În ianuarie 2020 călătorim cu drag și entuziasm prin țară!

Itinerariu electrizant în 2020: călătorii incredibile prin România!

Fantomele călătoriilor minunate din anii precedenți, ne „obligă” să fim foarte atenți în 2020 la alegerea unor destinații faine. România este țară care reușește an după an să surprindă plăcut turiștii, indiferent de locul lor de origine. Pentru a organiza o călătorie făînă în țară, ar fi util să ne informăm așa cum se cuvine. Astăzi este ușor să găsim locuri minunate în România, care să devină rapid surse de fericire și voie bună. Prima lună a anului 2020 poate începe puternic, mai ales dacă avem la dispoziție câteva zile libere.

Un număr impresionant de români aleg să pornească în vacanțe interesante prin ianuarie. În funcție de flexibilitatea de la locul de muncă, avem sau nu suficient timp liber pentru câteva zile libere. De altfel, dacă vremea este prietenoasă și „albă”, atunci chemarea munților Carpați nu poate fi ignorată, mai ales dacă iubiți sporturile de iarnă. Sunt foarte mulți oameni care abia așteaptă să schieze sau să facă snowboarding. Ei vor să profite de pârtiile românești pentru a se distra. Din fericire sunt multe pârtii de schi în România care merită testate. În funcție de distanța dintre locul de plecare și destinație, putem alege mai ușor destinația potrivită în ianuarie 2020.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Descoperim bucuria de a explora România iarna!

Primii pași în potențialul turistic al noului an, sunt solizi după o documentare atentă. Munții Carpați sunt mai mult decât prietenoși cu cei care iubesc să călătorească și să practice diverse sporturi de iarnă. Printre cele mai populare stațiuni montane românești se numără Vatra Dornei, Predeal, Poiana Brașov, Azuga, Rarau, Pojorâta, Sinaia și Borșa. Aceste stațiuni reușesc mereu să atragă atenția turiștilor. Ei vin cu drag în aceste stațiuni pentru a se simți bine.

De altfel, în majoritatea cazurilor distracția lor este înregistrată în clipuri video sau fotografii. Instagram și Facebook sunt două rețele de socializare care scot la lumina pasiunea românilor pentru schi, snowboarding sau săniuță. Uneori o sanie poate deveni rapid o amintire frumoasă, mai ales dacă este folosită cu drag și entuziasm. Știm că cei mici abia așteaptă să folosească săniuțe pentru „cucerirea” pârtiilor.

Avem posibilitatea de a oferi viață copilului din noi. Îi putem oferi libertatea de a descoperi bucuria jocurilor. De ce să nu dăm sens călătoriei pe care urmează să o facem? În momentul de față putem transformă luna ianuarie într-o serie de călătorii faine. Dacă locuim în orașe apropiate de munții Carpați atunci o să ne fie destul de ușor să ajungem în stațiuni. Ar fi util să calculăm distanță dintre locul de plecare și destinația finală, totul corelat la timpul pe care-l avem la dispoziție. Așa vom reuși să setăm corect particularitățile călătoriei pe care urmează să o facem.

Dacă tot avem timp liber, îl putem transforma într-o bucurie ușor de accesat. Trebuie să profităm de fiecare clipă liberă. Având în vedere cât de mult lucrăm și cât de greu poate fi să depășim unele situații stresante, vacanță trebuie să ne ajute să ne resetăm fizic și mental. Dacă ne relaxăm și uităm de monotonia stresantă a zilelor normale, vom putea alungă orice greutate apăsătoare. De altfel, munții Carpați oferă vizitatorilor acces la un tărâm relaxant și pe alocuri impresionant. Sunt foarte multe peisaje incredibile care ne așteaptă.

De exemplu: atunci când începem să parcurgem Transrarăul, vom simți de ce atât de mulți oameni iubesc muntele. Vacanța la munte este acompaniată de emoții cu totul speciale. Vă puteți imagina o seară petrecută în căldura cabanei privind cum afară ninge duios? Dacă în sufragerie se află un șemineu atunci potențialul magic crește simțitor. De altfel, adăugăm în acest mix o cană cu vin fiert, scorțișoară și piper negru, conversații interesante, muzică de fundal și parcă mică vacanță devine ceva cu totul special.

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

Astăzi este destul de ușor să plănuim o călătorie în România. Intrăm pe tot felul de site-uri pentru a utiliza soluții la diverse „probleme” de logistică.

  • 1. Aveți nevoie de o mașină? Închiriați una optimă de drum. Aici vă putem ajută.
  • 2. Aveți nevoie de cazare? Folosiți una din website-urile de booking care oferă acces rapid la diverse unități de cazare.
  • 3. Aveți nevoie de un itinerariu fain? Alegeți destinația finală și documentați-vă corespunzător. De exemplu: dacă ați ales Vatra Dornei, folosiți TripAdvisor sau Google Travel pentru a descoperi locurile demne de vizitat dar și restaurante de încercat.
  • 4. Aveți nevoie de un reper la activități? Sunt tot felul de website-uri și clipuri video pe YouTube, care merită accesate pentru a descoperi activități interesante.

Informația ne poate ajută să găsim exact ceea ce avem nevoie. Trebuie doar să acordați timp suficient unei documentări atente. Așa o să va bucurați de o serie de experiențe plăcute, ceea ce nu strică la începutul anului 2020. Ianuarie are potențial enorm, mai ales când aruncăm o privire peste darurile munților. Aceștia din urmă ne așteaptă cu multe surprize minunate. Pe lângă sporturile de iarnă tradiționale, avem și posibilitatea de a crea oameni de zăpadă, „cazemate” albe și de a participa la bătăi epice cu bulgari de zăpadă. Intrăm puțîn în pielea copiilor și ne bucurăm de viață.

Photo credit: Mihaela Abălăesei

AutoBoca și bucurii auto minunate în România!

Cei care au nevoie de mobilitate auto extra în această perioada, veniți cu încredere la noi. Va putem surprinde plăcut în această luna, cu oferte la o sumedenie de mașini bune! Ne-am gândit să le oferim tuturor clienților acces facil la autoturisme de calitate, care să-i ajute să se bucure de experiențe plăcute.

Muncim foarte mult pentru a le oferi oamenilor acces la cele mai bune servicii posibile. Așa cum bine intuiți, nu este ușor să menținem un nivel ridicat de calitate. Fiecare interacțiune cu clienții ne ajută să dezvoltăm soluții la tot felul de probleme, care pot apărea de nicăieri. Nu-i ușor dar ne adaptăm. În prezent trebuie să te adaptezi rapid la particularitățile schimbătoare ale industriei.

masina buna

Nevoile clienților de mobilitate sunt schimbătoare, mai ales în materie de modele. Unii doresc mașini cu transmisie automată, alții cu transmisie manuală. Sunt clienți care vor mașini electrice iar alții hibride. Pe măsură posibilităților, este important să alegem mașînă optimă pentru călătoria pe care urmează să o facem. Trebuie să ne simțim bine în timpul călătoriei.

AutoBoca este aproape de voi în fiecare moment al procesului de rent. Agenții sunt pregătiți să va ajute să treceți prin cei trei pași ai procesului de închiriere. Nu uitați că oricând puteți folosi formularul de rezervare online. Mulți oameni aleg să închirieze online, de pe tabletă, iPhone sau smartphone-uri cu Android. Ei au la dispoziție un formular sigur și ușor de parcurs. Sunteți pregătiți să porniți la drum alături de noi în noul an?

Inchirieri auto oras