Începem o colaborare pe cinste cu aplicația Booking-Mania

Noul an a venit cu o surpriză minunată: ne-am înscris în aplicația mobilă Booking-Mania

Anul 2020 a venit cu multe surprize plăcute pentru cei care iubesc să călătorească prin România. Turiștii români și străini au nevoie de ajutor atunci când urmează să descopere zone urbane și rurale noi. Așa că ei folosesc cu încredere internetul pentru a face călătoria mai plăcută și puțîn mai sigură. Dacă ne gândim și la faptul că internetul este mereu la dispoziția noastră prin intermediul smartphone-urilor, atunci sunt șanse mari să ne bucurăm de experiențe speciale. De asemenea, aplicațiile mobile sunt folosite des pentru distracție, nevoi sociale dar și de călătorie.

Totuși, nu avem la dispoziție multe aplicații mobile pe care să le folosim în România. Printre cele care ne-au atras atenția într-un mod plăcut se numără Booking-Mania, cu care am început și o colaborare. De ce am ales să ne numărăm printre cei listați în această aplicație? Ne-am gândit să răspundem la această întrebare printr-un articol dedicat. Credem că aplicația merită să fie în atenția celor care călătoresc des și vor să găsească unități de cazare dar și servicii de rent de încredere (aici în mod evident, vom dori să ne alegeți pe noi!). Sunt câteva lucruri inedite și exclusiviste ale acestei aplicații, pe care credem că merită să le cunoașteți.

Prima aplicație mobilă de recenzii video din România – Booking-Mania! Recunoaștem că această introducere ne-a atras de la început. Era timpul că țara noastră să beneficieze de atenția unor dezvoltatori isteți și abili, care să ajute vizitatorii să înregistreze testimoniale video despre serviciile accesate. Acestea sunt utilizate cu încredere de alte persoane pentru a lua o decizie informată dacă să se cazeze într-un hotel sau pensiune anume. Același lucru poate fi spus și despre serviciile de rent a car.

Dacă aveți deja aplicația instalată în smartphone, atunci știți cât de utilă poate fi. În primul poate fi utilizată pentru a descoperi numeroase hoteluri, pensiuni și firme de închirieri auto. Așa puteți vedea care sunt particularitățile unor unități de cazare frumoase, demne de ales pentru vacanță. De vreme ce avem atât de multe opțiuni la dispoziție, pentru cazare și mobilitate auto, nu strică să să fim bine informați. Dacă prezentările proprietarilor de pensiuni, hoteluri sau cei care gestionează firme de rent a car nu sunt de ajuns pentru voi, recenziile și testimonialele pot fi mai mult decât utile. Acestea ne pot ajută să luăm cea mai bună decizie, care să nu o regretăm mai târziu.

Ne-am dorit să fim prezenți în aplicația Booking-Mania deoarece știam că această o să devină un instrument util pentru călători. Așa că o să găsiți AutoBoca prezența cu mândrie în această platforma de intermediere. Conceptul este extraordinar și sperăm că românii să iasă din zona lor de confort și să lase cât mai multe recenzii video. Știm că românii sunt puțîn mai reticienti în a trece peste o anumită barieră socială: aceea de a vorbi în public, fie el și digital.

Răspunzând la câteva întrebări simple, utilizatorul poate lasă o recenzie utilă care să pună în valoare sau nu experiența lor cu un serviciu sau altul. Persoanele indecise cu privire la locul de cazare sau la firma de rent cu care să colaboreze, au la dispoziție o sursă de testimoniale video, care pot fi consultate cu deosebită atenție. Testimonialele video sunt foarte utile pentru cei care nu știu cum să aleagă un hotel sau pensiune. Același lucru poate fi spus și despre serviciile de rent a car din România.

În calitate de furnizor, am descoperit că este foarte ușor să creăm un profil ceea ce ne-a încântat. După ce am încărcat toate informațiile necesare, am observat cu drag cum două recenzii video au caracterizat serviciile AutoBoca. Acest lucru ne-a confirmat că am făcut alegerea potrivită în a colabora cu aplicația Booking-Mania.

De altfel, am creat și un profil de utilizator standard, în cazul în care o să mergem în vacanță și avem nevoie de o unitate de cazare. Și aici am observat că procesul este fluid și intuitiv. Nu am întâmpinat dificultăți în crearea profilului. Chiar dacă încă nu am lăsat o recenzie video, credem că o să facem acest lucru în curând (cu ocazia primei vacanțe).

Unde puteți găși această aplicație? Booking-Mania este disponibilă în Google Play dar și în AppStore