În ianuarie te surprindem cu oferte de nerefuzat!

Drumuri noi în 2018 cu maşini de bun venit noi de la Autoboca! Eşti pregătit pentru o experienţă auto specială?

Sunteţi pregătiţi pentru o experienţă turistică deosebită? Dacă răspunsul vostru este da, atunci rândurile următoare pot fi de real ajutor. Ne-am gândit că ar fi frumos să aveţi acces la informaţii care să vă ajute să călătoriţi cu drag prin ţară. O dată cu sosirea noului an şi după finalizarea sărbătorilor de iarnă, începem uşor, uşor să ne reintrăm în ritm.

Acum este momentul să ne folosim de energie şi entuziasm pentru a începe 2018 cu activităţi menite să ne susţină obiectivele propuse. Dacă îţi doreşti să schimbi anumite comportamente ce nu ţi-au fost fost de folos în trecut, poţi lua acţiuni în privinţa asta. Desigur, progresul are loc cu paşi mici însă constanţi și cu răbdare vei ajunge unde dorești. Însă, cu siguranţă ne putem găsi un loc confortabil în anul 2018 pentru clipe frumoase.

Photo credit: Marius Isac

Cel mai probabil, mulţi dintre noi şi-au propus pentru 2018 să maximizeze timpul într-o manieră cât mai eficientă. Bineînţeles, eşti nevoit să aloci energie pentru muncă, însă asta nu înseamnă că nu te poţi bucura şi de alte experienţe în zilele libere. Ideal este să găseşti un echilibru, pentru a nu-ţi neglija pasiunile şi lucrurile ce îţi aduc plăcere. Sunt atât de locuri minunate de vizitat, capabile să te bucure. Mai mult decât atât sunt şi lucruri de făcut ce pot spori calitatea fiecărui moment petrecut alături de cei dragi.

De asemenea, anul 2018 vine cu multe oportunităţi şi pentru companii. Luna ianuarie reprezintă o perioadă în care se elaborează strategii şi se planifică implementarea acestora într-o manieră etapizată. Obiectivul final este de a atrage cât mai mulţi clienţi şi poate chiar şi dezvolta noi produse şi servicii. Nu este un proces simplu, însă există variante care pot fi de real ajutor pentru sprijinirea expansiunii unei firme (cum ar fi leasingul operaţional). De asemenea sunt şi firme de leasing care abia aşteaptă să ofere asistentă în acest segment popular.

Photo credit: Marius Isac

Noul an, aduce atât noi perspective cât şi o serie de provocări, fie ele pe plan individual sau profesional. Cu toţii ne dorim să ne implicăm în proiecte ce ne aduc rezultate benefice şi pe termen lung. Asta înseamnă să fim dispuşi să găsim posibilităţi noi de dezvoltare şi să să lucrăm cu atenţie şi răbdare. Şi totul începe cu iniţiative interesante chiar din luna ianuarie 2018! Sunteţi pregătiţi pentru noul an?

O idee care incanta mereu, este să ai posibilitatea să călătoreşti şi să vizitezi cât mai multe locuri frumoase. Ce poate fi mai relaxant dacă nu o plimbare, undeva prin frumoşii munţi alături de persoanele dragi inimii? Chiar de vei fi nevoit să călătoreşti în interes de afaceri, asta nu înseamnă că nu poţi poposi, undeva la un obiectiv turistic deosebit sau să admiri un peisaj interesant. România este „casa” pentru multe locuri superbe, demne de imortalizat în fotografii şi clipuri video faine.

Photo credit: Vasile Prisacariu

În prezent, se pune mare accent pe o mobilitate rapidă şi cât mai eficientă. Nu mai avem răbdare să irosim timpul aşteptând în trafic, nu vrem să pierdem vremea mai mult decât este necesar atunci când ne deplasăm prin oraş (sau prin ţară). Din acest motiv, oamenii şi mai ales firmele, sunt în căutare de autoturisme competente, performante şi care pot fi utilizate fără probleme indiferent de condiţiile rutiere. Practic, dacă ai onorat o întâlnire importantă, nu poţi să întârzii, mai ales din cauza unei defecţiuni la maşină.

În acest sens, atenţia este îndreptată către serviciile de rent. De ce? Fiindcă este o soluţie avantajoasă pentru o problemă importantă. Cu ajutorul profesioniştilor din domeniu, vei putea accesa modele interesante de maşini, de calitate şi care se pot plia cu uşurinţă pe nevoile tale de transport. Cum găseşti oferte bune de închirieri pentru luna ianuarie? Unde poţi găsi autoturisme noi ce pot fi gata oricând de drum?

Acestea sunt întrebări importante, la care trebuie să găseşti răspuns ori de câte ori ai de întreprins o călătorie. AutoBoca te poate ajuta aici, cu multe recomandări şi sugestii ce nu ar trebui să le ratezi. Suntem o firmă de închirieri cu multă experienţă în domeniu şi mereu punem nevoile clienţilor noştri pe primul loc. Ţinând cont de aceste aspecte, pentru luna ianuarie 2018 ţi-am pregătit multe oferte de rent avantajoase de care ar trebui să profiţi. Haide să afli mai multe detalii chiar acum!

La AutoBoca, 2018 începe cu maşini noi şi promoţii interesante

Procesul de selecţie a unui autoturism de calitate, nu este întotdeauna simplu. Sunt mulţi factori de luaţi în considerare în ceea ce priveşte spaţierea, performanta motorului, uşurinţă la condus cât şi alte dotări suplimentare menite să te asiste la drum. Din fericire, agenţii AutoBoca te pot ajuta să găseşti maşina (sau maşinile) de care ai nevoie. Ei sunt foarte bine pregătiţi, deţin multe cunoştinţe în acest domeniu şi îţi pot face sugestii pertinente şi de real folos.

Nu doar atât, însă în luna ianuarie, la AutoBoca vei găsi multe promoţii speciale ce îţi vor permite nu doar să închiriezi un autoturism nou dar să şi economiseşti bani. Iată despre ce este vorba:

VW Jetta la preţ de VW Golf. Foarte mulţi dintre clienţii noştri şi-au arătat încântarea faţă de VW Jetta. Este o maşină elegantă, frumos construită şi versatila. Te poţi baza pe Jetta la drumuri aglomerate însă şi la călătorii lungi prin ţară. În flota noastră, vei găsi cel mai nou model, întreţinut în condiţii excelente care abia aşteaptă să te ducă în o nouă aventură turistică.

Photo credit: Bogdan Tofan

VW Polo Automat la preţ de VW Polo Manual. Autoturismele ce poartă marca VW nu dezamăgesc în ceea ce priveşte performanta şi eficientă. Sunt construite într-o manieră inteligentă pentru a maximiza utilitatea fără a creşte costurile. VW Polo Automat nu face excepţie de la această regulă şi poate fi maşina de care ai nevoie. Dacă ştii că vei petrece mult timp prin zone cu trafic intens, Polo Automat te poate salva de la multe bătăi de cap. Şi în ianuarie 2018, poţi închiria acest nou model de la AutoBoca, la un preţ atrăgător!

Photo credit: Bogdan Tofan

20% discount la Asigurarea full exces/Asigurare pentru protecţie totală. Întotdeauna este bine să iei măsuri de maximă siguranţă pentru orice drum plănuieşti să întreprinzi. Bineînţeles, niciodată nu ştii ce se poate întâmpla, însă nu ar strica să alegi să fii precaut. Aşa că, dacă vei alege să accesezi serviciul de asigurare full, noi îţi oferim un discount de 20% din preţul acesteia. În această manieră, poţi pleca liniştit, la volanul unei maşini noi şi să economiseşti şi nişte bani. De ce ai spune nu la asemenea oportunitate?

Ofertă specială leasing operaţional la închirieri pe minim 3 luni. Ne-am gândit să creăm promoţii şi pentru firmele care caută maşini performante, pe termen mediu. De ce să nu te bucuri de mijloace de transport de calitate pentru a-ţi îndeplini obiectivele propuse? Acest pachet de leasing este personalizat pentru nevoile companiei tale şi vei avea acces la multe modele noi din clase diferite. Unul din specialiştii noştri îţi va face o ofertă bună şi potrivită!

După cum poţi observa, în ianuarie 2018, AutoBoca te aşteaptă cu numeroase promoţii la închirieri de care poţi profita şi tu. Fiecare călătorie poate deveni specială alături de una dintre maşinile noastre de bun venit. Contactează-ne astăzi şi descoperă noile modele aduse!

Autoturisme bune de inchiriat