Închirieri de 3-4 zile: mașini de bun venit la prețuri mai mici ca oricând

Urmează să petreceţi câteva zile departe de oraş? Aveţi nevoie de o maşină bună pentru câteva zile?

România este o ţară în plină dezvoltare, ce deschide noi uşi de dezvoltare şi momente plăcute. Sunt multe servicii de pe piaţa românească ce ar putea fi îmbunătăţite, adaptate sau revizuite. Asta înseamnă că multe companii îşi doresc extinderea domeniului de activitate pe plan naţional, poate chiar şi internaţional.

Un asemenea proces nu este facil şi nici nu se întâmplă peste noapte: implică multă muncă şi multe călătorii pentru a inspecta variatele medii propice pentru dezvoltare. Când eşti în faza de expansiune, primul pas este de a crea contacte solide, de a menţine o comunicare fluidă cu viitorii parteneri, şi acest lucru se poate întâmpla doar dacă există întâlniri dese;  întâlniri ce, de regulă, au loc în marile oraşe din România.

Dacă te gândeşti la Bucureşti, deja îţi vine în minte traficul, aglomeraţia şi agitaţia specifică acestuia. La fel şi pentru Timişoara, Iaşi sau Constanţa. Nu suna prea plăcut, nu-i aşa? Să ştiţi că nu este. Totuşi sunt lucruri pe care le puteţi face pentru a vă asigura că nu o să aveţi parte de experienţe auto neplăcute. În rândurile următoare o să descoperiţi mai multe lucruri despre cum să gestionaţi călătoriile prin ţară.

Metoda cea mai eficientă de a călători: un serviciu profesionist de rent auto

O problemă stringentă atunci când trebuie să pleci dintr-un oraş în altul este următoarea: de a găsi variante posibile de a călători care îţi economisesc timp şi preferabil — bani.

Desigur, avionul este un mijloc de transport rapid, însă o dată ajuns la destinaţie, trebuie să evaluezi alte opţiuni pentru o mobilitate eficientă dintr-un loc în altul. Aici apar noi întrebări.

De aceea, majoritatea oamenilor de afaceri preferă să închirieze maşini (mici, mari, premium sau compacte), datorită flexibilităţii şi utilităţii aduse de acest serviciu. Indiferent de scopul vizitei tale, fie pentru o conferinţă, o întâlnire cu potenţiali investitori, sau acţionari, îţi trebuie o maşină ce să îţi ofere confort şi siguranţă. Drumurile tale ar trebui să fie alături de o maşină care să îţi provoace plăcere să o conduci!

Şi aici intervenim noi, AutoBoca rent a car!

Noi înţelegem cât de important este timpul tău şi vrem să îţi punem la dispoziţie o gamă de maşini de închiriat personalizate nevoilor tale. Activăm pe piaţa închirierilor de autoturisme în România de mulţi ani şi am învăţat să punem nevoile clienţilor pe primul loc. Mai presus de toate, pentru noi, este că tu să fii mulţumit, să te simţi bine şi în siguranţă la volanul oricărui autoturism din flotă AutoBoca. În acest sens, mereu suntem atenţi la ce îţi doreşti tu de la o maşină, punem accent pe o comunicare deschisă, fluidă şi nu în ultimul rând pe seriozitate şi profesionalism.

Părerea ta contează, de aceea invităm toţi clienţii noştri să îşi împărtăşească experienţa cu închirierea maşinilor de la noi. Oricât de mult am încerca să îţi explicăm calitatea serviciilor noastre, credibilitatea vine din exterior, de la alţi oameni ca şi tine, care au trăit, condus şi evaluat automobilul închiriat. Bineînţeles, cel mai bine ar fi să le încerci chiar tu!

Ce servicii de rent a car îți poate oferi AutoBoca?

 

Există o zicală foarte des întâlnită la leaderii ce au businessuri de succes: „Your company is only as good as the people you have”. Practic, oferi servicii de calitate, dacă ai oameni de calitate şi eşti dispus să investeşti în a obţine asemenea standarde. După acelaşi principiu se ghidează şi AutoBoca rent a car: ne asigurăm că avem agenţi specializaţi şi devotaţi, care ştiu să ne asculte clienţii şi să le găsească maşina de care au nevoie. Dacă vei alege să optezi pentru serviciile de închirierea maşini AutoBoca, vei fi întâmpinat cu un zâmbet, atitudine cordială şi cu voie bună.

La o simplă căutare a maşinilor disponibile pentru închiriat, vei constata că îţi putem oferi modele diverse de autoturisme, de diferite mărimi, culori şi performanţe. Astfel, îţi poţi găsi cu uşurinţă maşina perfectă pentru ţine! Sună bine nu-i aşa?

 

Care sunt opțiunile tale pentru a închiria o mașină?

 

de unde pot inchiria o masinaAi posibilitatea să alegi între modele clasice, robuste şi elegante precum Citroen C-Elysée, VW Jetta, Skoda Rapid, Suzuki Vitara (şi altele, MULTE altele) sau modele de maşini de închiriat mini precum Hyundai I20 sau Opel Corsa pentru a ajunge mai rapid la destinaţie, mai ales în orele de vârf. De asemenea îţi oferim şi servicii extra precum sistem de navigaţie prin GPS (extrem de util mai ales într-un oraş mare), asigurare, lanţuri de zăpadă, Internet to go, ş.a.m.d.

Nu ne ferim de provocări şi suntem dispuşi să facem orice ar fi necesar pentru ca tu să ai o experienţă plăcută cu maşina închiriată de la AutoBoca. Tot ce trebuie să faci e să ne contactezi: în doar câteva minute te poţi porni la drum! Te aşteptăm la sediul nostru!

Autoturisme bune de inchiriat