În luna iunie conducem o maşini mini cu transmisie automată: VW Polo

Cum să îţi faci drumurile prin România mai plăcute? O experienţă auto memorabilă la volanul unei maşini mini…sunteţi pregătiţi?

În 2017 mulţi oameni aleg să descopere diverse regiuni ale României într-un mod plăcut şi relaxant. Este important să te bucuri de o experienţă turistică de neuitat, care să vină cu amintiri sublime. Odată cu venirea lunilor de vară, poţi să dai start la micile excursii de weekend (ca un fel de încălzire pentru vacanţa principală) şi să dai o raită prin frumoasa Românie. Nu îţi trebuie o planificare complicată, doar tu, o maşină bună şi compania care îţi place.

Dacă vei avea câteva zile libere, de ce să nu le faci şi relaxante? Sunt atât de multe locuri fascinante în România şi ai de ales între variate destinaţii, în funcţie de gusturile tale. Suntem siguri că o să vă bucuraţi de experienţe de neuitat, care să fie într-o oarecare măsură presărate cu amintiri plăcute.

Peisaj vegetatie muntii Rarau

Photo credit: Dusmanu Ionut

Majoritatea românilor preferă să viziteze micile oraşele de munte precum Braşov, Azuga, Vatra Dornei, Sibiu, Sinaia, în special pentru peisajul oferit cât şi pentru numeroasele opţiuni de divertisment. Pe deasupra, nimic nu se poate compara cu preparatele tradiţionale din inima munţilor (deserturi, carne de vânat şi alte combinaţii la fel de delicioase). România este o locaţie de vacanţă şi pentru turiştii străini, ce vin curioşi pe aceste meleaguri să descopere o nouă cultura şi noi obiceiuri.

Ţara noastră merita să fie explorată într-un mod liber şi fără restricţii. În acest sens nu strică să aveţi la îndemâna toate datele pentru a vă bucura de momente plăcute indiferent de drumul pe care-l aveţi în faţă. Să ştiţi că este mult mai uşor decât credeţi să conduceţi o maşină de calitate, indiferent de călătoria pe are urmează să o întreprindeţi.

Foto: Dusmanu Ionut

Însă, de cele mai multe ori, timpul nu este de partea noastră şi va trebui să îţi concentrezi toate activităţile ce ţi le dorești a întreprinde în doar câteva  zile. Din fericire, pot fi îndeajuns să îţi reîncarci energiile şi să colectezi o serie de amintiri memorabile. În acest sens, trebuie să dispui de toate mijloacele posibile pentru a-ţi maximiza această resursă preţioasă şi să te bucuri cât mai mult de compania celor dragi.

De obicei, drumul este cel care îţi consuma cel mai mult  din timp, mai ales dacă ţi-ai propus să vizitezi variate oraşe româneşti sau locuri retrase şi mai romantice (poieniţele din munţi, o vizită la Lacul Roşu de ex., ș.a.m.d.).

Photo credit: Dusmanu Ionut

Pentru a parcurge acele sute de kilometri fără stres şi fără prea multe griji, ai nevoie de o maşină bună, pe care să te poţi baza şi pe care să îţi facă plăcere să o conduci. Ar fi de preferat să fie şi economică, pentru a nu-ţi irosi o mare parte din buget pe facerea plinului la benzină. Aşa că, nu ar strica dacă atenţia ta s-ar îndrepta către închirierea unei maşini din clasa mini.

Aceste autoturisme sunt partenerul de drum ideale pentru escapade de 3-7 zile pe plaiurile româneşti. Ele întrunesc un set de calităţi care îţi vor transforma experienta auto în una cu adevărat memorabilă. Haide să afli şi tu de ce ar fi o idee bună să te porneşti la drum cu o maşină mini. O să fiţi surprinşi într-un mod plăcut de aceste maşini!

VW Polo cu transmisie automată: un autoturism mini pe placul fiecărui călător

Timpul scurt şi drumurile diverse fac din maşinile mini adevărate bijuterii auto. De ce? Fiindcă pot fi folosite cu încredere pentru a călători într-un mod relaxant, confortabil şi sigur. Un mare avantaj al maşinilor mini este faptul că reuşesc să combine utilul cu plăcutul. Vei dispune de un autoturism practic, ce va consuma puţin, însă cu un design elegant şi îndeajuns de multe dotări încât să nu te simţi limitat la drum. În acest sens, AutoBoca îţi recomandă să închiriezi un VW Polo cu transmisie automată. De ce? Hai să aflaţi mai multe despre acest autoturism.

Fără îndoială, marca VW joacă un rol esenţial în definitivarea deciziei de a închiria sau nu acest model. Sunt foarte mulţi oameni care fie au maşina personală VW, fie aleg mereu să închirieze o maşină de la acest producător auto ilustru. Ei ştiu care sunt calităţile deosebite ale acestor maşini, recunoscute pe plan internaţional pentru durabilitatea şi confortul lor. Şoferii şi pasagerii iubesc autoturismele VW, care nu dezamăgesc în timpul drumurilor de lungă şi scurtă durată. VW Polo este un autoturism versatil şi frumos gândit, deci nu este de mirare că acest model a impresionat într-o manieră pozitivă zeci de mii de şoferi din întreaga lume.

Dacă vei citi recenziile lăsate de experţii în domeniul auto, vei constata că VW Polo este un partener de încredere mai la orice fel de drum. Constituţia să îţi permite să te strecori cu uşurinţă până şi în cel mai aglomerat trafic şi nici nu îţi vei face multe probleme privind găsirea unui loc de parcare. Acest fapt în sine, îţi va face viaţa mult mai frumoasă, mai ales dacă plănuieşti să vizitezi oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi aşa mai departe. De ce să nu porneşti la drum cu o maşină de calitate?

Însă de ce să alegi să închiriezi un VW Polo cu transmisie automată şi nu altă maşină? AutoBoca rent a car îşi permite să îţi facă această sugestie, fiindcă este bazată pe feedbackul pozitiv primit din partea a zecilor de clienţi ce au închiriat această maşină. Reacţiilor lor au arătat doar încântare privind performanţă la drum a acestui autoturism. Finisaje de calitate, motor optimizat să consume puţin, design plăcut au fost doar unele dintre descrierile asociate cu acest Polo. Având în vedere că VW Polo este cu transmisie automată, condusul va deveni o activitate mai puţin stresantă şi toată atenţia ta se poate îndrepta la drum.

VW Polo este o maşină ideală şi pentru cuplurile ce vor să plece într-un weekend romantic (poate undeva pe litoralul Marii Negre). Veţi dispune de o maşină micuţă şi intimă doar pentru voi doi. Dimensiunea ei nu trebuie să te sperie: vei avea îndeajuns de mult spaţiu pentru a-ţi lua cu tine lucrurile necesare. Portbagajul este încăpător şi te poţi aventura în excursii de câteva zile.

De foarte multe ori, cel mai la îndemână este să apelezi la un serviciu de închirieri mai ales dacă vrei să porneşti la drum cu o maşină mică şi puternică. Companiile profesionale specializate în acest domeniu, au în flota lor autoturisme diverse şi pe toate gusturile. Este foarte uşor astăzi să închiriezi o maşină: acest serviciu este foarte popular printre turiştii romani, nu doar cei care vin din străinătate. Descoperă şi tu cât este de simplu să închiriezi un VW Polo de la AutoBoca!

În luna iunie te aşteaptă oferte de nerefuzat la închirieri maşini de la AutoBoca

Începând cu luna iunie, AutoBoca le oferă clienţilor posibilitatea să închirieze maşini de bun venit la cele mai încântătoare preţuri. Printre acestea se enumeră şi VW Polo automat, o maşină care transforma simple călătorii în amintiri de neuitat. Vei putea să închiriezi un VW Polo automat în doar câţiva paşi simpli: îţi alegi perioadă şi locaţia unde vrei să fii întâmpinat cu acest autoturism. De restul se va ocupa unul dintre agenţii noştri care îţi vor sta la dispoziţie cu orice fel de informaţie vei avea nevoie.

Dacă vei închiria un VW Polo automat poţi fi sigur că vei porni la drum cu o maşină bună, capabilă să te aducă în siguranţă la destinaţia dorită. De ce să nu profiţi de această ofertă unică? Rezervă acum şi condu o maşină bună în luna iunie!

Inchirieri auto oras