Kilometrii românești, experiențe auto de neprețuit

vacanta la pojorata bucovina

Ne pregătim de o nouă experiență auto plăcută prin România

În acest an, mulți romani se pregătesc să străbată drumurile tării pentru a se bucura de experiențe turistice și de business plăcute. Indiferent care este motivul ce ne determină să pornim la drum, este indicat să avem la dispoziție un autoturism bun. România este o tară frumoasă, cu numeroase provocări și comori turistice. Avem la dispoziție o sumedenie de locuri minunate, care pot transforma o simplă călătorie într-o amintire de neuitat. Vrem să ne bucuram de bucurii turistice care să ne ghideze pașii. Daca citim articole de specialitate, atunci devine mult mai ușor să găsim destinații ideale de urmat. Putem să ne bucurăm de călătorii plăcute prin tară, mai ales daca timpul este generos cu noi.

De ce să nu vă bucurați și voi de călătorii frumoase în România? Știm cât de important este că fiecare turist să se bucure de experiențe pozitive pe meleagurile romanești. Din 2008 oferim servicii rent a car în tara și am ajutat mulți turiști (romani și străini) să călătorească cu drag. Fie pentru aventuri urbane și rurale romanești, noi am avut soluții de mobilitate utile. Vrem că cei care au nevoie de mașini bune să găsească modele bune, care să asigure stabilitate și confort în timpul fiecărei călătorii efectuate prin tara. Daca ne gândim că peste 96% din clienții AutoBoca ne recomanda serviciile prietenilor și celor dragi, putem spune că munca noastră este răsplătită! Și nu este ușor să menținem acest nivel de calitate ridicat însă muncim din greu pentru a nu ne dezamăgi clienții.

peisaje natura romania frumoase
Photo credit: Tinel Andronic

Pentru o călătorie plăcută prin tară, apelați la un serviciu de rent a de la AutoBoca. Daca nu vreți să fiți limitați la puncte de călătorie prin România, aveți nevoie de flexibilitate auto. Ce înseamnă acest lucru? Persoanele care folosesc mijloace de transport în comun (trenuri, microbuze, autobuze) sunt limitate la puncte fixe.

Pornești dintr-un loc și ajungi în altul, trecând pe lângă multe obiective turistice interesante. Pentru a remedia acest lucru, avem posibilitatea de a opta pentru un serviciu de închirieri mașini. Credem că este foarte important că fiecare client să se bucure de flexibilitate auto. Daca aceștia aleg o mașină de bun venit de la noi, pot să călătorească prin tara, ajungând la destinație cu drag.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Colecție de kilometrii romanești: drumeții minunate prin România

Anul 2019 poate fi „gazdă” pentru multe experiențe plăcute prin tara noastră. Romanii iubesc să călătorească și să descopere locuri noi și interesante. Ei vor să strângă cât mai multe amintiri frumoase, mai ales după o perioada lunga de monotonie. Ciclul muncă – acasă nu este tocmai antrenant, sentiment împărtășit de foarte mulți romani. Cum scăpăm de ciclul monotoniei zilnice? Mergem în vacantă, unde stresul, anxietatea și depresia nu-și au locul. Chiar dacă acestea apar, dispar la văzul unui răsărit înălțător sau a unui apus nostalgic. Fiecare vacanta promite să ne încânte sufletul și trupul. Încercam atât cât putem să ne înălțam spiritul prin vizitarea unor locuri faine.

Fiecare kilometru nou adăugat în colecția noastră de amintiri romanești, ne aduce mai aproape de experiențe minunate. Și din când în când nu strica să ne bucuram de drumuri frumoase prin tara, care să devina reper de bucurie pentru călătorii viitoare.

Moldova, Transilvania, Bucovina, Muntenia și Dobrogea sunt regiunile României care ascund multe obiective turistice importante. Documentarea ne poate face viață mai ușoară, mai ales daca știm unde să mergem și ce putem vizita. Cu cât suntem mai pregătiți pentru o călătorie, cu atât cresc șansele să ne simțim bine. Internetul este mereu de real ajutor, mai ales când urmează să pornim într-un loc nou. Știm că sunt multe locații de vizitat, care pot să ne surprindă pozitiv. Printre cele mai vizitate locuri romanești o să găsiți Castelul Peleș, Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Palatul Culturii din Iași, Palatul Parlamentului din București, Cetatea Domnească și Turnul Chindiei de la Târgoviște, Cetatea Neamțului, Cetatea de Scaun a Sucevei, Cetatea de la Alba Iulia, Sarmisegetuza Regia și nenumăratele mănăstiri și biserici care atrag vizitatori din toate colturile Europei.

opel astra transmisie automata de inchiriat pret mic

În funcție de pasiunile pe care le avem, putem găsi în România locuri minunate de vizitat. Dacă suntem la volanul unei mașini bune și avem aproape și persoane dragi atunci cu sigurantă vom reuși să ne bucurăm de experiențe pozitive. Știm că mulți romani abia așteaptă vacanta de vară pentru a se destinde și pentru a uita de probleme. Unii chiar reușesc să facă acest lucru, relativ ușor! Alte persoane trebuie să depună efort pentru a se asigura că nu au parte de fărâmele zgrunțuroase ale stresului. Deoarece suntem o firma românească cu peste 10 ani de experiență în domeniu, încercam să ajutam clienții se bucure de experiențe plăcute prin tara. Mașinile noastre de bun venit reușesc să-i ducă la destinații.

Daca doriți să închiriați un autoturism de bun venit de la AutoBoca în această vară, contactati-ne cu încredere! Descoperiți cu încredere ofertele noastre și porniți la drum cu una din mașinile AutoBoca!

Inchirieri auto oras