În septembrie dăm startul la călătorii de bun venit

Toamna se numără bobocii dar și călătoriile nostalgice prin România

Primii stropi de ploaie ne aduc aminte de drumurile frumoase întreprinse în trecut prin țară. Așa apare un sentiment nostalgic, pe care nu-l putem ignoră. Acesta ne determina să căutăm destinații faine, la care să ajungem cu drag. Toamna călătoriile au spirit aparte, unul cu efecte pozitive asupra spiritului. Suntem predispuși la contamplari și introspecții sincere. Uneori nu ne place ceea ce vedem și alteori zâmbim cu plăcere la constatarea că ne-am maturizat. Povestea vieții se scrie cu penița năstrușnică a experiențelor zilnice. Avem în față multe provocări, pe care trebuie să le depășim și să învățăm din ele. Așa dăm peste revelații interesante.

În această toamna putem porni la drum prin țară, pentru a ne conecta cu emoții plăcute și revigorante. Din fericire, România este un cămin prietenos pentru o sumedenie de obiective turistice, care merită să fie vizitate. Și dacă avem la dispoziție suficient timp liber, putem să setăm parametrii unei experiențe turistice minunate. Toamna adaugă peisajelor un covor multicolor, format din franze cărămizii, galbene, roșii și gri. Pășim cu drag pe acest pământ adormit, ce se pregătește de venirea iernii. Munții Carpați arată fenomenal cu magia tomnatică peste ei. Abia așteptăm să ajungem la Sinaia, Predeal, Azuga, Vatra Dornei, Borșa, Câmpulung Moldovenesc, Gură Humorului, Pojorâta și alte locații montane superbe!

Începând cu luna septembrie ne gândim la toate drumurile pe care le putem face prin România. Dăm startul emoțiilor călătoare! Sunteți pregătiți? Noi da! Abia așteptăm să pornim la drum toamna și să descoperim cât mai multe locuri minunate. Fiecare călătorie pe care o facem prin țară are potențial enorm de a deveni ceva special.

Photo credit: Constantin Andronic

Bucuroși să explorăm România autentică

Deoarece călătorim des prin țară, avem în față multe opțiuni. Acestea sunt mai mult decât darnice cu cei care iubesc să călătorească. Totuși, dacă avem răbdare cu sursele de informații disponibile, sigur o să găsim un loc care să-l vizităm cu zâmbetul pe buze. Autenticitatea României scoate la iveală multe surprize frumoase. Nu trebuie să ne grăbim cu alegerile deoarece așa riscăm să dăm peste experiențe mai puțîn plăcute. În momentul în care începem să strângem informații despre cele mai faine locuri de vizitat toamna, descoperim o Românie superbă, cu multe povești interesante. Bucuria pe care o vedem în ochii turiștilor străini după ce vizitează țară este uneori o enigmă. Noi uităm cât de frumoasă este țară și rămânem conectați doar la știri negative. Este destul de neplăcut să fim asaltați doar de lucruri rele.

Turiștii străini scot însă la iveală particularitățile frumoase ale țării. Ei vorbesc și scriu frumos despre locurile pe care le-au vizitat. Atunci când dăm peste ele online și le citim cu deosebit interes. Așa descoperim România prin ochii unor oameni  fericiți de ceea ce au găsit în timpul drumurilor întreprinse prin diverse locații. De asemenea, atunci când alegem să călătorim toamna, covorul de frunze abia așteaptă să ne întâmpine. Pășim pe el cu deosebită plăcere și astfel dăm naștere unor experiențe speciale, care rămân cu noi! Știm că avem timp să ne bucurăm de o plăcere turistică aparte. Sunt foarte mulți români care și-au plănuit vacanțele în septembrie. În această luna ei vor să descopere cele mai frumoase locuri românești, cu iz special.

Vrem să fim bucuroși atunci când pornim la drum. Fiecare drum pe care-l facem prin țară să fie plăcut. În acest mod reușim să avem parte de experiențe plăcute. Și este destul de ușor să facem acest lucru, mai ales dacă suntem bine informați. Nu putem porni la drum neinformați. Această este rețeta pentru probleme și insatisfacții. Dar putem trece momentele dificile cu răbdare și perseverență.

Photo credit: Constantin Andronic

România poate fi destul de frumoasă toamna. Dacă alegem să vizităm stațiunile și orașele montane, atunci cresc șansele să avem parte de clipe minunate. Noi avem parte de experiențe plăcute toamna în Vatra Dornei și Gură Humorului, două locații superbe. Aici am reușit mereu să ne simțim bine și să lăsăm în urmă majoritatea grijilor și a stresului aferent locului de muncă. Și este util să ai în „buzunar” un loc capabil să ne revitalizeze fizic și emoțional. Nu toată lumea are un asemenea loc. Munții Carpați au o sumedenie de stațiuni montane faine, ce atrag an de an vizitatori din toată lumea. Mai mult decât atât, Carpații românești sunt deosebiți și reușesc mereu să aducă la lumina peisaje incredibil de frumoase, des imortalizate de turiști în fotografii și clipuri video superbe.

Sfat util: înainte de o călătorie, ați putea folosi rețele de socializare precum Instagram sau Pinterest. Știți care sunt locațiile care va interesează și le căutați în aceste websiteuri. Așa o să descoperi locurile mai bine și chiar unele noi, cu povești fascinante, demne de descoperit live.

opel astra transmisie automata de inchiriat pret mic

În ceea ce privește mobilitatea auto….vă putem ajuta!

De peste 10 ani ajutăm oamenii să închirieze mașini bune, care i-au ajutat să călătorească cu drag! În această perioada, am muncit din greu pentru a ne ajută clienții să meargă cu drag prin România. Și muncă noastră a fost recompensată cu recunoștință clienților, care în proporție de 96% ne recomandă serviciile.  

Le mulțumim tuturor celor care au făcut acest lucru. Fiecare recomandare ne ajută să menținem serviciile la un nivel ridicat de calitate. De asemenea, așa rămânem aproape de clienți, încercând să-i ajutăm să găsească rapid cea mai bună opțiune de transport. La noi o să găsiți multe autoturisme bune, care răspund pozitiv la numeroase necesități de transport.

Contactați-ne oricând doriți pentru a obține mai multe informații despre câteva din cele mai bune oferte de drum! Agenții AutoBoca sunt mereu pregătiți să va ofere asistență în timpul procesului de închiriere. Profitați de expertiză lor pentru a alege mașină optimă de drum. Suntem alături de voi!

Inchirieri auto oras