Maşini de schimb persoane fizice: serviciu util şi Gratis!

Dacă maşina personală este în service, putem apela la un serviciu de rent – maşina de schimb – Gratis! Cum? Vă invităm să aflaţi în acest articol.

 

În 2018 mobilitatea auto este asigurată în fiecare zi, mai ales dacă ştim să ne informăm corespunzător. Dacă din păcate avem parte de un accident auto şi maşina personală se afla în service, atunci putem opta GRATIS pentru un serviciu relativ nou în România: maşina de schimb.

Ce presupune un astfel de serviciu şi cum puteţi beneficia de el? Acest serviciu a fost dezvoltat pentru toţi cei care au nevoie de maşini dacă modelele personale sunt în serviciu. În virtutea legii RCA din 2017 persoană păgubită într-un accident, îşi poate exercita dreptul de a obţine o maşină de înlocuire atâta vreme cât autoturismul personal este în service.

Photo credit: Bogdan Tofan

De ce să nu profitaţi de un astfel de serviciu? Gratis şi fără bătăi de cap, puteţi obţine o maşină bună, din aceeaşi clasă sau una inferioară. Cum este facilitat acest serviciu? RCA-ul persoanei care a cauzat accidentul asigura gratuitatea serviciului. Asiguratorul RCA este cel care trebuie să plătească costurile aferente închirierii. Păgubitul poate alege să apeleze la un serviciu de închiriere, în baza RCA-ului persoanei care a cauzat accidentul. GRATIS.

Aveţi la dispoziţie un serviciu bun, care va asigura mobilitatea în timpul ce maşina personală este reparată. De ce să suferiţi în această perioadă şi să apelaţi la mijloace de transport în comun când variantele sunt mult mai bune?

 

Ce trebuie să ştiţi despre serviciul maşina de schimb de la Autoboca?

Photo credit: Bogdan Tofan

În prezent accesul la maşină este esenţială pentru a ne îndeplini obiectivele în fiecare zi. Trebuie să ne deplasăm mereu cu încredere prin oraş, fie la locul de muncă, fie la supermarket. Indiferent de destinaţie, maşina trebuie să ne ajute să călătorim şi să nu întâmpinăm dificultăţi. Dacă totuşi avem parte de un eveniment auto nefericit, putem lua o maşină de schimb.

În acest mod ne putem continua activităţile de zi cu zi, chiar dacă maşina personală este în service. Pentru a beneficia de acest serviciu este relativ simplu. Puteţi accesa maşina de schimb atunci când oferiţi firmei Autoboca copii după următoarele documente:

  • Devizul de reparaţie
  • Nota de constatare
  • Copie după certificatul de înmatriculare
  • Permisul de conducere
  • Cartea de identitate

De asemenea, maşina personală avariată trebuie să fie în service. Pe durata reparaţiei aveţi acces la o maşină din flota noastră, din aceeaşi clasă cu maşina avariată. Simplu, nu-i aşa? De ce să nu profitaţi de această ocazie pentru a vă menţine mobilitatea auto în fiecare zi? Noi vă stăm la dispoziţie în fiecare zi cu informaţii utile despre fiecare pas al procesului.

Avem agenţi profesionişti care o să ajute să aveţi rapid la dispoziţie maşina dorită, fără să întâmpinaţi dificultăţi. Cel care foloseşte maşina nu plăteşte absolut nimic. Această sumă este decontata de societatea de asigurări a şoferului, care din nefericire este responsabil pentru accident.

Photo credit: Bogdan Tofan

Formula de calcul a întregului proces este uşor de înţeles: nr. total de ore alocat de cei din service pentru a repara maşina, înscris în devizul de reparaţie împărţit la 4 ore. Să fie şi mai simplu: 4 de manopera în service este echivalentul unei zi de închiriere. Există un act legislativ care stabileşte parametrii de funcţionare al acestui serviciu. Vorbim de Norma nr. 20/2017, Art 25. Dacă doriţi să consultaţi legea, o puteţi găsi aici. Credem că este important să citim şi astfel de texte pentru a înţelege mai bine avantajele de care ne putem bucura.

Contează de la ce firmă are vinovatul accidentului poliţa RCA? Răspunsul este Nu. Singura condiţie este că societatea care a emis poliţă să activeze în ţara noastră. AutoBoca vă oferă posibilitatea de a alege un autoturism dintr-o gamă variată de modele, toate de la producători auto de top. Totuşi, aşa cum am spus anterior, puteţi alege o maşină din aceeaşi clasă cu modelul avariat sau dintr-o clasă inferioară.

Agenţii AutoBoca sunt mereu la dispoziţia voastră. Noi vrem să înţelegeţi mai bine întregul proces şi implicit să vă bucuraţi de un serviciu bun care să fie de real ajutor. Din acest motiv suntem la dispoziţia voastră cu informaţii utile despre acest serviciu. Vrem să aveţi acces la o maşină bună, care să vă ajute să vă îndepliniţi activităţile zilnice fără probleme!

Autoturisme bune de inchiriat