La drum prin vestul României cu un microbuz de bun venit

Vacanţe mult mai plăcute cu un VW Touran sau Mercedes Benz Tourer prin România

Nu este nici un secret că România este o ţară cu un potenţial turistic deosebit, ce creşte cu fiecare lună ce trece. Din ce în ce mai mulţi oameni aleg să viziteze ţara noastră alături de cei dragi. Orice plimbare prin oraşele romaneşti poate ascunde un secret minunat, demn de descoperit într-un mod plăcut. Fiecare dintre ele vine cu propria lor poveste ce merita apreciata corespunzător.

De asemenea, toate aceste comori turistice sunt împresurate de cadre naturale spectaculare datorită frumuseţii Munţilor Carpaţi cât şi a reliefului divers al României. Indiferent de regiunea pe care o vei alege să o vizitezi, va fi ceva aparte de văzut care îţi va încânta toate simţurile. Nu o să te plictiseşti prin suita de obiective turistice ale ţării!

Photo credit: Dăscălescu Liliana

Desigur, fiecare excursie este limitată de timp, având în vedere că zilele destinate concediului sunt relativ puţine. Însă, asta nu înseamnă că nu poţi să urmezi un traseu interesant şi potrivit pentru toţi membrii familiei tale. Atenţia nu trebuie să lipsească atunci când urmează să porneşti la drum. În ţara noastră, sunt foarte multe locaţii ce pot fi incluse cu uşurinţă în itinerariul vacanţei tale. Oraşele din vest sunt renumite chiar şi pe plan internaţional pentru aceasta combinaţie deosebită, cât şi pentru dezvoltarea economică în special în sectorul IT.

Din ce în ce mai mulţi investitori străini îşi deschid filiale prin Cluj Napoca, Timişoara, Arad, fiindcă au descoperit potenţialul lor. Aceste schimbări aduc şi un flux nou de vizitatori cât au stârnit şi interesul vecinilor noştri europeni pentru a vizita România. Foarte mulţi turişti străini au fost plăcut impresionaţi de frumuseţea României şi ori de câte ori au timp, revin pentru a descoperi şi alte locuri (unii chiar şi-au luat şi case de vacanţe aici).

Photo credit: Emilian Necula

Vestul României primeşte foarte multă atenţie din partea celor care sunt pasionaţi de călătorii, de natură şi istorie. Aici vei găsi oraşe ce există de sute de ani şi care au fost considerate puncte strategice pentru imperiile care au dominat o dată lumea. În oraşe precum Timişoara, Cluj, Alba-Iulia, îţi poţi petrece câteva zile bune explorând frumuseţi culturale rare. Atunci când treceţi prin aceste oraşe minunate o să puteţi strânge amintiri cu totul speciale. Trebuie doar să ştiţi cum să le apreciaţi.

Cluj Napoca a câştigat în 2015 titlul de „Capitală Europeană a Tineretului” datorită mixtului cultural, al progresului sau cât şi a îmbinării plăcute a elementelor moderne cu cele tradiţionale. Sunt multe obiective turistice de vizitat în Cluj precum: Biserica Romano Catolică Sf. Mihail, Piaţa Muzeului (de unde vei avea acces la variate localuri cu o atmosferă pitorească), Cetăţuia (o platformă situată la 400 metri înălţime) şi altele. Cluj Napoca este un oraş emblematic pentru România şi este punctul de acces către Transilvania, o altă zonă fascinantă a ţării noastre. Majoritatea celor care au vizitat oraşul Cluj Napoca s-au bucurat de o serie de experienţe fericite.

Photo credit: Emilian Necula

Timişoara, este una dintre cele mai mari localităţi din vestul României şi cu siguranţă nu vei regreta dacă o vei trece în itinerariul tău. Oraşul de pe malul Begai are o istorie bogată, acumulată în de-a lungul a multor secole de existenţă, însă asta nu înseamnă că a rămas doar o veche amintire a trecutului. Din contră! În Timişoara s-au înregistrat numeroase premiere tehnice şi culturale. Unul dintre obiectivele turistice de interes în Timişoara este Piaţa Victoriei, locul unde a luat viaţa scânteia Revoluţiei din 1989. De aici vei putea ajunge cu uşurinţă la Catedrala Mitropolitană, câteva palate impresionante cât şi Piaţa Unirii. Să aveţi aparatul foto pregătit. O să-l folosiţi cu certitudine.

Photo credit: Emilian Necula

Un alt oraş vestic ce merită vizitat este Alba Iulia. Aici este locul Mării Uniri de la 1 Decembrie, însă pe lângă importanţa acestui eveniment istoric, vei găsi şi alte obiective deosebite. Unul dintre acestea este Cetatea Alba Carolina. Este o fortificaţie de dimensiuni impresionante şi construcţia sa a durat peste 20 de ani. Cetatea are o formă de stea cu şapte bastioane şi ziduri groase de cărămidă. Este impunătoare atât la exterior cât şi în interior. De asemenea, poţi vizita şi muzeul din cadrul cetăţii, unde vei găsi peste 200 000 de obiecte de patrimoniu. După ce ai vizitat Alba-iulia, poţi poposi şi pe la Hunedoara cât şi la vestitul Castelul Corvinilor. De ce ai putea alege să vizitezi acest castel minunat?

Alba Iulia

Photo credit: Felicia Prodan

Fără îndoială că o vacanţă în vestul ţării ar fi o adevărată aventură turistică plină de cadre naturale frumoase şi foarte multă istorie. Călătoriile cu prietenii şi familia sunt mereu mult mai distractive, aşa că de ce să nu porniţi împreună în explorarea României? Nu doar că vei petrece timp cu cei dragi, dar vei avea şi oportunitatea să creezi amintiri de neuitat. Bineînţeles, pentru a te bucura de o vacanţă lipsită de stres, va fi nevoie să te poţi deplasa cu multă uşurinţă şi în siguranţă.

Vei avea nevoie de un mijloc de transport spaţios şi confortabil. De regulă, grupurile mai mari de persoane aleg să închirieze microbuze pentru călătoriile prin ţară. Aşa că, nu ar fi o idee rea să te orientezi către identificarea unor modele de calitate de microbuze ce te pot aduce fără probleme la destinaţiile vizate.

Autoboca te poate ajuta să găseşti un mijloc de transport pe măsură, ce poate acomoda 5-9 persoane. Cu ajutorul consultanţilor noştri auto, vei reuşi să găseşti un microbuz, pe care îl vei putea utiliza cu încredere. În flota noastră, am introdus recent modele noi, cu puţini km la bord şi care au primit multe feedbackuri pozitive. Pentru călătoria ta în vestul ţării, îţi recomandăm să închiriezi un VW Touran sau Mercedes Benz Tourer. De ce aceste modele? În rândurile următoare îţi vom explica cu mai multe detalii ce avantaje vei avea cu aceste microbuze. Credem că nu o să vă plictisim. Din contra!

Ce microbuz poţi închiria pentru a vizita vestul ţării? Descoperă noile modele VW Touran şi Mercedes Benz Tourer!

AutoBoca este o firmă de rent 100% românească cu o orientare către client. Scopul nostru este să îţi punem la dispoziţie cele mai bune autoturisme de pe piaţă ce pot fi accesate la preţuri avantajoase. Pentru a ne atinge acest obiectiv, trebuie să muncim zilnic cu mult devotament şi pasiune. Însă, la final merită tot efortul fiindcă ştim că dacă tu vei fi mulţumit de maşinile noastre şi noi vom fi mulţumiţi. În acest sens, specialiştii noştri analizează cu multă atenţie piaţa auto pentru a selecta doar acele modele de calitate şi care sunt potrivite pentru drumurile româneşti.

Aşadar, dacă eşti interesat de închirierea unui microbuz bun, pentru 5-9 persoane, atunci poţi apela cu încredere la AutoBoca. VW Touran sau Mercedes Benz Tourer sunt doar câteva exemple de alegeri potrivite pentru călătoriile tale în România. VW Touran este un microbuz pentru 7 persoane ce îţi va aduce un plus de siguranţă şi confort. Calitatea maşinilor germane este incontestabilă şi sunt milioane de şoferi din întreaga lume care pot argumenta această afirmaţie. VW Touran sau Mercedes Benz Tourer nu dezamăgesc! Au o constituţie robustă şi sunt simplu de manevrat în pofida dimensiunilor lor.

Mercedes Benz Tourer este o alegere bună pentru grupuri de 9 persoane ce şi-au propus un mini-tur al ţării. Clienţii noştri au apreciat spaţierea generoasă a acestui model care le-a permis tuturor pasagerilor să călătorească confortabil (cât şi luarea tuturor bagajelor necesare). La AutoBoca, vei găsi noul Mercedes Tourer care îţi va fi înmânat în condiţii excelente.

Unde poţi închiria aceste microbuze? Avem sedii mai peste tot în ţară, inclusiv în oraşele de vest. Poţi veni oricând la sediul nostru de la Cluj Napoca sau Timişoara şi să descoperi ofertele noastre la închirieri. De asemenea, ne poţi contacta telefonic sau online! Îţi stăm la dispoziţie 24/7 şi agenţii noştri te pot ajuta oricând să îţi alegi modelul potrivit pentru vacanţă ta. Bucură-te chiar astăzi de promoţiile noastre şi porneşte la drum cu un microbuz de bun venit!

Autoturisme bune de inchiriat