Începând cu luna noiembrie 1 feedback oferit = 1 euro donat

Feedback-ul nu ne mai ajuta doar pe noi…începând cu luna noiembrie 1 feedback = 1 euro donat!

Societatea modernă abundă de dinamism interpersonal şi o creştere a atenţiei pentru cauze sociale. Din ce în ce mai mulţi oameni sunt dornici să schimbe idei între ei şi să ofere ajutor acolo unde este necesar. Deloc surprinzător, societatea este dominată de un spirit social aparte, menit să-i ajute pe cei care, din nefericire, au parte de circumstanţe nefericite.

De asemenea, tehnologia a venit în ajutorul multor cauze, care în trecut erau ignorate. Acum mesajul ajunge mai uşor la un public mai larg. Comunicarea este facilitată de diverse platforme (site-uri de socializare, forumuri, diverse aplicaţii şi promotori dedicaţi) și poate avea loc în doar câteva secunde. Accesul rapid la informaţii înseamnă o recalibrare a mesajului prin mai multe voci.

Photo credit: Asociatia ADEE

“…cei care nu au voce, primesc grai din acţiunile unor oameni mărinimoşi.”

Într-o lume conectată 24/24, singurătatea nu mai este o opţiune viabilă, la fel cum egoismul a devenit o trăsătură pe cale de dispariţie. Doar dacă stai în preajma oamenilor cu mai multă experienţă, cunoştinţe, poţi asimila la rândul tău informaţii şi dezvolta abilitaţi care pot ajuta alte persoane. Este un ciclu nescris, însă această metodă ne-a permis nouă, ca specie, să supravieţuim şi să devenim mai buni.

De aceea, în cele mai multe cazuri, este preferabilă o implicare din partea tuturor, indiferent de poziţia şi posibilităţile ce le au. Desigur, cei care dispun de mai multe resurse pot crea programe, organizaţii, cursuri, centre sau pot participa la implementarea lor. Nu este nevoie de eforturi supranaturale, orice mic pas în această direcţie poate face o diferenţă majoră pentru cei care au nevoie de ajutor.

Photo credit: Asociatia ADEE

Fără îndoială, viitorul unei naţiuni depinde foarte mult de cum ne educăm copii. Ei sunt cei care vor prelua ştafeta şi pot contribui la dezvoltarea unei societăţi moderne, cu mai puţine probleme şi mai multe şanse de prosperitate. De aceea trebuie să ne sprijinim copii pentru că ei să dispună de cât mai multe opţiuni pentru a-şi găsi şi îmbunătăţii vocaţiile. Munca ta este importantă indiferent de domeniul de activitate. Contează mult să te implici şi să ştii că într-un fel sau altul îi poţi ajuta şi pe ceilalţi.

Pe acelaşi principiu se bazează şi AutoBoca. Deşi suntem o firmă de rent a car, asta nu înseamnă că ne limităm doar în oferirea de servicii de închiriere maşini. Desigur, aceasta este activitatea noastră esenţială, fiindcă pe acest domeniu suntem specializaţi.

Însă, în acelaşi timp, încercam să contribuim pentru a-i ajuta pe cei mici să dispună de un viitor mai bun. Sunt foarte mulţi copii care s-au născut cu dizabilităţi, diferite tulburări care pot fi tratate sau estompate dacă aceştia ar avea acces la centre specializate. De ce să le fie refuzată şansa de a se bucura de viaţa lor?

 

1 FEEDBACK = 1 EURO Donat Asociaţiei ADEE

 

În România sunt foarte mulţi copii care suferă de autism şi nu dispun de resursele financiare pentru a accesa ajutorul psihologic de care au nevoie. Este o afecţiune care are un substrat puternic şi trebuie foarte multă grijă şi răbdare pentru a putea pătrunde în minţilor acestor copii.

Conform multor cercetări în domeniu, persoanele care suferă de autism-asperger sunt de regulă foarte inteligente, însă au o reticenţă privind exprimarea sentimentelor şi a trăirilor. Părinţilor le este foarte greu să înţeleagă comportamentele micuţilor. Însă, cu ajutorul psihologilor specializaţi în domeniu, este posibil să se depăşească această barieră, cel puţin până la un punct. Desigur, acest tratament nu este simplu şi este nevoie de mult timp şi răbdare, deci şi costurile vor fi pe măsură.

Din fericire, există mai multe fundaţii şi asociaţii care se luptă pentru a crea centre educaţionale, recreaţionale şi de tratament pentru copii care suferă de autism. Una dintre acestea este asociaţia ADEE. Este o organizaţie nonguvernamentala care deşi recent înfiinţată, vine cu ideologii şi abordări noi privind recuperarea şi reintegrarea copiilor cu autism sau alte tulburări fiziologice şi neurologice. Specialiştii ADEE vor implementa un sistem de evaluare şi diagnosticare precoce prin terapia ABA (Applied Behavioural Therapy). De asemenea se vor organiza cursuri, şedinţe pentru o mai bună informare şi explicare a simptomelor de autism şi cum trebuie abordate.

Asociatia ADEE

Asociaţia ADEE este o iniţiativă pentru o comunitate mai bună. Copii cu autism for fi atent supervizaţi de psihologi şi fiecare dintre ei vor avea un program personalizat. Mai multe detalii poţi citi pe pagina de facebook ADEE. După cum am menţionat, AutoBoca urmăreşte sprijinul acestor iniţiative, aşa că ne-am gândit să ne folosim de o strategie pentru a colecta fonduri. Şi aici vom avea nevoie de ajutorul tău. Nu te costă nimic să ajuţi un copil cu autism. Haide să afli mai multe detalii despre ce este vorba.

Începând cu noiembrie, AutoBoca te provoacă să fii mai bun: 1 Feedback = 1 Euro donat copiilor cu autism!

AutoBoca vrea să se implice în crearea unei societăţi mai bune, în care fiecare copil poate avea şansa la o viaţă împlinită. Aşa că, ne-am propus să sprijinim asociaţia ADEE şi aici avem nevoie şi de ajutorul tău. Împreună putem să facem micuţii să zâmbească. Despre ce este vorba mai exact? Pentru foarte multe firme, feedback este foarte important.

Din acest motiv acestea încearcă atât cât pot să extindă invitaţii clienţilor cu privire la lăsarea de feedback clar şi util după ce au utilizat anumite servicii sau produse. În această manieră, vei putea să ne spui ce ţi-a plăcut şi ce nu la maşinile AutoBoca, iar noi vom face tot posibilul să te surprindem mereu plăcut.

Însă, nu ne oprim aici. Pentru fiecare feedback primit, noi vom dona 1 Euro asociaţiei ADEE. Conştientizam importanţa unei legături strânse cu comunităţile cu care interacţionam zilnic şi vrem să oferim ajutor acolo unde contează. Şi prin intermediul tău, putem schimba circumstanţele multor familii. Nu te costă nimic şi este foarte simplu să laşi un feedback. În doar câteva minute vei şti că ai ajutat un copil!

Ce trebuie să faci mai exact? Procesul nu este complicat deloc! La orice închiriere a unei maşini din flota AutoBoca, îţi vom trimite un mic chestionar de evaluare a calităţii. Nu va dura mai mult de câteva minute să îl completezi (întrebările sunt simple şi la obiect), iar la finalul acestuia vei şti că 1 Euro a fost donat către asociaţia ADEE.

De asemenea, nu trebuie să îţi faci griji nici în privinţa maşinii închiriate. Suntem o firmă profesională de rent şi întotdeauna punem în prim-plan calitatea serviciilor oferite. Vei avea şansa să te bucuri de un autoturism bun (multe modele noi, cu puţini km la bord) cât să şi contribui pentru o cauză nobilă. Să ajuţi pe cineva nu trebuie să fie complicat, iar cu AutoBoca este chiar foarte uşor! În luna noiembrie îţi punem la dispoziţie atât o flotă diversă şi atent aleasă, cât şi câteva oferte de închirieri maşini pe care nu ar trebui ratate!

Descoperă şi tu bucuria de a dărui alături de AutoBoca, printr-un simplu feedback oferit!