Liberi să explorați cu drag România

Bucuria unei călătorii plăcute prin România este de neprețuit!

În țară o să întâlniți o pasiune aparte pentru călătorii. Românii iubesc să călătorească și să descopere locuri minunate, acompaniate de povești fascinante și oameni primitori. Din fericire, România a devenit o țară prietenoasă cu turiștii. Ei se pot simți că acasă, indiferent de unde vin. Au fost mulți turiști străini care au vizitat cu drag țară și au avut parte de experiențe plăcute. Mulți dintre ei au spus că se vor întoarce cu bucurie în România, având intenția de a explora și alte locuri minunate. Atunci când căutați canale de călătorii pe YouTube, o să dați peste o sumedenie de oameni fericiți să descopere locuri noi.

Călătorii care-și împart experiențele cu lumea prin intermediul YouTube, au capacitatea de a promova locurile pe care le vizitează. Ei pot contribui semnificativ la promovarea obiectivelor turistice dintr-o anumită țară. Acest lucru poate influență într-un mod sau altul, dezvoltarea turistică a unei zone geografice. Dacă sunteți la curent cu acest trend, sigur ați observat cum anumiți călători celebri au reușit să revitalizeze anumite locații turistice, considerate „apuse”. Așadar, nu strică să fim atenți la cei care filmează atunci când vizitează un loc. Ei vorbesc cu o camera, ce ascunde în spate mii sau sute de mii de urmăritori. Este absolut incredibil cum se dezvoltă acest trend turistic. Mulți oameni își câștigă existența, și unii chiar pe „picior mare”, din diverse canale de YouTube.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Revigorare turistică cu iz românesc și voioșie europeană

Având în vedere cât de mulți oameni doresc să viziteze România, ar fi păcât că aceștia să nu aibă la dispoziție o sursă clară și utilă de informații. De fiecare dată când începem să analizăm potențialul turistic al României, dăm peste tot delul de obiective turistice incredibile care merită vizitate. Dacă în trecut, țară noastră se află sub lavă mocnită a Cortinei de fier, astăzi ne bucurăm de libertatea Europei. Pe măsură ce turiștii străini ajung la noi în țară, ei reușesc să se bucure de experiențe plăcute, chiar dacă nu sunt fani ai infrastructurii românești.  În prezent o să gășiți multe locuri incredibile cu iz românesc care reușesc să impresioneze turiștii străini. Sigur nu sunteți surprinși de acest aspect. Românii își iubesc țară și abia așteaptă să întâmpine turiștii cu servicii de calitate și bucurii românești.

Poate că a venit rândul României să fie în lumina reflectoarelor turistice. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să-și petreacă timpul pe tărâmul țării noastre. Ei vin aici pentru a se relaxa sau pentru a se distra. Pentru mulți oameni, România este încă o enigmă, o bijuterie neșlefuită, care poate oferi experiențe turistice mai mult decât plăcute. Care sunt cele mai faine locuri de vizitat în România? Țara noastră este „casă” pentru o sumedenie de obiective turistice frumoase. Printre acestea se numără locuri istorice, culturale, artistice și naturale. În funcție de pasiunea pe care o aveți, sigur o să gășiți locul ideal de vizitat. Știm că uneori timpul poate fi nedrept și insuficient pentru ceea ce avem de făcut.

cum arata pictura exterioara de la manastirea humor
Photo credit: Robert Raducanu

Deoarece călătorim des prin România, avem deosebită plăcere de a explora locuri rustice, moderne, tradiționale și trainice în istorie. Așa am reușit să găsim pulsul turistic românesc, trecând cu drag de la un loc la altul. Sunt multe povești faine despre România, ce merită descoperite cu entuziasm și voie bună. Printre cele mai frumoase locuri de vizitat din țară, o să gășiți castelul Bran, castelul Peleș, Palatul Culturii din Iași, Cetatea de Scaun a Sucevei, Platoul Bucegi cu ale sale Babe, Sfinx și Crucea Caraiman, Sarmisegetusa Regia, Turnul Chindiei și Curtea Domnească de la Târgoviște, Palatul Parlamentului și multe alte obiective. Bucovină, Dobrogea și Oltenia sunt regiuni care reușesc să ofere experiențe turistice particulare și personalizate. Nu am uitat de Transilvania. Această regiune a reușit mereu să atragă atenția vizitatorilor. Ei au reușit să descopere o regiune incredibil de frumoasă, cu multe castele, biserici din piatră și peisaje naturale minunate.

Puteți urmări oricând diverse canale de călătorii pe YouTube sau hashtaguri dedicate pe Instagram. Așa o să descoperi România mai ușor că oricând. Știți unde să vă duceți și ce să vizitați. De ce să pierdem timp când putem seta un itinerariu de călătorie făînă? Instagramul poate fi un aliat pe cinste atunci urmează să porniți la drum.

inchiriere opel astra automat drumuri romania

Doriți să închiriați o mașină bună în România?

Este destul de dificil să închiriați un autoturism bun, mai ales când nu ați mai făcut acest lucru în trecut. În România puteți oricând apela la serviciile AutoBoca, dezvoltate cu mare atenție de specialiști în domeniu. De peste 10 ani le oferim clienților acces rapid la mașini de calitate, optime pentru diverse călătorii. Peste 96% din cei care au ales să colaboreze cu noi, s-au decis să ne recomande serviciile. Vrem să le mulțumim tuturor celor care au decis să ne recomande! AutoBoca a muncit din greu pentru a dezvoltă servicii de calitate. Dacă vreți și voi să închiriați un autoturism bun, profitați de ocazie pentru a ne contacta. Suntem mereu pregătiți să vă așteptăm cu oferte de închirieri mașini personalizate!

Contactați-ne oricând doriți să obțineți informații suplimentare despre mașinile disponibile spre închiriere! Avem agenți cu experiență domeniu, care vă pot oferi acces la servicii sigure și de bună calitate. Obiectivul nostru a fost de la început să le oferim oamenilor șansă de a închiria fără stres mașinile potrivite pentru călătoriile lor! Rămâne să vă convingeți și voi de calitatea serviciilor AutoBoca!

Inchirieri auto oras