Mac sau iPhone: închiriezi online maşina dorită

Cu AutoBoca găseşti rapid un autoturism nou, direct de pe Macbook sau Iphone

În era tehnologiei, nu mai este deloc surprinzător că un dispozitiv de dimensiuni reduse, este capabil să îndeplinească sarcini complexe şi doar în câteva secunde. Suntem obişnuiţi că toate gadgeturile ce le folosim să fie din ce în ce mai performante şi să acceseze cât mai multe informaţii.

Majoritatea acestor aparate sunt conectate la Internet, ceea ce înseamnă, că indiferent de locaţie şi oră, poţi comunica cu alţii sau chiar poţi apela la diferite servicii şi produse. Dispozitivele inteligente sunt mereu pregătite de o nouă experienţă multimedia. Ne-am obişnuit atât de mult cu extensia noastră digitală, încât uneori ne simţim „goi” fără dispozitivele media.

Photo credit: Constantin Seghedin

De multe ori, nici nu conştientizam cât de mult ne simplifica viaţa un simplu smartphone. De fiecare dată când ieşim din casă, luăm cu noi în buzunar mult mai mult decât un telefon. Este un sistem complex care îţi permite să fii mereu conectat şi te poate scăpa din multe situaţii neplăcute. Mulţi oameni aleg să plece în călătorii, delegaţii sau chiar la serviciu cu un laptop şi smartphone.

Sunt două invenţii extraordinare care au revoluţionat modul în care societatea din prezent îşi demarează activităţile economice atât pe plan local cât şi internaţional. Acestea ne-au ajutat foarte mult în ultimii ani să rămânem conectaţi la prieteni şi familie. De asemenea acestea ne-au oferit şansa de a accesa rapid şi fără bătăi de cap servicii online sau evident să achiziţionăm produse.

Photo credit: Bogdan Tofan

Macbooks şi Iphone sunt considerate printre dispozitivele cele mai bune de pe piaţa electronicelor. Sunteţi surprinşi? Probabil că nu! Aduc un plus de siguranţă utilizatorilor, au un design elegant, micuţ (ceea ce le face uşor de luat cu tine) cât şi dau dovadă de o performanţă ridicată.

Practic, cu un Macbook şi un Iphone ai la îndemână sute de posibilităţi. Poţi comanda aproape mai tot online şi accesă orice tip de serviciu. Nu pierzi timp cu cozi interminabile sau vânzători insistenţi. Nu. Totul se petrece în ritmul tău şi fără stres!

Photo credit: Marius Isac

Cu o simplă căutare, vei găsi multe opţiuni interesante şi în timp util. Însă, cu toţii ne dorim servicii şi produse de calitate, care să reflecte într-o mare măsură dorinţă a unei experienţe pozitive. Cum te poţi bucura de oferte bune de la firme de încredere?

Răspunsul îl vei descoperi tot prin intermediul unui Mac sau Iphone. Se pot accesa diverse website-uri de recenzii, forumuri, unde oamenii prezintă impresii, păreri după utilizarea unui anumit bun său serviciu. În această manieră, va fi mult mai simplu să faci o alegere. Foloseşti Iphone-ul pentru a accesa rapid site-urile dorite şi evident pentru câştiga timp. Uneori puteţi chiar economisi bani, mai ales dacă accesaţi o ofertă specială.

Photo credit: Vasile Prisacariu

În România şi nu numai, mulţi oameni (turişti, oameni de afaceri sau călători de profesie) doresc să folosească servicii profesioniste de rent. Eficienţa în mobilitate a devenit la fel de importantă ca şi accesul rapid la informaţii. Ne dorim să ajungem cât mai rapid la destinaţie şi să nu ne irosim timpul în trafic sau pe alte activităţi care ne-ar încurca programul.

De aceea, pentru a te asigura că vei avea parte de un drum lipsit de impedimente, ar fi de preferat să te pregăteşti puţin din timp. Cum accesezi un serviciu de rent de calitate în România? În prezent, acest lucru poate fi făcut mai oriunde (acasă, la o cafenea, în timp ce aştepţi avionul, etc.). Tot ce trebuie să faci este să deschizi laptopul sau telefonul şi să începi verificările.

Nu ar fi minunat că la sosirea ta aici să fie deja o maşină care să te aştepte direct la aeroport? Cu siguranţă acest lucru se poate rezolva, mai ales dacă vei colabora cu o firmă serioasă de închirieri. Nu doar atât, însă poţi rezerva autoturismul online şi oricând, fără să fii nevoit să te deplasezi sau să te încadrezi într-un anumit interval orar.

AutoBoca te poate ajuta la acest aspect. Îţi stăm la dispoziţie 24/7 pentru a te întâmpina cu mijloace de transport bune şi care pot fi folosite cu încredere pe străzile româneşti. În funcţie de preferinţe, poţi opta fie pentru un autoturism mini, compact, microbuz sau SUV. Şi partea bună este că în flota noastră vei găsi zeci de modele noi, recent introduse. De ce să nu te bucuri şi tu de o maşină nouă care să îţi ofere o experienţă auto de neuitat?

Cu AutoBoca poţi închiria online autoturismul dorit în doar câţiva paşi simpli. Fie că îţi vine să crezi sau nu, însă în decurs de câteva minute, vei avea rezervarea făcută. Haide să afli cum trebuie procedat pentru a accesa un autoturism de calitate pentru călătorii în România!

Online rent la AutoBoca: accesează fără probleme o maşină de bun venit

Autoboca îţi oferă şansa de a închiria prin intermediul iPhone sau laptopului MacBook autoturismul dorit fără bătăi de cap: simplu şi într-un timp relativ scurt. Ce trebuie să faci mai exact? Întreg procesul este etapizat, după cum urmează:

Photo credit: Cosmin Ilieș

Intri pe site-ul nostru oficial şi completezi câmpurile formularului din stânga. Aici vei introduce date ce ţin de perioada de închiriere, locaţie cât şi ora la care ţi-ar plăcea să preiei maşina.

Următorul pas este să alegi modelul dorit. Poţi filtra căutarea în funcţie de clase, preţ sau te poţi uita la întreaga listă. Vei găsi preţuri (şi multe promoţii interesante) cât şi posibilitatea de a accesa câteva servicii extra (scaun pentru copii, asigurare, GPS şi altele).

Rezervarea autoturismului. La această etapă, practic vei introduce datele personale (nume, prenume, telefon) şi veţi alege modalitatea de plată (fie un mic avans fie achitare suma integrală).

Photo credit: Bogdan Tofan

Asta este tot. Cu doar 3 paşi simpli, poţi închiria online de la AutoBoca un autoturism nou, întreţinut în condiţii excelente şi pregătit oricând de drum. Iar partea bună este că nu trebuie să iroseşti timp preţios pentru a te deplasa într-un loc anume. Toate aceste lucruri se pot efectua direct de pe Mac sau Iphone!

De asemenea, pe parcursul lunii februarie, am creat şi câteva oferte interesante de rent pe care nu ar trebui să le ratezi. Vei avea oportunitatea să economiseşti bani fără a face compromis la calitate. Dacă alegi AutoBoca, practic alegi maşini bune şi de încredere. Te aşteptam pe site-ul nostru pentru a descoperi în timp util cele mai bune oferte din cele existente. În fiecare lună avem o ofertă nouă ce merită atenția voastră!

Autoturisme bune de inchiriat