Îndrăgostiţi de oferte accesibile de Sfântul Valentin

Zumzetul îndrăgostiţilor revitalizează atmosfera lui februarie cel rece

Uşor dar sigur intrăm în îmbrăţişarea săptămânii „îndrăgostite”. Urmează să ne bucurăm de zile senine, voie bună şi multe emoţii puternice. Ziua de 14 februarie reprezintă punctul culminant al unei săptămâni cu totul speciale, care pune mulţi români la treabă.

Soţii trebuie să-şi surprindă nevestele cu mici cadouri minunate şi poate rezervări la restaurantele favorite. Tinerii îndrăgostiţi sunt mai mult decât pregătiţi să primească darurile dragostei fără să privească în urmă. Majoritatea celor care sărbătoresc ziua de 14 februarie depun efort considerabil pentru a crea o atmosferă plăcută, poate chiar de neuitat.

Photo credit: Delia Gospodaru

În momentul în care ne-am decis să organizăm ceva deosebit cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, nu strică să punem în aplicare câteva idei inedite. Dacă dorim să ieşim din monotonia zilelor normale, atunci trebuie să facem ceva aparte. Pregătim cu deosebit interes fiecare detaliu al evenimentului, încercând să facem ceva special, chiar şi cu un buget redus. Sunt atât de multe locuri minunate de pus în aplicare, încât cu siguranţă vom găsi varianta optimă pentru persoana iubită. Un pic de documentare nu strica, mai ales dacă dorim să punem în practică pasiunea noastră pentru frumos şi inedit.

De Sfântul Valentin, bate la uşă o călătorie de weekend prelungit?

O călătorie minunată alături de persoana iubită poate deveni o experienţă pe care să o preţuim ani-n sir. Trebuie să găsim o locaţie pe care să o vizităm cu drag. Entuziasmul ne ajută mereu să descoperim locaţii interesante, care să devină amintiri frumoase. Sunt mulţi oameni care vor să plece undeva cu ocazia unei sărbători. Dacă avem în vedere faptul că urmează să sărbătorim cel mai nobil sentiment uman – dragostea – atunci cu certitudine vrem să mergem într-o locaţie romantică.

Din fericire România nu duce lipsă de locuri romantice, demne de vizitat. În funcţie de buget şi timpul alocat călătoriei, vom găsi o locaţie care să ne încânte. Astăzi este destul de uşor să plănuim o vacanţă împreună cu cei dragi. Trebuie să alocăm câteva ore de documentare online şi cu siguranţă vom găsi un loc incredibil, care să devină reper de bucurie sufletească peste ani şi ani.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Contează foarte mult câţi bănuţi doriţi să investiţi într-o astfel de călătorie. Dacă aveţi un buget generos, atunci devine destul de uşor să alegeţi un hotel fain, care să se afle într-o locaţie minunată. De asemenea, este importantă şi relaţia dintre punctul de plecare şi timpul pe care-l aveţi la îndemână. În această perioadă „îndrăgostită” trebuie să găsim locaţii faine, care să fie în ton cu ceea ce iubim noi.

Dacă iubim istoria, atunci nu strică să mergem la o locaţie cu încărcătura istorică. De exemplu: avem posibilitatea de a merge la Sinaia, unde se afla şi vestitul castel Peleş. O mică vizită la acest castel minunat sigur o să încânte persoanele care iubesc istoria şi cultură. Să nu uitaţi de un aspect important: să aveţi pregătite aparatele de fotografiat sau telefoanele inteligente, deoarece o să le utilizaţi pentru a face fotografii minunate.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Călătorii „îndrăgostite” de maşini de bun venit

În această perioadă specială a anului călătoriile sunt mereu în gândurile romanilor. Cine nu doreşte să dea o „fugă” până la o cabană de munte sau la un hotel modern? Toată lumea încearcă să găsească o portiţă de voie bună şi odihnă alături de cei dragi. Dacă avem alături persoana iubită atunci întreaga activitate devine mult mai frumoasă. Totuşi, pentru a ajunge la destinaţie, nu strică să folosim un mijloc de transport bun. Aici intervine serviciul de închirieri maşini, care poate asigura o mobilitate incredibilă, demnă de spiritul vacanţei de Sfântul Valentin.

AutoBoca vă poate ajuta să închiriaţi relativ uşor o maşină de calitate, demnă de folosit pe străzile aglomerate ale marilor oraşe româneşti şi nu numai. În flota acestei firme româneşti o să găsiţi o gamă variată de autoturisme, atent alese pentru a satisface nevoi de transport precise. Aşadar, aveţi posibilitatea de a închiria maşini mini, compacte, standard, microbuze sau SUV. Am dorit să le oferim clienţilor cel mai bun serviciu posibil şi implicit oportunitatea de a închiria fără stres autoturismul de care au nevoie. În doar 3 paşi simpli, clientul poate rezervă maşina dorită de la noi. Mai mult decât atât, acesta din urmă poate opta şi pentru servicii extra.

Să nu uităm: peste 96% din clienţi ne recomandă serviciile! Mulţi dintre aceştia ne-au lăsat testimoniale pozitive despre experienţele lor cu diverse maşini de bun venit. Puteţi citi aceste testimoniale oricând doriţi. Avem două secţiuni separate de testimoniale în limba romană şi cele în limba engleză, în funcţie de clienţii care le-au lăsat.

Inchirieri auto oras

Le mulţumim tuturor celor care au investit din timpul lor liber câteva minute pentru a completa chestionarele noastre calitate. Am folosit mereu feedback-ul lăsat de clienţi într-un mod constructiv, încercând să dezvoltăm un serviciu cât mai bun. Dacă aveţi nevoie de o maşină bună, atunci puteţi apela cu încredere la AutoBoca. Vă putem ajuta să exploraţi România într-un mod plăcut şi lipsit de stres, la volanul unei maşini „îndrăgostite” de bun venit!

Photo credit: Mihaela Abalaesei