Întotdeauna recomand Autoboca: primire excelentă!

calatorii prin tara cu vw polo

De ce atât de mulţi oameni folosesc cu încredere serviciile AutoBoca? Vă invităm să aflaţi chiar acum ce spun clienţii despre autoturismele noastre de bun venit!

În societatea din prezent, dinamica şi mai mereu gata de plecare într-o nouă locaţie, majoritatea dintre noi depindem de maşini pentru a ne deplasa dintr-un punct în altul. Uneori ne lăsăm duşi de val şi pornim în adevărate aventuri urbane.

Este o variantă foarte avantajoasă ce ne permite să economisim timp, bani şi energie. Dacă avem la dispoziţie un autoturism de calitate, vom ajunge la destinaţia vizată relaxaţi şi pregătiţi să ne concentrăm asupra obiectivelor noastre (fără să fim distraşi).

Photo credit: Tinel Andronic

Nu doar atât, însă putem să facem mai multe lucruri într-o zi dacă ne putem deplasa cu maşina. Din acest motiv, nevoia de o mobilitate eficienta, a devenit esenţială pentru modul în care ne desfăşurăm activităţile de zi cu zi. În cazul în care trebuie să plecăm la un drum lung, atunci mijlocul de transport folosit este şi mai important pentru o experienţă turistică plăcută şi relaxanta.

De aceea, mulţi oameni sunt foarte atenţi atunci când îşi aleg autoturismele şi caută servicii de încredere ce îi pot ajuta să călătorească fără stres şi probleme. În România, sunt multe firme de închirieri auto pe care vă puteţi baza de fiecare dată când aveţi nevoie de o maşină de calitate. Alegerea firmei potrivite poate veni cu diferite provocări, pe care le putem depăşi relativ uşor. 

Cum identificaţi o agenţie de rent profesionistă? Un răspuns simplu ar fi: cu răbdare şi cu informaţiile corespunzătoare. Din fericire, Internetul este de real ajutor atunci când vrem să căutăm produse sau servicii. Doar cu câteva clickuri, vom accesa site-uri bine puse la punct care ne pot ghida către alegerile corecte.

De regulă, recenziile, testimonialele şi comentariile din partea altor persoane care au utilizat bunurile respective, sunt informaţii valoroase ce prezintă imagina reală a firmei. De ce să nu profităm de aceste surse de informaţii pentru a porni la drum cu zâmbetul pe buze?

Bineînţeles, este dificil să mulţumeşti pe toată lumea, însă dacă veţi citi un volum ridicat de comentarii negative, cel mai indicat ar fi să vă feriţi de acel produs său serviciu. Orice achiziţie este asociată cu un risc (mai puţin cele de rutină), însă dacă vom face cercetări amănunţite, vom diminua din probabilităţile negative. 

Aşadar, primul pas constă în o documentare atentă: Ce spun oamenii despre firma respectivă? Care sunt experienţele avute? Câţi dintre ei ar recomanda produsele/serviciile şi altora? Următorul pas constă în analiza profilului firmei: Sunt deschişi către comunicare? Care este prezenţa lor pe platformele social media? Cât de rapid le răspund clienţilor? Dacă veţi găsi răspunsuri încurajatoare la aceste întrebări, atunci foarte probabil veţi avea parte de o experienţă plăcută, una pe care cu greu să o uitaţi.

Photo credit: Bogdan Tofan

AutoBoca este o companie de închirieri auto care pune mereu clienţii pe primul loc. Acest lucru este uşor de observat prin numeroasele oferte avantajoase, modelele noi de maşini din flota cât şi de disponibilitatea noastră pentru fiecare persoană ce ne păşeşte pragul. Credem într-o comunicare deschisă şi transparentă 100% în ceea ce priveşte toate aspectele procesului rent. Vrem ca orice client care apelează la serviciile noastre să aibă parte de o experienţă pozitivă, lipsită de probleme. 

Scopul nostru este de a ne asigura că veţi putea alege autoturismul pe care îl căutaţi. AutoBoca are 10 ani de experienţă în domeniul auto şi de-a lungul timpului am învăţat cum să îndeplinim aşteptările clienţilor noştri. Conform ultimelor statistici, 96% dintre ei ne-ar recomanda şi altora! Altfel spus, la AutoBoca veţi găsi profesionalism şi autoturisme de încredere, potrivite pentru drumurile din România.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Bineînţeles, nu vă putem cere să ne credeţi pe cuvânt. Rezultatele obţinute sunt dovezile cele mai clare în ceea ce priveşte calitatea serviciilor noastre. În acest sens, vă invităm să citiţi câteva testimoniale lăsate de cei care ne-au utilizat maşinile!

de unde pot inchiria o masina

Foarte mulţumit! Recomand AutoBoca!

În marile oraşe din România, nevoia de mobilitate extra şi stabilitate a devenit una dintre principalele preocupări pentru şoferi. În Bucureşti, traficul poate fi cu adevărat problematic, mai ales la orele de vârf. Cu toţii ne dorim experienţe auto plăcute şi de aceea este important să identificăm modelul potrivit de maşină. Aşadar, nu ar strica să avem la îndemână un autoturism care să ne ajută să ne deplasăm fără impedimente.

AutoBoca a pregătit servicii de rent de calitate, uşor accesibile de către toţi care caută oferte de rent avantajoase în Bucureşti (fie la aeroport sau în cadrul oraşului). În flota noastră veţi găsi multe modele noi din clase diferite. Aşadar, veţi putea alege autoturismul de care aveţi nevoie! Aşa cum am menţionat, nu vă cerem să ne credeţi pe cuvânt. Iată ce spun clienţii noştri despre serviciile noastre:

calatorii prin tara 2018

Domnul Mihai Ţăran a închiriat noul VW Jetta în Otopeni pe o perioadă de 23 de zile (31.07.2018 – 22.08.2018). La finalul contractului de rent, ne-a lăsat următorul feedback: “Echipa este super ok! Primire excelentă! Rapid ai fără probleme! Întotdeauna recomand Autoboca iar Alin B. este extraordinar! Jos pălăria! Veţi apela la serviciile noastre în viitor? Ca de fiecare dată! “ 

Altfel spus, clientul nostru a fost foarte mulţumit de serviciile şi de autoturismul închiriat. Din acest motiv, credem că şi voi veţi fi încântaţi de maşinile noastre de bun venit!

Tot în Otopeni, domnul George Domnar a închiriat un Dacia Lodgy, pe o perioadă de 4 zile (10.08.2018 – 14.08.2018). Dumnealui şi-a descris experienţa cu AutoBoca precum: “Foarte mulţumit. Personal foarte ok, am greşit rezervarea, m-au ajutat cu problemele întâmpinate. Curăţenie maşina? Foarte curat! Starea tehnică a maşinii? Foarte bună. Sigur o să recomand prietenilor. Recomand AutoBoca!”

Cu alte cuvinte, dacă veţi alege AutoBoca, veţi avea parte de o echipă de profesionişti care vă vor ajuta să vă bucuraţi de o mobilitate rapidă şi lipsită de impedimente. Vă aşteptam oricând la unul din cele 13 sedii din ţara pentru a vă întâmpina cu modele noi şi oferte avantajoase.

Contactaţi-ne chiar acum şi profitaţi de maşinile noastre! Cu ocazia celor 10 ani de activitate în domeniul rent a car, am pregătit şi câteva oferte speciale, pe care merita să le descoperiţi. 

Autoturisme bune de inchiriat