Maşină nouă, stare tehnică foarte bună

Cum poţi găsi o maşină de calitate în Cluj-Napoca? Cu AutoBoca este mai simplu decât crezi!

Anul 2018 poate fi sursa interminabilă de profit pentru firmele care au un plan de afaceri solid. Nu suntem surprinşi de apetitul firmelor romaneşti pentru soluţii de mobilitate inteligente, care să nu coste mult. Cluj-Napoca este unul dintre punctele importante de acces din vestul României. În ultimii ani, zeci de companii multinaţionale de renume, au profitat de potenţialul economic al Clujului pentru a îşi extinde afacerile.

Progresul tehnologic este direct relaţionat de calitatea capitalului uman, iar în acest oraş vestic, se află cele mai mari universităţi din ţară. Aici vin studenţi de peste tot din lume pentru a urma diferite specializări, de interes, în special în domeniul IT şi medicină. Ei sunt consideraţi candidaţii ideali pentru firmele interesate de expansiune pe pieţe noi. Avântul tehnologic şi economic al oraşului a luat multă lume prin surprindere. Suntem totuşi surprinşi plăcut de constanta oraşului.

Photo credit: Marius Isac

Aceste schimbări, au adus la rândul lor, un flux mai mare de persoane care călătoresc spre Cluj pentru a pune bazele unor parteneriate de investiţii. Dezvoltarea economică a dus şi la creşterea puterii de cumpărare a oamenilor. Aceştia vor servicii mai complexe, de calitate, profesionale şi sunt dispuşi să plătească pentru ele.

În societatea din prezent, timpul este una dintre resursele cele mai valoroase şi este foarte important să o prezervăm pe cât de mult posibil. Cum putem gestiona elementul timp cu uşurinţă? Să ştiţi că accesul la informaţii utile ne poate ajuta.

Photo credit: Bogdan Tofan

În acest sens, se apelează la servicii care ne scutesc de anumite activităţi de rutină (de exemplu, catering sau transport). Suntem cu toţii într-o continuă mişcare şi căutăm mereu soluţii avantajoase care ne deservesc scopurile. Nevoia de mobilitate eficientă într-un oraş mare precum Cluj este prioritară.

Dacă ai un program încărcat, cu siguranţă nu vei dori să pierzi timp prin trafic sau să devii frustrat de dificultăţile tehnice ale autoturismului. Chiar dacă eşti în vacanţă, asta nu înseamnă că vrei să îţi petreci zilele libere reparând mijlocul de transport. Trebuie să ne organizăm drumul de aşa natură încât să nu pierdem timp cu reparaţii sau probleme tehnice cu autoturismul folosit. Vă invităm să citiţi cu atenţie următoarele rânduri.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Din fericire, există soluţii avantajoase ce îţi pot permite o deplasare fără probleme şi stres. Una dintre acestea este serviciul de rent a car. Foarte multe persoane care ajung în Cluj prefera să închiriezi o maşină direct de la aeroport, pentru a pleca cât mai rapid către destinaţia dorită.

Este o modalitate uşoară de a dispune de un autoturism de calitate şi chiar nou! Bineînţeles, totul depinde de firma de închirieri  cu care vei colabora. De aici şi întrebarea: cum poţi găsi un serviciu profesional de rent într-un oraş românesc mare precum Cluj-Napoca? Să ştiţi că este uşor decât aţi crede, mai ales dacă aveţi la îndemâna suficiente informaţii.

Înainte de a lua o decizie este musai să te informezi corespunzător, din surse credibile. Cel mai probabil vei dori o experienţă auto plăcută, la volanul unui model potrivit călătoriei tale, curat şi întreţinut frumos. Toate aceste lucruri sunt posibile şi chiar mai mult, dacă vei alege să contactezi AutoBoca. De ce să optezi pentru maşinile noastre de bun venit? Iată câteva motive întemeiate:

  • Suntem o firmă cu capital 100% românesc, cu valori certe şi aplicabile. Înţelegem nevoile clienţilor noştri şi obiectivul principal este de a oferi autoturismul potrivit ţie. Politica noastră se bazează pe transparentă, seriozitate şi comunicare.
  • Multe modele noi. Recent în flota noastră, am introdus un număr considerabil de maşini noi din clase diferite. Ştim că fiecare călătorie vine cu diferite nevoi, aşa că suntem pregătiţi să le întâmpinăm cu soluţii bune.
  • Agenţi profesionişti şi oricând pregătiţi să ofere asistenţă. Personalul AutoBoca este foarte bine pregătit, cu ani de experienţă în domeniul auto şi pasionaţi de maşini. Te poţi baza pe ei pentru informaţii şi recomandări folositoare.

Avantajele colaborării cu AutoBoca sunt mai multe, însă cel mai bine le descoperi chiar tu. Şi dacă încă nu eşti convins că noi suntem alegerea potrivită, atunci haide să afli chiar acum ce spun clienţii noştri despre serviciile oferite. Doamna Delia Mihaela Truta a închiriat noul VW Polo Automat de la AutoBoca la sediul din Cluj. În rândurile următoare, vei putea citi feedbackul lăsat de dumneaei. Descoperă acum la ce te poţi aştepta de la noi!

Foarte mulţumită! Totul a fost impecabil!

Întotdeauna încercam să ne autodepăşim. Ştim că singura modalitate de a oferi servicii de calitate este prin căutarea unui progres continuu şi transformarea minusurilor în plusuri. Însă, acest lucru este posibil doar dacă menţinem un canal de comunicare deschis cu toţi clienţii noştri. În acest sens, specialiştii noştri au creat un chestionar de calitate, a căror întrebări le permit tuturor celor care ne-au utilizat maşinile, să evalueze calitatea serviciilor oferite de AutoBoca.

Photo credit: Bogdan Tofan

Doamna Truta a fost foarte amabilă şi ne-a oferit feedbackul sau, la finalul contractului de închiriere. VW Polo Automat care i-a fost încredinţat face parte din noile adiţii din flota noastră şi ne bucură că am primit doar reacţii pozitive. Iată răspunsurile doamnei Truta:

1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumită

2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Foarte amabili şi serviabili

3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Am avut timp să verific exteriorul maşinii

4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Rapid

5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Maşina tocmai a fost spălată în exterior şi interior. Totul a fost impecabil

6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR Comentariu: Maşină nouă; Stare tehnică foarte bună.

7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 5 STAR – Comentariu: Aproape de aeroport. Forţe uşor de găsit

8. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Da. Recomand!

9. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA

Photo credit: Bogdan Tofan

După cum se poate observa din răspunsuri, un grad ridicat de mulţumire în ceea ce priveşte calitatea autoturismului, profesionalismul agenţilor cât şi a timpului petrecut pentru încheierea contractului de închiriere. Noi, cei de la AutoBoca, depunem eforturi considerabile pentru a fluidiza întreg procesul de rent. Ne dorim ca toţi cei care ne păşesc pragul să se bucure de maşini de calitate şi servicii prompte. Iar feedbackuri pozitive, precum celui dat de doamna Truta, doar ne motivează să continuăm să fim şi mai buni.

Aşa că, dacă şi tu ai nevoie de un autoturism nou, care se pliază pe nevoile tale de transport, ne poţi contacta cu încredere. AutoBoca are sedii prin toată ţara (în oraşele şi aeroporturile principale), deci îţi va fi foarte simplu să ne găseşti. Nu doar atât, însă în fiecare lună avem oferte speciale la închirieri pe care ar fi păcat să le ratezi. Rezervă acum maşina pentru călătoriile tale în România!

Inchirieri masini