Leasing pentru firme IT start-up în Bucureşti

calatorii prin tara 2018

Mobilitate sporită şi eficientă pentru firmele IT din Bucureşti

În Bucureşti, unul dintre cele mai importante centre de afaceri din ţară, există multe posibilităţi  pentru întreprinzătorii dornici să îşi pună la punct propriile servicii. Un număr considerabil de companii multinaţionale au sedii în capitală şi se prevede o creştere a acestora în următorii ani. Acestea sunt dornice să se dezvolte şi să maximizeze profitul obţinut la sfârşitul fiecărei luni. Un astfel de obiectiv necesita alegeri şi investiţii inteligente. Din acest motiv ne-am gândit că nu ar strica să ne informăm. 

Photo credit: Bogdan Almajan

Altfel spus, mediul de afaceri din Bucureşti este promiţător şi prielnic pentru înfiinţarea unor noi companii. Bineînţeles, sunt mulţi factori pe care trebuie să îi luaţi în considerare, însă informaţiile corespunzătoare şi parteneriatele avantajoase, vă pot ghida către alegerile corecte. Drumul către cea mai bună alegere este presărat cu provocări pe care trebuie să le depăşim. Totuşi, este important să ne informăm corespunzător şi în acest mod să luăm cele mai bune decizii posibile. 

Sectorul IT este unul dintre cele mai înfloritoare sectoare din România, în special în Bucureşti. Este o piaţă cu sute de mii de angajaţi şi generează profituri la nivelul milioanelor de euro. Fiind un domeniu mereu în schimbare, este necesar ca firmele să se adapteze după noile cerinţe.

Photo credit: Constantin Seghedin

De asemenea, dacă există cerere pentru servicii noi, atunci firmele start-up din IT au şansa să se evidenţieze. Însă, asta nu înseamnă că nu veţi avea parte de o competiţie acerbă. Din contra! Aşa cum mulţi oameni au menţionat, sectorul IT este mereu captivant, oferind oamenilor posibilitatea de a se dezvolta profesional şi financiar.

Firme IT start-up şi oferte de leasing operaţional avantajoase 

Imaginea este un element important pentru orice afacere, în special pentru cele ce activează în IT. Profesionalismul şi încrederea în serviciile oferite sunt criteriile cheie care vă aduc clienţii. În acest sens, sunt necesare investiţii inteligente care să vă ajute să vă consolidaţi brandul companiei voastre.

Având la dispoziţie o flotă performantă, cu maşini noi şi de calitate, vă puteţi deplasa cu mai multă uşurinţă şi îmbunătăţi relaţiile cu potenţialii clienţi sau investitori.

Deşi la o primă vedere, s-ar părea că o companie IT activează doar online, de fapt, în spatele serviciilor oferite stau multe eforturi pentru a câştiga o bază de clienţi (întâlniri directe, participări la conferinţe, organizări evenimente şi altele). Astfel, accesul la autoturisme bune, potrivite pentru traficul din Bucureşti, vă pot ajuta să vă îndepliniţi obiectivele într-o manieră eficientă.

Însă, o firmă start-up are de înfruntat multe dificultăţi, mai ales la început de drum. Investiţia într-o flotă nouă, poate fi o cheltuială mult peste bugetul propus. Din acest motiv este important să investim inteligent şi să evităm problemele, cel puţin atât cât putem.

O soluţie des aleasa atât de companiile start-up cât şi cele care şi-au consolidat poziţia pe piaţă, este leasingul operaţional. De ce firmele din IT ar putea opta pentru un pachet de leasing? Fiindcă este o manieră avantajoasă să aveţi acces la maşini noi, din clase diferite şi care se pliază pe necesităţile voastre de transport.

Serviciul de leasing presupune închirierea unui sau mai multor autoturisme pentru perioade determinate de timp. Din start se poate observa beneficiul principal: nu va trebui să achiziţionaţi mijlocul de transport. În acest mod aveţi la dispoziţie o flotă stabilă, care să cuprindă maşini de calitate, uşor de condus pe străzile României.

Dacă veţi colabora cu o întreprindere de leasing de încredere, nu doar că veţi avea acces la multe modele noi însă şi la preţuri avantajoase! La acest capitol, vă puteţi baza pe AutoBoca. Avem 10 ani de experienţă în domeniul de rent şi de-a lungul timpul am învăţat cum să îndeplinim aşteptările clienţilor noştri.

Prin intermediul programului de leasing auto de la AutoBoca, 3SLease, puteţi selecta pachetul care se pliază cel mai bine pentru aşteptările voastre. Care sunt particularităţile acestui pachet de leasing? În rândurile următoare o să găsiţi informaţii interesante şi utile despre pachetele noastre de leasing.

De ce pot utiliza firmele IT la început de drum serviciile de leasing 3SLease? Care sunt avantajele acestei oferte de leasing operaţional? În rândurile următoare vă vom oferi mai multe detalii. Vă invităm să aflaţi chiar acum cât de simplu poate fi să vă puneţi la punct propria flota prin intermediul AutoBoca!

Soluţii de leasing auto potrivite pentru firmele IT start-up din Bucureşti: descoperiţi Start Lease!

Nu este niciun secret că traficul din Bucureşti este una dintre marile provocări ale capitalei. Astfel, se poate afirma că mijlocul de transport folosit joacă un rol esenţial, mai ales pentru o firmă care doreşte să răspundă cu promptitudine cerinţelor clienţilor. În acest sens, vă invităm să descoperiţi programul de leasing 3SLEASE, creat de specialiştii AutoBoca pentru a vă spori mobilitatea.

Photo credit: Bogdan Tofan

Firmele IT start-up pot opta pentru pachetul Start Lease, care este o variantă perfectă pentru o companie la început de drum într-un oraş mare precum Bucureştiul. De ce anume? Fiindcă prin intermediul acestui pachet de leasing, veţi putea selecta 1 sau 2 maşini noi pentru o perioadă de timp convenabilă. Practic, nu vă luaţi un angajament pe termen lung şi nici nu riscaţi să investiţi prea mult din capitalul firmei.

Care sunt avantajele Start Lease pentru o firmă din IT? Lista lor este voluminoasă, însă vom evidenţia pe cele esenţiale:

Avans zero. Nu este necesară nicio investiţie iniţială. Practic, prima lună, veţi avea zero cheltuieli în ceea ce priveşte închirierea autoturismelor sau întreţinerea lor. Din acest motiv, acest serviciu de leasing este uşor accesibil şi foarte avantajos mai ales pentru o firmă la început de drum.

Mentenanţa completă. Pe toată durata contractului de leasing, voi nu va trebui să vă faceţi griji în cazul în care unul dintre  autoturisme întâmpină o dificultate tehnică. Această responsabilitate revine către AutoBoca şi chiar ne angajăm să vă oferim şi maşina la schimb!

Taxe şi asigurări incluse. Un alt mare avantaj al leasingului operaţional de la AutoBoca, este faptul că toate costurile legate de întreţinere, asigurări, reparaţii şi impozite nu sunt grijile voastre. De aceste aspecte ne ocupăm noi. Singura voastră preocupare este să vă gândiţi la ce modele să alegeţi!

Pentru informaţii detaliate, vă invităm să citiţi secţiunea dedicată companiilor de pe site-ul nostru oficial. Fiecare pachet de leasing din 3SLease este atent explicat şi bineînţeles, dacă aveţi nelămuriri, ne puteţi contacta oricând. Unul dintre specialiştii noştri vă va ghida către oferta cea mai avantajoasă pentru voi. De ce să nu vă bucuraţi de maşini noi şi de calitate? Cu AutoBoca, acest lucru este mai simplu că niciodată. Vrem să te ajutăm să sporeşti mobilitatea firmei tale!

calatorii prin tara 2018

Cum puteţi accesa pachetul Start Lease în Bucureşti? Foarte simplu: puteţi veni la sediul din Băneasa sau ne contactaţi online fie telefonic. Vă stăm la dispoziţie 24/7 şi suntem convinşi că împreună vom descoperi soluţia de transport de care aveţi nevoie.

Profitaţi chiar acum de ofertele noastre de leasing. Flota voastră este doar la un telefon distanţă! Avem agenţi pregătiţi care o să răspundă în timp util la toate întrebările voastre. De ce să nu profitaţi de această oportunitate pentru a dezvolta o flotă bună?

Autoturisme bune de inchiriat