Mașini de calitate pentru antreprenori puși în mișcare!

Servicii de leasing operațional și mobilitate auto pe termen scurt și mediu în România!

Mediul de afaceri românesc a trecut printr-o metamorfoză neplanuită în 2020. Prezența virusului Covid-19 în lume a determinat multe firme din România să-și regândească planurile de afaceri. Mii de firme s-au străduit să facă față unei situații incredibile: au fost obligate să oprească activitatea și să trimită angajații în șomaj tehnic.

Industria HORECA a avut de suferit enorm în primele 8 luni ale anului 2020. Abia în septembrie au început lucrurile să evolueze în direcția dorită de patronii români.

De peste 12 ani, AutoBoca oferă clienților români și străini acces la mașini de calitate. De asemenea, am fost alături de multe firme și le-am ajutat să dezvolte flote active. Ne-am propus de la prima mașină închiriată în Rădăuți, să dezvoltăm în serviciu care să fie utilizat cu încredere de clienți.

Am vrut să fim un furnizor național de servicii de mobilitate auto, pentru persoane fizice și juridice. Pachetul de leasing operațional 3SLease, a fost dezvoltat pentru firmele cu nevoi clare de transport. În acest an, firmele pot descoperi în AutoBoca un partener de încredere, menit să asigure stabilitate și confort în timpul călătoriilor prin țară.

Cuprins articol:

  • 1 Optimizarea costurilor de mobilitate în România
  • 2 Soluții de transport auto persoane fizice și juridice
  • 3 Eficientă și profesionalism

Timp aproximativ de lectură: 6 minute

rent masini

În România există un interes activ pentru menținerea traficului rutier. Toată lumea se află într-o continuă mișcare, oferind servicii și bunuri celor interesați. Țara are huburi și poluri de dezvoltare care rivălizează cu cele din Occident. Chiar dacă suntem la început de drum în spectrul capitalismului tradițional, românii par a desprinde destul de bine meșteșugul.

Avem în țară mulți antreprenori care lucrează din greu pentru a dezvoltă armonios afaceri profitabile. Câteodată este dificil, mai ales într-un an dominat de criză sanitară și financiară. Astfel de provocări nasc forumuri de discuție. Am văzut o sumedenie de specialiști pe Linkedin și platforme dedicate de comunicare între antreprenori și oameni de afaceri. Toți încercau să lucreze împreună pentru a salva afaceri și economia românească.

Nu este să găsești soluții atunci când ești nevoit de o criză sanitară fără precedent să oprești activitatea. Cum o reiei și în ce parametrii? Greu de zis. Unii spun că trebuie să o luăm pas cu pas, de la o zi la altă și să întâmpinăm problemele cu atenție și răbdare. Nu există o rețeta a succesului mai ales când ne gândim la particularitățile specifice ale fiecărei firme în parte. Așadar, trebuie să fim bine informați și să găsim strategii inteligente, pe care să le testăm pentru perioade de timp specifice.

o masina de inchiriat buna

Optimizarea costurilor de mobilitate în România

Dacă ne gândim la optimizarea costurilor de mobilitate auto în România, o să găsim soluții diverse. Știm firme care și-au externalizat complet flota auto prin intermediul contractelor de leasing operațional accesate de la firme dedicate. Cost eficient! De ce să stați să vă preocupați de managementul flotei când o persoană specializată poate face acest lucru? De asemenea, costurile sunt foarte avantajoase, mai ales dacă negociați un contract bun de leasing operațional.

În cadrul departamentului de leasing operațional de la AutoBoca o să găsiți specialiști cu experiență în domeniu. Ei vă pot ajută să dezvoltați o flotă de care să fiți mândri. Una este să investiți lună de lună bani în fiecare mașînă, pe lângă costul inițial de cumpărare a autoturismului și alta este să plătiți un abonament lunar cu multe avantaje. 

Dacă ar fi să colaborați cu AutoBoca pentru o perioadă de timp îndelungată cu noi, o să aveți alături un partener de încredere. Mai jos aveți câtevă detalii utile despre avantajele alegerii unei oferte de leasing de la noi.

Soluții de transport auto persoane fizice și juridice

Câteodată se întâmplă să întâmpinăm probleme în trafic. Nimeni nu-și dorește să treacă printr-un accident în trafic. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să știți că aveți la dispoziție serviciul de Mașină la Schimb de la AutoBoca. Cât timp mașina voastră se află în service, aveți la îndemână un autoturism închiriat de la noi. Cât costă? Apoi, ZERO costuri! Cum așa? Simplu.

Dacă sunteți persoană păgubită în accidentul rutier, costurile sunt zero. Și cine plătește mașină închiriată? RCA-ul persoanei care a cauzat accidentul. Detalii suplimentare despre programul mașină la schimb aici. De ce să nu profitați de ocazie pentru a vă continua mobilitatea chiar dacă ați trecut printr-un moment greu?

Aveți nevoi de închirieri mașini pe termen scurt sau mediu? AutoBoca vă oferă soluții clare și transparente de transport auto. Avem oferte personalizate pentru persoane fizice dar și soluții eficiente pentru persoane juridice. Credem în performanță și stabilitate, mai ales în cadrul unor călătorii zilnice prin țară. Așa că depunem efort considerabil pentru a ne asigura că fiecare client are parte de cel mai bun serviciu posibil.

Photo credit: Andronic Constantin

Investim în angajații AutoBoca. Ei trebuie să interacționeze cu clienții zilnic. Deoarece punem clientul pe primul loc, încercăm să asigurăm acces facil la informații clare și transparente. Contractele de închiriere sunt 100% transparente. Clientul știe exact ceea ce plătește și dacă are întrebări, noi suntem doar la un telefon sau email distanță.

Suntem aproape de fiecare persoană care alege să închirieze mașini de la noi. Știm că sunt provocări. În 2020, mai mult că oricând, firmele de rent a car sunt nevoite să răspundă corect la o problema destul de mare: lipsa turiștilor străini și a românilor care se întorceau acasă și căutau servicii de rent a car.

Eficientă și profesionalism de la AutoBoca

12 ani! Cât de repede au trecut anii. De la prima mașină închiriată în Rădăuți în 2008 până la „înfruntarea” cu Covid-19 în 2020, AutoBoca și-a dedicat timpul dezvoltării unui serviciu de rent a car profesionist. Peste 96% din clienții noștri ne recomandă serviciile, ceea ce este extraordinar. Fiecare membru al echipei AutoBoca muncește din greu pentru a menține nivelul ridicat de calitate. Avem o flotă diversă, ce include autoturisme diverse, care pot fi închiriate online cu ușurință și fără stres!

autoturisme bune calatorii romania 2020

Formularul de închiriere online este intuitiv și ușor de completat. Durează doar câtevă minute să închiriați o mașină de bun venit de la noi. Agenții AutoBoca sunt pregătiți să ajute clienții să se bucure de experiențe auto plăcute. Suport total? Da! Avem mașini mini (VW Polo – cu transmisie manuală și automată, Opel Corsa, Renault Clio și altele), microbuze (VW Touran, Mercedes Benz Vito și Renault Trafic), compacte și standard (Dacia Logan, VW Jetta, Opel Astra – cu transmisie automată și manuală, Skoda Fabia, Skoda Rapid, Opel Astra Tourer, Hyundai Elantra și altele).

Rezervați mașini de calitate de la noi! Profitați de ofertele noastre toamna și bucurați-vă de experiențe plăcute!     

Inchirieri auto oras