La revedere 2019! Bun venit 2020!

arc de triumf

Un moment de respiro urmat de o emoție aparte: pășim împreună în 2020!

Astăzi e luni, 30 decembrie 2019. Merită menționat că în ultima zi de luni a acestui an trebuie să respirăm adânc și să ne felicităm pentru toată munca depusă în anul ce se scurge în analele istoriei. De asemenea, acesta este un bun moment în care ne setăm obiectivele personale, intelecuale, emoționale, spirituale ori profesionale pentru 2020. Așa vom avea o aspirație de atins, care să reflecte dorințe ascunse sau publice. Putem transforma anul următor într-o sursă sublimă de realizări și bucurii.

Nu știm cum de anul 2019 și-a irosit zilele în labirintul timpului însă ne aflăm în ajunul noului an. Avem în față o serie de oportunități, care mai de care mai interesante. Curajul de a le da viață așa cum se cuvine o să vină de la sine. Trebuie să analizăm anul care tocmai a trecut și să identificăm unde am greșit și ce puteam face mai bine. Este important să privim cu obiectivism anul 2019 și să vedem unde puteam acționa altfel pentru a obține rezultate mai bune în viitor. Am avut multe de învățat în cele 12 luni ale anului trecut. Dacă petrecem câteva minute să le analizăm, vom crește la nivel personal. Așa vom reuși să identificăm corespunzător deciziile bune pe care le-am luat în diverse situații. De ce să fim surprinși de provocările lui 2020 când ne putem pregăti mental din timp?

Photo credit: Robert Raducanu

Suntem zi de zi asaltați de noi greutăți și probleme de rezolvat (mici sau mari). Pe măsură ce investim în propia dezvoltare, vom reuși să le înfruntăm mai bine și să ne bucurăm de experiențe pozitive, lipsite de eternul stres. Un pic de pregătire poate fi de real ajutor, mai ales când avem în față un an necunoscut. Putem privi cu încredere la nenumăratele posibilități de creștere personală și profesională din noul an. 2020 poate fi darnic cu noi. Trecerea în noul an poate fi un prilej de bucurie și distracție. Pentru mulți români, revelionul reprezintă un moment special, caracterizat de zâmbete, distracție și multă voie bună. Toată lumea încearcă să se simtă bine și să uite de problemele cotidiene. Timp de câteva ore îndrăznim să ne detașăm complet de stres, anxietate și depresie.

Așa că nu suntem surprinși să vedem atât de mulți oameni încercând să găsească cele mai faine activități de revelion. Unele persoane petrec revelionul în restaurante iar altele închiriază cabane la munte. De asemenea unii români aleg să se strângă în apartamente pentru a se distra. De ce să nu ne bucurăm de un revelion pe care să-l ținem minte ani în șir? Indiferent cum ne decidem să ne petrecem trecerea dintre ani, merită să avem aproape oameni dragi. Putem face primul pas în 2020 cu încredere și drag, mai ales când ne gândim la faptul că avem lângă noi prieteni buni și membrii apropiați din familie.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Călătorii de neuitat prin România în 2020!

În noul an putem descoperi multe locații interesante din România. Acestea pot deveni fundamentul unor amintiri cu adevărat speciale. Transilvania, Bucovina, Moldova și sudul României ne așteaptă cu multe surprize frumoase. Dacă reușim să pregătim totul din timp, atunci vom avea parte de experiențe faine, care să le prețuim an de an. În același timp, poate prindem și oferte de tip „Early Booking”, ceea ce înseamnă prețuri mai mici. Profităm de aceste oportunități pentru a porni în călătorii faine și să economisim bănuți.

Nu știți niciodată când banii extra prind bine (în opinia noastră oricând). În România găsim tot felul de obiective turistice, care mai de care mai interesante. Credem în puterea de nestăvilit a documentării, ce contribuie semnificativ la sporirea calității unei experiențe turistice. Și pe măsură ce descoperim mai multe lucruri despre cele mai faine locuri de vizitat în țară, devine mai ușor să identificăm destinațiile potrivite personalității noastre.

turn chindia poza
Photo credit: Dusmanu Ionut

În 2020 ne putem delecta cu experiențe care mai de care mai interesante, menite să ne revitalizeze spiritual, emoțional și intelectual. În funcție de plăcerile pe care le avem, vom găși destinația optimă. Așa că vom avea la dispoziție obiective turistice cu iz istoric precum Castelul Peleș, Castelul Corvinilor, Palatul Culturii din Iași, Castelul Bran, Cetatea de Scaun a Sucevei, Cetatea Râșnov, Curtea Domnească și Turnul Chindiei de la Târgoviște, Sarmisegetusa Regia, cetatatile Tomis și Callatis. Aceste locuri pot fi completate de multe altele, care nu le-am inclus noi în mică enumerare anterioară.

Sunt multe case memoriale, unde au trăit poeți, dramaturgi și alți scriitori, politicieni, muzicieni, sculptori, ce pot fi vizitate cu interes. Fiecare casă memorială are o poveste. Dacă avem răbdare să o descoperim în liniște și atenție, atunci vom dezvoltă o relație aparte cu personalitatea istorică care ne-a atras în casă memorială. Aflăm frânturi din viețile personale ale unor oameni speciali, care au lăsat moștenire societății românești „comori” literare, filosofice sau politice.

manastire voronet 2019 vizita
Photo credit: Ionuț Dușmanu

În ceea ce privește posibilitățile turistice cu iz spiritual, o să observați că România cuprinde o gama variată de oferte (care mai de care mai interesante și speciale). Printre cele mai vizitate locații spirituale din țară o să gășiți bisericile pictate din nodul Moldovei incluse în patrimoniul UNESCO: Biserica „Învierea Domnului” – Mănăstirea Sucevița; Biserica „Sfântul Gheorghe” – Mănăstirea Voroneț – o bucurie spirituală pentru orice creștin; Biserica „Sfântul Gheorghe” – Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou din Suceava; Biserica „Sfântul Nicolae” – Mănăstirea Probota; Biserica „Înălțarea Sfintei Cruci” – Patrauti; Biserica „Bună Vestire” – Mănăstirea Moldovița; Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Mănăstirea Humor și Biserica „Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul” din Arbore. Așa cum sperăm că o să descoperiți, fiecare mănăstire oferă un anumit tip de experiență spirituală. Să nu uitați să alocați timp suficient fiecărei călătorii. Așa o să va puteți bucură de experiență. Dacă simțiți că timpul va „împinge” de la spate pentru a pleca mai repede dintr-o astfel de locație, nu va grăbiți. Trebuie să admirați așa cum se cuvine particularitățile locului vizitat.

Anul 2020 poate fi caracterizat de călătorii minunate prin țară și nu numai. Știm că city break-urile sunt la mare căutare. Românii vor să descopere cât mai multe orașe frumoase. Din fericire România este „casă” primitoare pentru multe orașe incredibile. Printre orașele românești ce merită vizitate în 2020 vom enumeră cu drag Sibiu, Sighișoara, Târgu-Mureș, Târgoviște, Iași, Suceava, București, Constanța, Brașov, Albă Iulia, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea și Târgu Neamț. Acestea sunt doar câteva din orașele pe care le recomandăm vizitatorilor în noul an. Ei vor descoperi cu ușurință locuri speciale, menite să impresioneze cu clădiri superbe și oameni primitori. Rămâne doar să va înhămați cu răbdare și să porniți la drum.

rent masini

2020 pentru AutoBoca

Fiecare an a reprezentat o provocare și o oportunitate pentru noi. Mereu am avut oameni cu care am colaborat cu drag. Am avut turiști români și străini ce au ales serviciile noastre fără rețineri. Peste 96% din ei chiar au ales să ne recomande serviciile celor dragi. Mulțumim mult! Suntem onorați să ne recomandați celor dragi. Știm cât de greu poate fi uneori să gășiți o firma de încredere. Trebuie să știți că în fiecare zi muncim din greu pentru a oferi cele mai bune servicii posibile. Uneori este dificil dar facem tot ceea ce putem pentru a ne impresiona clienții. Ei au parte de atenția noastră și implicit de acces facil la mașini bune.

În 2020 ne-am propus să menținem un nivel ridicat de calitate și să ne ajutăm clienții să călătorească cu drag prin România. Mașinile noastre de bun venit pot fi folosite cu încredere pentru a explora țară și nu numai. Suntem pregătiți de noul an și de provocările lui! 

Inchirieri auto oras