Închirieri de week-end: mobilitate auto la modă

drum transfagarasan 2019

O călătorie minunată de week-end pentru o serie de amintiri plăcute!

Pentru foarte mulți români, week-endul reprezintă singura sursă de relaxare și odihnă. În alte situațîi, aceste două zile înseamnă muncă suplimentară, menită să sporească veniturile familiei. Fiecare persoană are libertatea de a folosi zilele libere așa cum își dorește însă odihnă trebuie să fie prezența mai des în planuri. De ce? Așa investim în sănătatea noastră mentală și fizică. Nu putem rămâne conectați tot timpul la locul de muncă și proiectele noastre personale. Uneori trebuie să spunem stop și să ne bucurăm de viață. Din acest motiv nu suntem surprinși să vedem un interes aparte al românilor pentru posibilitățile turistice de week-end existente în România.

Mulți români și nu numai și-au propus să exploreze România în timpul liber. Ei vor să exploreze tot ce are mai frumos de oferit țară. Alături de toți cei care vor să se bucure de un week-end plăcut, oamenii reușesc să se îndepărteze de toate lucrurile care zi de zi îi deranjează. Atunci când te trezești dimineață și ai în față un munte semeț, parcă altfel îți vine să începi ziua. Dacă și cafeaua este aproape, atunci bună dispoziție nu întârzie să apară. În acest sens, căutăm să ne bucurăm de fiecare ora departe de lucrurile negative și stresante din viață noastră.

calatorii frumoase prin romania
Photo credit: Tinel Andronic

Uneori este o reală provocare să strângem informații despre câteva din cele mai faine destinații de week-end. De ce? Trebuie să avem în vedere câteva elemente:

  • 1. Timp
  • 2. Distanță față de locul de plecare
  • 3. Mijloc de transport
  • 4. Cazare și restaurante
  • 5. Locuri de vizitat

Aceste cinci elemente se regăsesc în lista celor care vor să se bucure de experiențe turistice minunate, fie ele chiar și „înghesuite” în week-end. Avem în față multe opțiuni faine, menite să ne încânte și capabile să se metamorfeze în amintiri faine. Olecuță de atenție la detalii, ne poate ajută să găsim o locație făînă, pe care să o vizităm cu drag. Noi am reușit să găsim multe locații frumoase. Ultimii ani au însemnat călătorii cu duiumul pentru agenții AutoBoca. Ei au preluat și predat mașini în diferite locații românești, ceea ce a însemnat și acces la descoperiri turistice interesante.

Photo credit: Constantin Andronic

Parcurgerea Transfăgărășanului rămâne totuși experiența auto a anului 2019. Acest drum montan este incredibil, reușind să seducă șoferii și pasagerii cu frumusețea să. Dacă aveți posibilitatea de a vizită Transfăgărășanul, vă recomandăm să faceți acest lucru cu entuziasm și încredere. O să fiți plăcut surprinși de darurile vizuale ale acestui drum. Foarte mulți oameni aleg să parcurgă Transfăgărășanul și să facă tot felul de fotografii.

Atunci când ne gândim la experiențe turistice de week-end, timpul și distanță față de locul de plecare reprezintă elemente pe care nu le putem ignoră. În majoritatea cazurilor, avem la dispoziție două zile pentru un week-end călător. Sunt situațîi când ne permitem să luăm o zi liberă pentru a extinde week-endul, însă nu toată lumea are această libertate. Așa că ne-am gândit la cei care urmează să folosească doar două zile pentru a descoperi anumite locații din România.

Ei au posibilitatea de a organiza timpul într-un mod inteligent, pentru a reuși să se bucure de călătorie. Nu este mereu ușor dar aici intervine și destinația. Unde se află ea în raport cu locul de plecare? Dacă ne gândim la o distanță relativ scurtă, de 2 sau 3 ore, atunci este puțîn mai ușor să ne bucurăm de tot ce are de oferit destinația aleasă. Din fericire, munții Carpați sunt mai peste tot în România, ceea ce înseamnă că românii se pot bucura de darurile stațiunilor montane.

Photo credit: Dusmanu Adina

Arcul Carpatic este darnic cu locuitorii țări dar și cu turiștii străini. Așa că putem ajunge cu ușurință din Iași, București sau alte orașe din zone de câmpie la munte. Printre cele mai populare destinații de week-end se numără Frasin, Pojorâta, Gura Humorului, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Sinaia, Predeal, Azuga, Colibița, Rarău și Curtea de Argeș. Aceste locații sunt mai mult decât potrivite pentru cei care vor să se relaxeze sau să se odihnească. Dacă mergeți cu prietenii, atunci cresc șansele să aveți parte de multe momente distractive. Am descoperit că prietenii pot scoate la suprafață cele mai fun picanterii, menite să transforme simple discuții în clipe sublime.

În ceea ce privește cazarea și restaurantele demne de încercat, o să găsiți multe văriante interesante, menite să facă șederea și mai frumoasă. Aveți la dispoziție multe site-uri utile (TripAdvisor, Google Travel) care vă pot ajută să găsiți informații despre pensiuni, hoteluri și restaurante. Astfel de site-uri vă ajută să aflați cum s-au simțit alte persoane în locațiile care vă interesează. Puteți alege mai ușor o locație după ce vedeteti poze sau clipuri postate de alte persoane. Mai nou aveți la dispoziție și o aplicație mobilă de recenzii video, Booking-Mania care vă poate ajuta. Aici suntem listați și noi în secțiunea de rent a car.

masina buna calatorii romania

Închirieri de week-end: mobilitate auto la modă în 2020

Pentru mobilitate extra și facilă, AutoBoca vă pune la dispoziție multe mașini bune. Specialiștii noștri analizează cu deosebită atenție fiecare opțiune auto. Vrem să le oferim clienților șansă de a alege mașină potrivită de drum, fără să întâmpine restricții. Așa că am dezvoltat un proces de închiriere facil și fluid. 3 PAȘI! Atât! În doar trei pași, clienții pot rezerva mașină online. În ceea ce privește închirierea unei mașini în unul din sediile noastre, agenții AutoBoca fac totul să pară mai ușor că oricând. Puteți oricând închiria o mașină de la noi! Aveți aproape agenți capabili să vă facă muncă mai ușoară. Suntem dedicați fiecărui moment al rezervării. Vrem ca oricine apelează la noi să știe acest lucru. Într-un timp relativ scurt, o să găsiți opțiunea ideală de drum.

O să fie ușor să rezervăți un autoturism. În flota noastră vă așteaptă multe mașini de bun venit, de la producători auto de renume. Merită să aruncați o privire peste modelele disponibile spre închiriere în această perioadă specială a anului. Agenții AutoBoca vă pot ajuta să descoperiți rapid mașina ideală de week-end!