Litoralul românesc ne așteaptă în această vară

De ce ați putea opta pentru un sejur la Marea Neagra și nu unul în străinătate?

A venit timpul să ne gândim la vacantă și la bucuria de a pune ceva distantă intre noi și sursele standard de stres. Atunci când avem posibilitatea este indicat să facem acest lucru. De ce? Așa ne investim în sănătatea noastră fizică și mintală. Daca am lucrat din greu luni în sir, simțim nevoia de a ne relaxa și poate chiar să ne distrăm puțin. Am așteptat venirea lunii iunie care deschide sezonul vacantelor. Mulți români au plecat deja în vacantă iar cei rămași acasă urmăresc cu interes newsfeedul prietenilor pe Facebook pentru a vedea ce au mai vizitat. Uneori poate fi destul de greu să rămai impasibil la bucuria afișată de prieteni în diverse poze. Ușor dar sigur, creste entuziasmul pentru propia vacantă.      

Abia așteptăm să pornim la drum alături de cei dragi. Aceștia ne pot face vacanta mai frumoasă, chiar transformandu-o într-o bucurie de neprețuit. Știm că așteptările sunt mari! Vrem să ne simțim bine și să uitam de problemele care ne bântuie zi de zi. Preț de câteva zile reușim să ne detașăm complet de stres și anxietate. Primii pasi pe care-i facem pe nisipul fin de la Marea Neagra sau Marea Mediterană, ne fac să tresărim de bucurie. Cei care lucrează zi de zi la birou simt din plin nevoia de a se detașă de orașul rece și gri. Ei vor să meargă la mare și să se plimbe pe faleza, admirând peisajul minunat.  

Photo credit: Ștefania Lău

Vă pregătiți de un sejur la mare? 

Vara chemarea mării este greu de ignorat. Vrem să-i dăm curs și să ne bucurăm de o vreme prietenoasă. În ultimii ani, mulți români au ales să plece în Grecia, Spania, Italia sau Turcia pentru sejururi în stațiuni la Marea Mediterană. Chiar și așa, unii dintre ei au completat vacanta principală cu una secundară la Marea Neagră. În fiecare an, stațiunile de pe litoralul romanesc sunt pline, atrăgând turiști din diverse state europene.

Cele mai populare stațiuni de pe litoral sunt mai mult decât pregătite să întâmpine vizitatorii. Sezonul de vacante de vara a început 1 iunie, desi unii ar spune de 1 Mai marchează startul la distracție. De la ziua Muncii până la ziua copilului, proprietarii de pensiuni, hoteluri și restaurante de pe litoral, au muncit din greu pentru a fi siguri că totul este pregătit. Distracția la Marea Neagră începe cu dorința de a descoperi lucruri noi și oameni primitori.  

inchiriezi vw touran vara 2019

Litoralul românesc este mai mult decât darnic cu cei care vor să se simtă bine. Vizitatorii străini vin cu deosebita placere în stațiunile de pe litoral deoarece doresc să strângă cât mai multe amintiri frumoase. Este important să știm unde ne putem extinde colecția de amintiri frumoase. Acesta este cel mai bun mod de a strânge clipe minunate. Fiecare stațiune de pe litoralul romanesc are o poveste. Dacă reușim să strângem informații despre ele, atunci devine mult mai ușor să mergem în locuri faine, unde să ne simțim extraordinar.

Numărul romanilor care întreprind acțiuni serioase de documentare a crescut simțitor în ultima perioadă. Aceștia depun efort considerabil pentru fi cât de cât siguri că se vor simți bine. Dacă reușesc să fie bine informați, atunci nu vor regreta decizia luata. Facem acest proces de documentare de fiecare dată când ieșim în străinătate. De ce să nu facem acest lucru și în ceea ce privește călătoriile prin tară?

Photo credit: Constantin Seghedin

Dacă ați plănuit o ieșire în această vară, petreceți câteva ore căutând informații despre locuri noi și interesante, demne de vizitat. Marea Neagra este minunata, mai ales atunci când aveți timp liber și o puteți descoperi așa cum se cuvine. Știm că este important să ne bucuram complet de zilele libere. Daca suntem bine pregătiți, atunci cresc șansele să avem parte de experiențe plăcute.

Majoritatea romanilor care au știut unde să se cazeze, ce să viziteze, unde să mănânce, unde să se distreze și cum să ajungă la diverse destinații, au avut parte de amintiri minunate. În acest an, aveți posibilitatea de a bucura de experiențe suplime pe plajile Marii Negre. Sunt multe stațiuni pe litoralul românesc care merită să fie vizitate.  

inchiriere opel astra automat drumuri romania

Vreți să vă bucurați de mobilitate auto extra în această vară?

Știm că mulți români aleg să închirieze mașini vara, pentru a se bucura de experiențe auto plăcute prin tară. Deloc surprinzător, românii care trăiesc în străinătate și vin vara acasă, au nevoie de autoturisme pentru a se deplasa oriunde au nevoie. Și pentru a remedia aceasta problema, ei aleg să închirieze mașini.

Daca ne uitam puțin la numărul impresionant de firme care oferă servicii de rent a car în România, atunci sigur vom simți o presiune nenumita pentru a găsi cel mai bun colaborator. Și nu avem timp pereu pentru a întreprinde documentari de durata! Totuși, daca ne uitam puțin la firmele romanești cu experiență în domeniu, vom da peste AutoBoca! Firma noastră activează în acest domeniu complex de peste 10 ani, pornind aventura din orășelul Rădăuți.  

Astăzi puteți închiria mașini de la noi în peste 13 locații din tara. De asemenea, oferim și servicii de proximitate! Doriți să închiriați o mașină de la noi în aceasta vara? Contactati-ne cu încredere pentru a închiria autoturismul dorit (din cele disponibile) – fară stres sau timp pierdut inutil. Vrem că totul să decurgă rapid și fară bătăi de cap. Avem un proces de rezervare/selecție în trei pasi, ce poate fi parcurs cu ușurință. Nu uitați că suntem la dispoziția voastră mereu!

Inchirieri auto oras