În noiembrie, AutoBoca da startul la reduceri: maşini bune, preţuri mici

Experienţe auto desăvârşite cu o maşină de bun venit

O călătorie reprezintă mult mai mult decât o simplă deplasare din punctul A la punctul B. Poate fi o adevărată aventură de cunoaştere, explorare turistică şi îmbrăţişarea unei noi frânturi din bogata cultură şi isorie românească. Indiferent de scopul ce îl ai atunci când ai pornit la drum (întâlnire de afaceri, vacanţă cu prietenii sau familia), trebuie să aloci un pic de timp pentru a te bucura de frumuseţile naturale ale României. Nu este nici un secret că ţara noastă a fost binecuvântată cu un relief variat, plin de locuri ce par rupte din poveste.

Photo credit: Ștefania Lău

Şi partea bună este că pe lângă peisajele deosebite, vei găsi şi zeci de legende şi povesti din popor ce denotă prezervarea tradiţiilor vechi de sute de ani. În orice regiune a Romanei va fi cel puţin câteva obiective turistice şi activităţi care îţi vor încânta simţurile şi te vor provoca la o cunoaştere mai aprofundată a tot ce reprezintă ţara noastră. Chiar de urmează să petreci câteva zile în oraşele mari precum Bucureşti, Iaşi, Cluj, sub alura peisajului urban modern, vei descoperi mici străduţe devotate unei alte ere, pline de monumente şi construcţii istorice. După o zi plină la serviciu sau întâlniri cu potenţiali investitori, nu strică să te refugiezi într-un loc liniştit unde poţi contempla la alte noţiuni în afară de cele materiale.

Photo credit: Ștefania Lău

În ultimii ani, românii călătoresc din ce în ce mai des. Schimbările economice au impus o nevoie de mobilitate ridicată, în special pe plan de afaceri. România este o ţară în curs de dezvoltare şi acest lucru se resimte prin apariţia multinaţionalelor cât şi a diferitelor tipuri de produse şi servicii, inexistente acum 20 de ani. Desigur, orice îmbunătăţire presupune şi multă muncă, atenţie cât şi o colaborare eficientă între companii. În acest secol al vitezei, se pune foarte mult accent pe o bună organizare a timpului iar alegerea unui mijloc de transport joacă un rol esenţial în acest proces. Cu o maşină de calitate îţi poţi înjumătăţi orele parcurse pe drum, economisi energie şi în special bani. Indiferent că eşti în căutarea unui autoturism pentru nevoi personale sau pentru compania ta, un lucru rămâne absolut esenţial: calitatea. Cu toţii ne dorim să ajungem la destinaţiile vizate fără a întâmpina prea multe probleme şi fără stres.

Photo credit: Dăscălescu Liliana

În acest sens, s-au pus la punct diferite pachete de închirieri maşini ce deservesc nevoi de transport diferite. Fiecare drum are caracteristicile sale: nu poţi compara o excursie prin munţii Carpaţi cu una prin marile oraşe. Traficul este diferit, şosele sunt întreţinute diferi, drept urmare şi modelul de autoturism ales trebuie să se plieze pentru aceste condiţii de drum. Însă, dacă vei apela la o agenţie de rent profesională, vei găsi cu uşurinţă maşina de care ai nevoie. Şi nu doar atât: vei găsi şi preţuri avantajoase ce îţi va permite să porneşti la drum cu zâmbetul pe buze.

În România, activează mai multe firme de închirieri în a căror servicii te poţi încrede. Acesta este un lucru încurajator, deoarece indică o fluidizare economică cât şi crearea unor noi oportunităţi de dezvoltare. Orice companie care doreşte să aibă succes pe piaţă, trebuie să reuşească să îşi ducă la bun sfârşit obiectivele într-un mod rapid şi eficient. O flotă auto de calitate îţi poate uşura considerabil activitatea. Din acest motiv, foarte multe întreprinderi mici şi mijlocii caută oferte avantajoase de a achiziţiona sau închiria autoturisme. O variantă des aleasa este leasingul operaţional. Este un pachet de servicii foarte avantajos mai ales dacă ai nevoie de o maşină pe termen mediu său lung.

Ţinând cont de aceste aspecte, AutoBoca a creat un set de servicii personalizate pentru companii, în programul 3SLease, cât şi servicii personalizate pentru persoane fizice, cu multe promoţii la închirieri maşini. Ne dorim ca fiecare călătorie a ta să conţină o experienţă auto cât mai plăcută şi să dispui de toate condiţiile pentru a ajunge la destinaţia vizată fără nici un fel de impediment. Ştim că promisiunile sunt uşor de făcut, însă noi depunem eforturi zilnice pentru a ne asigura că toţi clienţii noştri vor primi maşina de care au nevoie.

În acest sens, pentru ultimele luni din anul 2017, noi ţi-am pregătit câteva surprize care te vor încânta. Dacă urmează să pleci la drum prin ţara sau eşti în căutarea unor modele bune pentru parcul tău auto, poţi conta pe AutoBoca să îţi vină în ajutor. Haide să afli mai multe detalii despre ce este vorba!

Black November vine la AutoBoca cu Dacia Logan la doar 15 euro/zi

Orice drum devine mult mai plăcut dacă este întreprins la volanul unei maşini de calitate. Iar la AutoBoca vei găsi multe autoturisme care merită atenţia ta. Recent, am introdus în flota peste 100 de maşini noi, cu puţini km la drum ce pot fi utilizate cu încredere. Dar asta nu e tot! În luna noiembrie, poţi profita de promoţiile Black November pentru închirieri maşini pe termen mediu/lung sau pentru a găsi un autoturism potrivit pentru vacanţă ta.

Despre ce oferte avantajoase este vorba? În programul 3SLease, în luna noiembrie vei beneficia de o promoţie deosebită: poţi închiria un VW Polo şi/sau VW Jetta la un preţ bun şi vei primi asigurarea CASCO pe gratis! Autoturismele ce poartă marca VW sunt recunoscute pe plan internaţional pentru fiabilitate, calitate auto cât şi durabilitate la drum. Pot fi două alegeri excelente pentru flota ta.

Cei care doresc să călătorească prin ţara pentru vacanţe, sau doar au nevoie de o maşină bună, poți închiria Dacia Logan la doar 15 euro pe zi, pentru o perioadă de minimum 15 zile. Conform feedbackului primit din partea clienţilor noştri, Dacia Logan s-a dovedit a fi un partener de încredere la drumurile româneşti. A fost construită pentru a înfrunta dificultăţile rutiere din România şi acest lucru îl vei simţi de îndată ce te vei porni la drum cu această maşină. Fiindcă am primit atât de multe reacţii pozitive privind Dacia Logan, am hotărât să creăm şi o ofertă avantajoasă pentru Black November. La AutoBoca ai şansa să închiriezi autoturisme bune la preţuri foarte mici!

Bacau rent Dacia Logan

Ce trebuie să faci pentru a profita şi tu de aceste promoţii? Răspunsul este simplu: doar să ne contactezi! De restul procedurilor se vor ocupa unul dintre agenţii noştri. Ei sunt oameni profesionişti, cu multă experienţă în domeniu şi te poţi baza oricând pe ajutorul lor. Aşa că, nu mai sta pe gânduri: închiriază chiar astăzi o maşină de bun venit! Suntem convinşi că nu vei fi dezamăgit!

Autoturisme bune de inchiriat