Maşină nouă, foarte îngrijită!

Cu AutoBoca călătoriţi cu plăcere oriunde, oricând!

Experienţele cele mai frumoase au loc atunci când pornim la drum alături de persoanele dragi inimii sau cel puţin interesante. Călătoriile reprezintă o formă plăcută de a ne relaxa, întări relaţii cât şi de a descoperi multe locuri noi şi fascinante. Dacă reuşim să stabilim un itinerariu fascinant pe care să-l urmăm cu atenţie, o să găsim frumuseţe în fiecare călătorie.

Un lucru este cert: România este „casa” pentru o gamă variată de obiective turistice, pe care merita să le vizitaţi atunci când puteţi. O să vă bucuraţi de o experienţă cu totul specială, mai ales dacă aveţi un plan de respectat.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Este o şansă să ne îmbogăţim cunoştinţele cât să ne extindem ideologiile. Intrând în contact cu alţi oameni, cu alte stiluri de viaţă, vom reuşi să obţinem o imagine de ansamblu şi poate vom rămâne cu amintiri de neuitat. Atunci când luam contact cu locuri noi şi oameni minunaţi reuşim să creăm amintiri cu totul speciale. Anii trec şi rămânem cu amintirile. Din acest motiv, nu strică să ne asigurăm că acestea sunt frumoase şi nu ne surprind într-un mod negativ.

Practic, să călătoriţi înseamnă să vă descoperiţi. Din fiecare drum întreprins există o mică învăţătură care vă poate ajuta să progresaţi. În plus, este o manieră foarte plăcută de a vă relaxa, şi pune pe pauză toate responsabilităţile stringente care vă încreţesc frunţile. Credem că este important ca timpul liber să fie folosit pentru a vă face viaţa mai frumoasă. În acest mod vă relaxaţi şi uitaţi de problemele care va macină zilnic.

În mai puţin de câteva săptămâni ne vom pregăti cu entuziasm să ne bucurăm de concediile mult aşteptate. Deja gândurile zboară către locurile frumoase pe care le vom descoperi cât şi oportunităţile de a învăţa mai multe lucruri despre istoria şi cultura ţării noastre.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

România are multe de oferit turiştilor curioşi iar în sezonul cald, opţiunile de divertisment sunt numeroase şi diverse. Ţara noastră este mereu o expresie frumoasă a posibilităţilor turistice surprinzătoare. Chiar şi atunci când avem în faţă un drum relativ popular şi comun, reuşim să descoperim lucruri noi. România este mereu darnică! Trebuie doar să ştiţi cum să vă folosiţi timpul corect.

În funcţie de preferinţele voastre puteţi merge în inima munţilor să vă lăsaţi fermecaţi de privelişti incredibile și să vă bucuraţi de atmosfera pitorească specifică acestor regiuni din ţară. Bucovina, Maramureş şi Transilvania se număra printre cele mai iubite destinaţii de vacanţă.

Photo credit: Bogdan Almajan

Vă puteţi crea un itinerariu interesant că o mică aventură în istorie. Cei care iubesc soarele şi plajele primitoare, îşi pot petrece vacanţele pe litoralul Mării Negre, unde încă se simte prezenţa grecilor şi romanilor. De ce aţi putea alege să vă bucuraţi de o emoţie specială la Marea Neagră? Să ştiţi că marea noastră încă ne poate surprinde plăcut cu emoţii minunate.

Orice călătorie de succes începe la volanul unei maşini de calitate. Cu autoturismul potrivit veţi putea vizita toate destinaţiile propuse şi să vă bucuraţi de o experienţă turistică inedită. Cum puteţi accesa şi voi autoturisme de încredere potrivite pentru drumuri prin ţară?

Cu ajutorul profesioniştilor, întreg procesul poate fi mult mai simplu decât credeţi. Bineînţeles, întotdeauna este de preferat să fiţi informaţi corespunzător pentru a identifica ofertele cele mai avantajoase.

La acest aspect vă puteţi baza pe AutoBoca. Suntem o firmă de rent cu peste 10 ani de experienţă în domeniu şi întotdeauna ne punem clienţii pe primul loc. Operăm pe baza unor principii clare care presupun transparență 100%, comunicare deschisă şi onestitate.

Cu noi veţi şti exact ce plătiţi şi pentru ce anume. Nu doar atât, însă întreg personalul AutoBoca depune eforturi zilnice pentru a ne îmbunătăţi serviciile cât şi numărul de autoturisme incluse în flota noastră. Vrem ca voi să aveţi parte de toate condiţiile necesare pentru drumuri lipsite de stres cu o maşină bună.

Astfel, pentru a reuşi să ne personalizăm pachetele de rent conform preferinţelor clienţilor noştri, punem accent pe comunicare şi feedback. În fiecare lună clienţii ne oferă testimoniale despre experienţele lor cu autoturismele închiriate de la AutoBoca. Aceste testimoniale ne ajută să înţelegem mai bine starea serviciului pe care-l oferim şi cum putem să-l facem mai bun. Din acest motiv încercam mereu să strângem testimoniale de la clienţii care ne-au folosit serviciile. Vrem să ştim cum s-au simţit atunci după ce au folosit autoturismele noastre.

Din acest motiv ascultăm cu atenţie opinia clienţilor AutoBoca, şi încercam să găsim variante pentru a le pune în aplicare. Ce spun aceştia despre serviciile noastre în ultima lună? Haide să aflaţi acum mai multe detalii privind de ce AutoBoca poate fi alegerea potrivită pentru călătoriile voastre!

Maşini noi şi sigure potrivite pentru orice drum prin ţară

Identificarea unui serviciu de rent de calitate poate fi o activitate dificilă, mai ales dacă sunteţi la prima închiriere. Însă, nu este necesar ca acest proces să vă aducă bătăi de cap. Cu AutoBoca, în doar 3 paşi simpli veţi putea accesa un autoturism bun şi întreţinut în condiţii excelente. De ce să alegeţi să colaboraţi cu noi?

În primul rând, la AutoBoca veţi găsi multe modele noi din clase diferite. În funcţie de necesităţile voastre de transport, noi vă putem ghida către autoturismul pe care îl căutaţi. În al doilea rând, vă puteţi baza pe profesionalismul şi experienţa agenţilor noştri pentru a vă ajuta pe tot parcursul procesului de rent. Şi nu în ultimul rând, veţi avea acces la servicii diverse menite să vă facă drumul cât mai plăcut şi lipsit de stres.

Sună prea frumos ca să fie adevărat? Nu vă cerem să ne credeţi pe cuvânt. Din contră! Puteţi verifica chiar voi ce spun clienţii noştri despre AutoBoca. Pe site-ul nostru oficial veţi găsi secţiunea testimoniale, dedicată feedbackului din partea celor care au ales să închirieze o maşină de bun venit.

Photo credit: Bogdan Tofan

Fie că aveţi de întreprins un drum prin oraşe aglomerate, sau un drum lung prin ţară, AutoBoca are un model de calitate pe care îl puteţi utiliza cu plăcere. Iată ultimele testimoniale primite din partea clienţilor noştri în luna mai!

Domnul Cătălin Ursaciuc a închiriat un VW Polo de la sediul din Suceava pentru o perioadă de 11 zile (01.05.2018 – 12.05.2018). La finalul contractului de rent, dumnealui ne-a lăsat următorul feedback: „Mașina nouă! Foarte repede preluarea mașinii și durată scurtă de predare.” VW Polo se număra printre noile adiţii în flotă (atât varianta cu transmisie manuală cât şi automată) şi este o maşină din clasa mini ideală pentru oraşele mari şi aglomerate din ţară. Un mare plus pentru Polo este uşurinţă la condus: vă puteţi strecura cu uşurinţă prin trafic şi nici nu veţi avea probleme la parcări.

Photo credit: Bogdan Tofan

Domnul Vlad Mihai Luca a ales să închirieze un Suzuki Vitara în Iaşi pentru 4 zile (02.05.2018 – 08.05.2018) şi experienţa avută cu AutoBoca poate fi sumarizată precum: „Excelent. Cosmin Ilieș a dat dovadă de profesionalism, a făcut întregul proces ușor și chiar îmbucurător. Comunicare și abordare excelentă. Mulțumesc din nou. Extrem de simplu și rapid și confortabil (preluare/predare mașină). Mașina foarte îngrijită. Extrem de mulțumit. Ne-ai recomanda și altora? Da. Cu încredere!

Din feedbackul domnului Luca este evidenţiat gradul de satisfacţie privind comportamentul agentului de rent care s-a asigurat că întreg procesul să fie simplificat pentru client. Acesta este doar un exemplu al devotamentului AutoBoca faţă de cei care aleg să pornească la drum cu maşinile de bun venit. Vrem ca voi să fiţi mulţumiţi şi nu ne este frică de provocări.

Aşa că, dacă urmează să călătoriţi prin ţară, ne puteţi contacta cu încredere. În doar câteva minute veţi avea autoturismul dorit gata să vă ducă într-o nouă aventură turistică. Bucuraţi-vă de o vacanţă relaxantă la volanul unei maşini de bun venit de la noi!

Autoturisme bune de inchiriat