Martie vine cu noi modele de microbuze la AutoBoca

Începe primăvara cu o nouă aventură turistică prin ţară, alături de oameni minunaţi şi la volanul unei maşini de calitate! 

Luna martie, vestitor al primăverii te îndeamnă să te bucuri de noile schimbări ale naturii şi să te delectezi de razele călduţe ale soarelui. Uiţi de iarna albă şi de bucuri de un verde primitor. Ai parte de o cărare specială, ce conduce către experienţe pozitive. Temperaturile ridicate, mediul înconjurător înverzit cât şi o stare generală plină de voioşie şi entuziasm, îţi oferă mai multă energie şi motivaţie să maximizezi fiecare clipă a vieţii tale.

După luni în care ai fugit de frig, a venit momentul să profiţi de de câteva zile de relaxare unde prin frumoasă Românie. În fond, ce poate fi mai plăcut dacă nu o vacanţă alături de prieteni şi familie? Te aşteaptă o experienţă cu totul specială, demnă de preţuit peste ani şi ani.

Photo credit: Marius Isac

Nu este musai să îţi iei concediu pentru a a vizita câteva dintre comorile naturale ale ţării noastre. Chiar şi un weekend poate fi folosit în acest scop. Cu o rută interesantă, vei avea posibilitatea să faci mici popasuri la câteva obiective de interes şi să descoperi mai multe lucruri despre istoria şi cultura României.

Nu doar atât, însă temperaturile cu plus, îţi vor oferi oportunitatea să profiţi şi de câteva plimbări, fie pe munte sau fie în cadrul unei grădini deosebite (poate şi din apropierea unui castel). Căldura de afară te îndeamnă la noi drumuri sublime. Parcă nu te mulţumeşti doar cu o simplă călătorie. Vrei mai mult şi uşor realizezi că compensezi pentru inactivitatea din timpul iernii.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Un posibil traseu de parcurs ar putea fi Iaşi – Suceava – Durau – Vatra Dornei pentru cei care sunt interesaţi de zona Moldovei. Se spune că aici vei găsi cele mai delicioase preparate cât şi multe locuri pitoreşti pline de farmecul vieţii de la ţară. Pe acest traseu vei întâmpina câteva sătuce montane care par rupte din basme, înconjurate de pajişti şi păduri dese de conifere. Te vei încărca cu o stare de linişte, relaxare, caracteristici total opuse ritmului alert din marile oraşe româneşti.

Energia acumulată în această oază de linişte o puteţi utiliza acasă şi la locul de muncă. O revitalizare mentală şi trupeasca nu strica nicioadata. Din contră! Doctorii ne recomandă mereu să ne relaxăm şi să uităm de probleme. Detaşarea de stres vine cu numeroase efecte pozitive asupra corpului.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Iaşi şi Suceava sunt două aşezări de interes din Moldova. Iaşul are reputaţia de Capitală Culturală datorită universităţilor cât şi construcţiile istorice ce pot fi admirate chiar printr-o simplă plimbare. La Suceava vei descoperi alte lucruri deosebite, cât şi fortăreţe lăsate în urmă de mari domnitori ai Moldovei. Cetatea de Scaun este un punct de atracţie care şi în prezent reuşeşte să fascineze vizitatorii. Aceste oraşe promit să surprindă vizitatorii cu experienţe diverse, care mai de care mai interesante. Mulţi turişti au ajuns în Iaşi şi au revenit ulterior în repetate rânduri.

Poveste Cetatea Sucevei

Photo credit: Dusmanu Ionut

Durau şi Vatra Dornei sunt două staţiuni montane foarte apreciate de turişti. Aici vei găsi calmul şi liniştea de care ai nevoie mai ales după o perioadă stresantă. Vei putea să te plimbi liniştit prin munţii primitori şi chiar să te aventurezi la un mic traseu. Cine ştie ce cascada frumoasă sau pădurice fermecătoare vei găsi? Surprizele te aşteaptă mereu în îmbrăţişarea dulce a naturii.

Acum că ţi-ai ales ruta, va trebui să te gândeşti la un mijloc de transport care poate să vă aducă în siguranţă la destinaţiile vizate. Dacă urmează să stai la volan pentru câteva sute de km, cu siguranţă vei avea nevoie de un autoturism care poate să îţi ofere un nivel ridicat de confort şi siguranţă.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Grupurile mari de persoane pot opta pentru închirierea unui microbuz, mai ales dacă v-aţi propus să parcurgeţi un mic circuit prin ţară. De regulă, acestea sunt maşini spaţioase, rezistente la condiţii de drum dificile şi dacă vei alege modelul potrivit, vei avea parte şi de o experienţă auto pe măsură. Însă, cum să alegi modelul de microbuz de care ai nevoie?

AutoBoca te poate ajuta! Suntem o companie profesională de rent, a cărui obiectiv este să îndeplinească nevoile de transport ale clienţilor noştri. În acest sens, se depun eforturi considerabile şi zilnice atât pentru a ne îmbunătăţi serviciile cât şi flota. Recent am introdus câteva modele noi de microbuze ideale pentru călătorii cu grupuri de 5-7 peroane. În rândurile următoare, vei afla mai multe detalii pentru a putea selecta un model pe placul tău.

Cum să alegi un microbuz potrivit pentru grupuri de 5-7 persoane?

Dacă este prima oară când foloseşti un serviciu de rent, atunci va trebui să te informezi corespunzător înainte de a face o alegere. Cu siguranţă vei dori acces doar la cele mai bune oferte şi microbuze. Chiar dacă ai mai închiriat maşini până acum, asta nu înseamnă că nu trebuie să investeşti timp pentru a identifica promoţii speciale şi poate posibilitatea de a pleca la drum cu un microbuz nou.

La acest capitol, te poţi baza pe AutoBoca! După cum am menţionat, în flota noastră am introdus câteva modele noi de microbuze potrivite pt grupuri de 5-7 persoane care nu te vor dezamăgi. Despre ce este vorba mai exact? Descoperă noul VW Touran, Chevrolet Orlando sau Fiat Doblo! Acestea sunt alegeri inteligente pentru grupurile care caută experienţe turistice inedite pe teritoriul României.

De ce să alegi să închiriezi şi tu VW Touran, Chevrolet Orlando sau Fiat Doblo? În primul rând aceste modele de microbuze sunt spaţioase şi pot acomoda până la 7 persoane fără probleme. Asta înseamnă că vei putea călătorii cu toată familia într-un singur autoturism. Drumul cu siguranţă va fi mult mai distractiv (puteţi spune poveşti, juca jocuri etc.)!

În al doilea rând, vei dispune de o spaţiere generoasă cât şi de o manevrabilitate ridicată. Va fi o plăcere să conduce aceste microbuze: sunt mai mari decât o maşină compact însă, mai mici decât alte tipuri de modele de microbuze. Şi nu în ultimul rând, dacă vei alege să închiriezi un microbuz pentru 5-7 persoane de la AutoBoca, vei avea oportunitatea să te bucuri de un mijloc de transport nou şi cu puţini km la bord.

Nu doar atât, însă în lună martie ai parte de multe promoţii la AutoBoca ce nu ar trebui ratate. De ce să nu te bucuri şi tu de un microbuz de calitate ce poate fi închiriat la un preţ special? Contactează-ne chiar acum şi descoperă ofertele noastre de rent pentru lună martie!

Inchirieri auto oras