Mașini bune de cumpărături și activități sociale

microbuz 7 locuri de inchiriat

Românii activi și mereu puși pe drumuri au nevoie de mașini bune!

Nimeni nu se aștepta ca anul 2020 să vină cu atât de multe provocări de mobilitate. Unii români s-au trezit cu probleme greu de imaginat. Unele au fost depășite și altele rămân în fundal. Dacă suntem în situații sociale noi, atunci trebuie să le analizăm cu atenție și să nu disperăm. Pandemia ne-a adus într-o realitate cu totul nouă. Pentru mobilitate suplimentară în orașele și satele în care locuim, avem nevoie de mașini bune. Așa că nu suntem surprinși să vedem atât de mulți români dornici să închirieze autoturisme pentru activități de transport.

În 2020, foarte mulți români s-au întors în țară și au nevoie de autoturisme pentru a se mișca fără rețineri. Din fericire, firmele de rent a car pot fi de real ajutor celor care au nevoie de mașini. În România, o să găsiți firme cu experiență în acest domeniu. Acestea au demonstrat în repetate rânduri că sunt parteneri de încredere.

Photo credit: Andronic Constantin

În această categorie, intrăm și noi. De peste 12 ani, lucrăm în segmentul de închirieri auto, oferind servicii de calitate tuturor clienților. Am lucrat cu clienți străini, care s-au bucurat de mașinile noastre de bun venit. Românii foloseau cu încredere de ceva timp mașinile de bun venit pentru a îndeplini diverse activități.

Hey! Avem o secțiune de testimoniale, care poate fi consultată pentru a vedea cum au utilizat clienții serviciile noastre. Credem într-o legătură strânsă cu clienții, motiv pentru care încercăm să obținem feedbackul lor mereu. Câteodată îl primim și alteori ii invităm pe clienți să completeze chestionare de calitate. Acestea ne ajută să dezvoltăm cele mai bune servicii posibile. De cele mai multe ori, clienții sunt mulțumiți de autoturismele închiriate de la noi. Dacă au existat nemulțumiri, am făcut tot ce ne-a stat în putere pentru a le ameliora.

Oamenii sunt diferiți și au așteptări specifice. Avem oferte de mașini care le pot întruni și altele care nu. Chiar și așa, suntem mereu dedicați clientului, oferind suport și respect. De-a lungul ultimilor ani, am ajutat mulți turiști români și străini să exploreze țară.

În 2020, dacă turiștii s-au rărit sau chiar au dispărut total din peisajul turistic românesc, simțul practic a intervenit. Românii veniți acasă au nevoie de mașini pentru a se deplasa. Aici intervenim noi. Firma noastră are o flotă bogată, cu mașini diverse, optime pentru necesități diverse de transport.

În flota se află modele de la producători auto de top. Dacă tot ați ajuns la noi, sigur vreți să aflați mai multe lucruri despre autoturismele disponibile spre închiriere. Avem multe modele de calitate, potrivite pentru experiențe de transport sigure și confortabile. Așa cum sperăm că o să descoperiți și voi destul de rapid, avem în flota modele ce pot fi utilziate cu încredere pe străzile României. Facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a le oferi clienților acces facil la mașini confortabile și stabile.

calatorii prin tara cu vw polo

Avem modele din categoria mini, ce pot fi potrivite cuplurilor dar și celor care călătoresc singuri prin țară. Un autoturism mini este optim pentru cei care sunt mereu în mișcare. Ei trec de la un task la altul și au nevoie de fluiditate auto. La noi o să găsiți oferte pentru Opel Corsa, Renault Clio, Skoda Fabia dar și VW Polo.

Aceste modele au demonstrat în repetate rânduri că pot asigura stabilitate și confort. Clienții se pot bucura de călătorii plăcute și sigure, ceea ce este foarte important. Aveți la dispoziție suportul nostru total! Suntem dedicați acestui proces de rezervare și închiriere, dedicat satisfacției clientului care ne-a contactat.

În flota AutoBoca, o să găsiți și modele compact, pentru familii mici și medii. Aveți posibilitatea de a închiria Dacia Logan, Skoda Rapid și Opel Astra. Aceste modele au portbagaje spațioase, ce pot acomoda bagaje mici și mari. Dacă vor fi utilizate pentru cumpărături, atunci aceste autoturisme sunt opțiuni bune. De ce? Aveți la dispoziție o mașină spațioasă, care poate acomoda planurile voastre de cumpărături. Pentru familii, o notă aparte: puteți apela și la opțiunea de scaun pentru copil. Mai mult decât atât, avem și o opțiune de asigurare SCDW – Asigurare Exces.

Pentru călătorii care necesită prezența mai multor persoane, avem microbuze spațioase, ce pot fi extrem de utile. Microbuzele noastre de bun venit asigura, în funcție de model, spațiu suficient pentru 7 – 9 persoane. Printre cele mai închiriate microbuze de la noi, o să găsiți VW Touran, Renault Trafic dar și Mercedes Benz Vito. Puteți opta pentru un serviciu profesionist, dezvoltat pentru cei care iubesc să conducă mașini bune!

Formularul online de rezervare durează doar câteva minute să-l completați. Primiți de la noi o rezervare pe mail și apoi pregătim mașina de drum! Să știți că acordăm o atenție specială curățării mașinii. Folosim soluții de igienizare pentru a curața cu eficiență mașinile. De asemenea, autoturismele sunt predate clienților cu plinul făcut. Tot ce rămâne de făcut este să preluați mașina de la noi și să vă bucurați de călătorii plăcute! 

Inchirieri auto oras