Începem luna mai în forță: vacanțe prelungite în România

inchiriere opel astra automat drumuri romania

În luna mai pornim la drum cu drag prin țară

Mii de români se bucura de darurile lunii mai, care reușesc mereu să ne surprindă plăcut și să dea naștere unor amintiri minunate. Daca 1 Mai a trecut la fel de repede cum a trecut, au mai rămas câteva zile libere, pe care merita să le folosim pentru a ne distra sau relaxa. Din păcate vremea nu a fost tocmai darnica cu cei care se pregăteau de grătare și ieșiri în grup de ziua muncii. A plouat și vântul nu s-a potolit deloc. Pe alocuri au fost și câteva răbufniri plăcute ale soarelui, însă acestea nu au durat mult.  Norii și-au dovedit „încăpățânarea” de a strica planurile multor romani.

În prezent mulți români sunt în toiul vacanței. Aceștia și-au prelungit vacanța standard de Paste și 1 Mai. Ei au profitat de ocazie pentru a se bucura de o vacanta faina alaturi de prieteni și familie. Chiar daca vremea încearcă de multe ori să ne puna bete-n roate, putem găsi variante frumoase, care să ne încânte sufletele. În tara o să găsiți multe locuri faine, unde vă puteți simți bine. Credem că este important să știm că avem la dispoziție variante minunate, care să fi în ton cu aspiratile noastre în materie de turism. Pentru a seta parametrii unei experiențe turistice frumoase, este indicat să ne informam cum trebuie. Daca știm mai multe lucruri despre locurile pe care le putem vizita în aceasta luna, reușim să găsim obiective faine.

Luna mai poate fi sursa de bucurii pe care o așteptam de atât amar de vreme. Corelat cu provocările de la locul de munca și greutățile sociale zilnice, gândul unei vacante reușite ne apasă destul de greu. Fără să ne dam seama, simțim o presiune apăsătoare să găsim cea mai buna varianta din cele disponibile. Entuziasmul găsirii unei vacante minunate trebuie să prevaleze în fata sentimentelor negative. O să descoperiți relativ ușor drumul către sursa de bucurie menită să vă facă viață mai frumoasa. Poate suna poetic, însă după câteva luni bune de munca asidua, meritam să ne relaxăm.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Bucurii urbane și rurale în România

În 2019 putem porni la drum împreună cu cei dragi în locuri noi și interesante prin România. Avem la dispoziție multe obiective turistice interesante, pe care le putem include într-un itinerariu fain. Vrem să ne delectam cu clipe minunate și zâmbete sincere din partea prietenilor. Pe măsură ce cochetam cu idea de a porni la drum prin tara, găsim tot felul de variante faine. Fiecare regiune din România vă poate surprinde cu câteva obiective turistice minunate, care să vă facă ziua mai frumoasa. Internetul ne poate ajuta.

Câteva căutări online ne vor face munca mai ușoară. O să găsim câteva lucruri interesante despre cele mai frumoase locuri de vizitat în luna mai. Știm că acestea ne vor bucura trupurile și mințile, mai ales daca rezonează cu ceea ce dorim să realizam. Preț de câteva zile vom reuși să ne detașam complet de stresul cotidian. Societatea moderna este dinamica și mereu schimbătoare, ceea ce înseamnă o presiune suplimentara pe noi.

calatorii frumoase prin romania
Photo credit: Tinel Andronic

Uneori este dificil să reziști stresului de zi cu zi. Pentru a scapă de el, putem merge la munte sau la mare, unde relaxarea și distracția sunt în toi. Daca avem aproape și prieteni buni atunci cu certitudine ne vom simți bine. Oare nu a venit timpul să ne bucuram puțin de viață? Moldova, Bucovină, Maramuresul, Dobrogea, Transilvania și Tara Românească ne pot surprinde plăcut cu multe surprize turistice, care mai de care mai frumoase. Pe măsură ce strângem informații despre locurile de vizitat din aceste regiuni, vom putea găsi și ceea ce căutam.

Cu siguranță sunteți și voi atrași de cele mai populare obiective turistice romanești. Printre acestea putem enumera Castelul Peleș, Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Palatul Culturii din Iași, Turnul Chindia din Târgoviște, Cetatea de Scaun a Sucevei, mănăstirea Voroneț, mănăstirea Dealul din Târgoviște, Mănăstirea Curtea de Argeș și multe alte locuri din tara care merita vizitate cu drag. Daca tot avem câteva zile libere de la locul de munca, de ce să nu ne asiguram că vizitam câteva locații interesante? Putem porni cu deosebita placere către locurile frumoase ale tarii. De ce să nu pornim la drum cu drag? Daca doriți să vă bucurați de o experiență plăcuta prin tara, ați putea arunca o privire peste ofertele de rent a car.

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

Astăzi mulți oameni vor să se bucure de experiențe auto plăcute, lipsite de bătăi de cap. Din acest motiv apelează la firme de rent a car, care asigura acces facil la mașini bune. AutoBoca oferă servicii rent de peste 10 ani în România, ajutând oamenii să se bucure de momente auto plăcute și lipsite de bătăi de cap.

Așa cum poate ați observat în ultima vreme, mulți din cei care au închiriat de la noi mașini s-au bucurat de experiențe auto lipsite de stres. Ne-am dorit mereu că cei care ajung la AutoBoca să știe că urmează să acceseze un serviciu de calitate. Următoarea vacanta prin țară o puteți petrece la volanul unei mașini de bun venit!

Inchirieri auto oras