ar fi păcat să o rataţi.

La ce să vă aşteptaţi de la raliul Cotnari?

 

Photo credit: Dusmanu Ionut

Photo credit: Dusmanu Ionut

Între 10 şi 12 septembrie entuziasmul auto o să fie transpus întrecerii. Piloţi experimentaţi o să-şi folosească din plin talentul pentru a câştiga cursa. O să-i urmăriţi cu mare plăcere cum se aventurează în tainele ascunse ale vitezei. Aşa cum au anunţat organizatorii, raliul o să cuprindă şi câteva probe speciale. Una din cele mai interesante probe ale raliului este Super Specială – Cotnari Rally Show. Această probă are loc la Râpă Galbenă şi adună cu uşurinţă mii de spectatori. De ce este specială proba în acest an? Organizatorii s-au gândit să gândit să extindă proba prin pasajul Mihai Eminescu cu extensie spre Bulevardul Independenţei. În acest mod o să vă bucuraţi de o probă cu adevărat unică în ţară. Când urmează să aibă loc proba Super  Specială – Cotnari Rally Show? Această probă este programată pe data de 10 septembrie (joi). Primul echipaj ar urma să pornească la drum la ora 18.35.

Dacă vă decideţi să mergeţi la Raliul Iaşului cu siguranţă o să vă bucuraţi de momente speciale. Să nu uităm de sosirea festivă care urmează să aibă loc chiar în faţa palatului Roznovanu (Primăria) Iaşi, sâmbătă la ora 4 după amiază. Aici o să vedeţi cel mai probabil toate maşinile participanţilor. Puteţi să discutaţi cu piloţii şi dacă doriţi să faceţi câteva poze. Pentru a vă putea bucura de spectacol, organizatorii au pus două ecrane uriaşe în zona Bulevardului Independenţei şi Râpă Galbenă.  În acest mod o să fiţi conectaţi la acţiune şi nu o să pierdeţi nimic. Mergem la raliu?