La multi ani 2022!

craciun fericit romania

A venit timpul sa ne luam ramas bun de la anul 2021!

In ultima luna a anului 2021, romanii se pregatesc de trecerea in anul nou. Oare cum o sa fie acesta? Nimeni nu stie. De altfel, nu prea mai sunt profeti care sa intuiasca caracteristicile anului 2022. Cine ar putea face acest lucru, dupa cat de multe surprize neplacute aparute in vietile oamenilor? Totusi, romanii privesc cu optimism anul 2022, in speranta ca acesta o sa fie acompaniat de experiente pozitive, lipsite de neplaceri.

In speranta ca noul an o sa fie mai pozitiv, romanii isi fac planuri si liste cu rezolutii de finalizat. Unele sunt ambitioase si altele mai mult decat rezonabile. Daca reusim sa ne setam cateva teluri clare de urmat, devine mult mai usor sa incepem noul an. Pe masura ce curajul ne ghideaza pasii in anul 2022, simtim ca putem obtine mai mult de la viata profesionala si cea personala. Pana ce vom nota in calendar „1 ianuarie 2022”, ar fi util sa analizam cu rabdare anul 2021.

Ce realizari am bifat? Am avut un esec din care sa extragem invataminte? Care sunt parametrii unui viitor fundamentat pe realitati obiective si sigure? Grele intrebari. Acestea rasar in mintile romanilor antreprenori, dornici sa creeze afaceri trainice, cu impact pozitiv in societate. Daca va numarati printre ei, cu siguranta ati inceput procesul de analiza si reparatie.

Photo credit: Dusmanu Ionut

La multi ani, dragi romani!

Echipa AutoBoca, cu mic, cu mare, doreste sa va ureze un an nou fericit si cu multe realizari! Bucurati-va de fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi! Investiti timp in pretuirea lor si descoperiti latura fina a vietii. Indiferent in ce stadiu al vietii va aflati, noi va incurajam sa adoptati o atitudine pozitiva si sa infruntati provocarile cu capul sus. In acest mod, cu greutati si realizari, reusiti sa luati darurile frumoase ale existentei.

Pe 31 decembrie 2021, incep petrecerile la restaurante si in casele romanilor. Toti vor sa se distreze si sa treaca in noul an cu o salba de zambete la gat. In ciuda pandemiei si a greutatilor pe care le presupun acestea, romanii nu au uitat cum sa se distreze.

Ei abia asteapta sa imbrace cele mai frumoase piese de vestimentatie si sa le etaleze in fata celorlalti. Care o sa fie cea mai speciala rochie? Oare barbatii vor purta costume de la designeri de top?

Restaurantele romanesti s-au pregatit de zor. Vor sa intampine clientii cu merinde delicioase, care sa devine surse de veselie culinara. Masa de revelion este asteptata cu entuziasm de cei care o sa participe la petreceri de Anul Nou. Voi cum va pregatiti pentru trecerea dintre ani?

Ce mancati la masa? Stim ca salata beouf nu o sa lipseasca din meniu. Ea este completata de sarmale, fripturi si multe alte surprize. Nu uitati de peste. El este preparatul vedeta al serii. Pestele este sustinut de o traditie puternica, care spune ca cei care mananca azi peste vor trece mai usor prin greutatile anului.

De asemenea, strugurii nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Anul Nou. Se spune ca este bine ca fiecare persoana sa manance doisprezece bobite de struguri. De ce? Abundenta il acompaniaza pe cel care mananca struguri. Oare o sa fie asa? Ramane de vazut.

Echipa Autoboca va ureaza un an nou fericit si cu multe impliniri!