Maşina automată de închiriat în august

Experienţe auto de neuitat în luna august: vă invităm să descoperiţi modelele cu transmisie automată de la AutoBoca pe care merita să le conduceţi prin ţară! 

Luna august începe în această săptămână cu noi drumeţii şi gânduri de călătorie (atât cât ne permite timpul liber). De regulă, în această perioadă, majoritatea oamenilor îşi iau concediile mult aşteptate şi pornesc cu entuziasm în explorarea de locuri şi atracţii noi. Preţ de câteva zile reuşim să uităm de tot ce căram în suflet. Ne bucuram de fiecare clipă petrecută în inima naturii. Aici nu ne lovim de stres sau probleme zilnice, doar ne bucuram de linişte.

Dacă nu aţi avut şansa până acum să profitaţi de frumuseţea verii, ar trebui să utilizaţi într-o manieră eficienta ultimele săptămâni din sezonul cald. Ar fi păcat să nu vă lăsaţi seduşi de natură încântătoare, vremea caldă şi zecile de posibilităţi turistice din România. Această perioadă ne oferă şansa de a redescoperi plăcerea de a vizita un loc nou şi interesant. Şi, până la urmă, de ce să nu facem acest lucru?

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Din fericire, am fost binecuvântaţi cu o ţară deosebit de frumoasă cu locaţii ce ar uimi până şi pe cei mai critici turişti. Multe dintre construcţiile medievale, formaţiuni naturale (delta Dunării, cascade, peşteri) sunt incluse în patrimoniul cultural UNESCO pentru a continua prezervarea frumuseţii şi istoriei acestora. Sunt locuri cu adevărat incredibile şi merită să le vizitaţi măcar o dată. Multe dintre acestea se regăsesc în reviste de specialitate, pe care mulţi le citesc cu încredere şi entuziasm.

În funcţie de preferinţe şi de timpul liber pe care îl aveţi la dispoziţie, vă puteţi pune la punct o rută interesantă şi pe gustul tuturor membrilor familiei. În Moldova veţi fi întâmpinaţi de o atmosferă pitorească, natura neîmblânzită cât şi o doză mare de tradiţie şi spiritualitate. Oamenii de aici sunt foarte ospitalieri şi pregătiţi să primească toţi turiştii curioşi. Bucovina şi Maramureş sunt două zone în care timpul pare să fi stat în loc şi aici vă puteţi reaminti de care sunt valorile importante ale vieţii: pacea şi liniştea interioară cât şi oamenii dragi inimii.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Sudul ţării nu va dezamăgi. Aici veţi găsi oraşe moderne, vibrante cât şi oraşele montane pline de istorie şi monumente a căror frumuseţe vă vor tăia respiraţia. Multe dintre construcţii sunt vechi de sute de ani şi au fost concepute în stiluri arhitecturale diferite, în funcţie de puterile suverane la momentul respectiv. În prezent, încă pot fi admirate zeci de catedrale, biserici ce încă poartă influenţe bizantine. 

În unele locaţii veţi fi copleşiţi de măreţia fortăreţelor, în altele de frumuseţea peisajelor înconjurătoare iar în altele puteţi admira capodoperele sculptate şi pictate a marilor artişti români cum ar fi lucrările lui Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu (Masa Tăcerii, Coloana Infinitului şi Poarta Sărutului). Altfel spus, indiferent de ce regiune a României veţi alege să o vizitaţi, veţi găsi câte ceva interesant care să merite atenţia voastră.

Photo credit: Ștefaia Lău

Bineînţeles, în luna august, litoralul Marii Negre este una dintre destinaţiile preferate de vacanţă. Ce poate fi mai relaxant dacă nu să vă începeţi dimineţile cu o plimbare pe plajă şi să vă bucuraţi de soarele cald şi generos? Vă puteţi răcori în apă primitoare şi să uitaţi pentru câteva clipe de toate grijile şi stresul ce va apăsa. În fond, concediul este făcut pentru a fi petrecut în compania oamenilor dragi inimii şi să creaţi cât mai multe amintiri deosebite. Aveţi posibilitatea de a transport o simplă călătorie într-o frumoasă expresie a liniştii. 

Aceste 2 – 3 săptămâni din ani destinate concediilor sunt perioade în care vă puteţi dedica în totalitate doar către lucrurile ce vă aduc plăcere. De regulă, călătoriile sunt opţiunea cea mai des aleasă, având în vedere că este o manieră distractivă de a descoperi locuri noi şi de a petrece clipe preţioase cu familia. Şi partea bună este că nu este necesară o organizare laborioasă pentru a pleca în vacanţă. 

Desigur, trebuie să vă informaţi corespunzător şi să identificaţi pachete turistice avantajoase, însă cu Internetul la îndemână, acest obiectiv poate fi îndeplinit în câteva ore de căutare. Un element esenţial pentru orice vacanţă îl reprezintă mijlocul de transport folosit. În cazul în care v-aţi propus să parcurgeţi câteva sute de kilometri prin ţară, cu siguranţă veţi avea nevoie de un autoturism durabil şi sigur. 

Dacă maşina personală iese din discuţie, sau pur şi simplu veniţi cu avionul acasă, atunci trebuie să apelaţi la un serviciu dedicat de rent a car. De ce? Fiindcă este o variantă convenabilă de a accesa mijloace de transport bune şi personalizate pentru nevoile voastre. În România aveţi posibilitatea de a apela la serviciile oferite de AutoBoca, o firmă recunoscută pentru autoturismele sale de calitate şi personalul dedicat. Firma este mereu pregătită să ofere oamenilor acces la servicii de bună calitate.

 Dacă doriţi să descoperiţi câteva locuri minunate din România atunci aveţi nevoie de un autoturism bun, care să vă ofere experienţe auto pozitive. În acest sens, vă propunem să descoperiţi două modele foarte apreciate şi foarte uşor de condus.

Este vorba despre VW Polo Automat şi Opel Astra Automat. Cu aceste autoturisme veţi porni la drum zâmbind şi condusul se va transforma într-o adevărată plăcere. Sunteţi curioşi să aflaţi mai multe detalii? Dacă răspunsul vostru este DA, vă invităm să citiţi în continuare!

VW Polo Automat şi Opel Asta Automat, două maşini de încredere, potrivite pentru călătorii în luna august!

Agenţii Autoboca au experienţa şi pot să vă ajute să găsiţi rapid maşina optimă, care să fie în ton cu tot ceea ce aveţi nevoie pentru a porni la drum cu uşurinţă. În flota noastră din august o să găsiţi numeroase modele bune, care să vă încânte. Totuşi, se poate observa un interes aparte pentru maşinile cu transmisie automată, care asigură siguranţa şi flexibilitate în timpul călătoriei. Din ce în ce mai mulţi clienţi menţionează că şi-ar dori un autoturism simplu de condus şi uşor adaptabil pentru diferite tipuri de drumuri.

Scopul nostru este să ne surprindem cât mai plăcut clienţii şi ne pasă foarte mult de părerile şi sugestiile lor. În acest sens, am introdus în parcul nostru auto, autoturisme noi precum VW Polo automat şi Opel Astra Automat. Acestea sunt două maşini speciale care merită să fie descoperiţi de cei care urmează să pornească la drum prin ţară. 

Care sunt avantajele maşinilor cu transmisie automată? În primul rând veţi conduce mult mai relaxaţi fiindcă veţi avea un control mai bun asupra autoturismului. Există mitul conform căruia autoturismele cu transmisie manuală au o performanţă mult mai ridicată decât cele automate. Rezultatele testelor practice arata diferenţe mult prea mici pentru a fi sesizate de şoferi. Practic, veţi avea parte de o experienţă auto deosebită şi fără impedimente.

În al doilea rând, autoturismele cu transmisie automată au un consum mai redus, deoarece sunt mai eficiente decât cele manuale. Nu doar atât, însă în oraşe aglomerate (precum Bucureşti, Iaşi, Cluj), ar fi de preferat să aveţi la îndemână un autoturism precum VW Polo Automat. Schimbul dintre treptele de viteze nu va mai fi printre grijile voastre şi veţi putea suporta cu mai multă uşurinţă traficul intens şi zonele dens populate.

Şi nu în ultimul rând, autoturismele cu transmisie automată pot fi utilizate fără probleme de toate tipurile de şoferi. Altfel spus, aceste modele se adaptează mult mai simplu la nevoile voastre de transport. 

Ţinând cont de aceste aspecte, suntem convinşi că veţi fi încântaţi de VW Polo Automat sau de Opel Astra Automat. Sunt două maşini noi care pot fi utilizate pentru diferite tipuri de călătorii. Pentru vacanţe în cuplu, puteţi opta pentru Polo Automat iar vacanţele  cu familia pot începe la volanul unui Opel Astra Automat. Veţi avea parte de o maşină performantă cu dotări de calitate şi gata să vă ducă fără probleme  către toate destinaţiile vizate.

Şi partea cea mai bună este că puteţi închiria aceste două maşini de la AutoBoca la un preţ cu adevărat avantajos. De ce aţi spune nu? Contactaţi-ne chiar acum şi rezervaţi un model automat pentru vacanţele din luna august! De ce să nu profitaţi de o experienţă auto de neuitat, la volanul unei maşini e bun venit?

Autoturisme bune de inchiriat