La mulți ani 2020 – 2021!

Puntea dintre ani și oportunități de dezvoltare personală și profesională în viitor!

Amurgul anului 2020 impânzeste orizontul cu promisiuni deșarte și momente stresante. A fost atât de greu să ținem pasul cu schimbările de la o lună la altă. În spiritul ciudat al lui 2020, majoritatea românilor și-au pus speranțele în 2021. Încercăm să vedem în viitor posibilități de dezvoltare profesională și personală care să fie acompaniate de sentimentul de realizare și productivitate. Încă nu am ieșit din furtuna care a acoperit întreaga lume însă parcă vedem sclipiri ale zilelor senine.

A venit însă momentul pentru o analiză serioasă a anului care se sfârșește. Foarte mulți români abia așteptau să-i spună „La revedere” anului 2020. Și noi suntem în acest asentiment. Dorim să uităm de lucrurile negative aduse de acest an însă ținem cu dinții de învățături (au fost multe). Se spune că în perioadele de criză, ies la iveală trăsăturile reale ale omului. Măștile cad și așa dăm peste natura reală a umanității. Ne place ceea ce vedem? Poate că da, poate că nu. Rămâne de văzut cum o să decurgă lucrurile pentru statele europene și nu numai. Greu de prezis cum o să decurgă 2021 dar sunt câteva elemente care ne fac să fim optimișți.

Crăciun Fericit tuturor!

Scriem acest articol pe 23 decembrie 2020, în așteptarea Ajunului și al Crăciunului. Cea mai frumoasă sărbătoare a anului o să fie puțin diferită, mai restrictivă și departe de cei dragi. Trebuie să fim atenți la sănătate și să respectăm măsurile de siguranță și protecție. Ele ne ajută să trecem cu bine prin una din cele mai mari provocări pe care le-a avut umanitatea în ultimii ani. Crăciunul rămâne o rază de lumină într-o mare neagră, plină cu nesiguranțe și nelinișți. Într-o zi dedicată emoțiilor pozitive și zambetelor sincere, încercăm să ne surprindem prietenii și familia cu cadouri minunate.

Am avut suficient timp să ne pregătim de Crăciun și să găsim câteva cadouri faine pentru cei dragi. În acest an, mediul online a fost sursă de cadouri și surprize. Am petrecut mult mai puțin timp prin magazinele fizice. Unele au fost închise și altele situate în zone aglomerate, pe care doream mai mult să le evităm. Nimeni nu s-a simțit în siguranță în compania unor străini care respectau sau nu măsurile de siguranță. Așa că oamenii responsabili au ales să stea departe de zonele periculoase și potențial propice dezvoltării riscului de contaminare cu noul coronavirus. Îi înțelegem. Nu-i ușor să te confrunți cu oamenii care-ți vor răul pe ascuns darăminte cu un inamic invizibil care-ți poate lua viața.

craciun fericit romania

În îmbrățișarea trainică a sărbătorii Crăciunului, vom găsi liniștea și pacea reală, atât de necesare după un an greu. Sunt puțini cei care s-au bucurat de anul 2020. Au fost mulți oameni care au suferit și au nevoie ca de aer de un Crăciun fericit. Să ne gândim la 25 decembrie ca la o revigorare spirituală și trupească. Nașterea Domnului reprezintă o sărbătoare creștină importantă, celebrată cu deosebită emoție de creștini.

În această zi cu tâlc, ne gândim și la nașterea lui Iisus Hristos, care a marcat dezvoltarea umanității. Deloc suprinzător Biserica Ortodoxă Română încearcă să celebreze acest moment important. Avem nevoie de un reper spiritual. El ajută omul să nu cadă pradă tentației de a uita cum să lupte împotriva stresului social. Acesta din urmă, vine de multe ori cu depresia, o boală a minții, greu de depășit.

12 luni apăsătoare. 12 luni cu incertitudini și greutăți. 12 luni care ne-au impus restricții și reguli stricte de respectat. Modul nostru de viață, care punea accent pe libertate și flexibilitate, a găsit un inamic necruțător: pandemia. Acum că ne aflăm la sfârșitul anului 2020, tragem linie și ne gândim la tot ceea ce ne poate oferi anul care vine. O să avem în față multe lupte, care mai de care mai intrigante. Ar fi util să fim pregătiți și să nu lăsăm lucrurile la voia întâmplării. Așa o să riscăm să fim loviți de surprize covârșitoare.

La mulți ani 2020 – 2021!

Se apropie trecerea dintre ani și deși iese din discuție participarea la petreceri private, am putea crea un spațiu care să ne fie plăcut și confortabil. Acasă devine atât de important într-un prezent greu de digerat și înțeles. Petrecerile de la miezul nopții din marile orașe au devenit o amintire distantă. Siguranța este pe primul loc. Așa că stăm acasă și încercăm să ne distrăm atât cât putem. Tranziția de la un loc la altul o facem cu încredere. Fiecare român are anumite așteptări de la anul 2021. Unele sunt realiste și altele fanteziste. Toate pot deveni țeluri, la care să aspirăm cu drag. Și chiar dacă nu o să fie ușor, vom păși cu grație pe tărâmul oportunităților noi.

autoturisme bune calatorii romania 2020

În noul an, AutoBoca vă așteaptă cu surprize auto speciale. Ne-am gândit mult la cum să dezvoltăm flota anului 2021. Nimeni nu știe cum o să evolueze lucrurile dar în mod cert trebuie să fim optimișți. Dacă turismul va primi un boost de încredere și mai multă libertate de exprimare, atunci industria rent a car își va reveni și firmele vor avea de câștigat. Dacă nu, atunci sigur o să continue problemele. Rămân încrezători în capacitatea turismului de a se redresa deși știm că urmează o criză economică destul de grea.

În anul acesta am putea redescoperi plăcerea de a explora țara cu ajutorul mașinilor. Departe de mijloacele de transport în comun, putem descoperi tot felul de obiective turistice interesante, menite să ne facă să zambim. Dacă aveți planuri de călătorie prin România, alegeți cu încredere o mașină de la noi. O puteți închiria în 3 pași simpli. Formularul online de rezervare este intuitiv și nu vă răpește mult timp!

rent a car oras

Crăciun Fericit și La mulți ani 2020 – 2021!