Maşini mini, drumuri fără stres şi voie bună

calatorii prin tara cu vw polo

Excursii romantice de weekend cu o maşină mini de la AutoBoca: descoperă mijlocul ideal de transport! 

Dacă ar fi să căutaţi un răspuns sincer la întrebarea: “când vă simţiţi cu adevărat mulţumiţi?’, ce termeni credeţi că aţi utiliza pentru a vă formula ideile? Pentru mulţi dintre noi, a fi mulţumit, se traduce în a avea active financiare considerabile, bunuri materiale cât mai extravagante şi luxoase şi multe proprietăţi.

Încercam atât cât putem să găsim soluţii utile la problemele cu care ne confruntam zilnic. Trebuie să ne bucurăm de stabilitate în timpul zilei şi de linişte noaptea. Uneori soluţiile le găsim în timpul vacanţei, o perioadă dedicată relaxării.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Ce este drept, într-o lume condusă de bani, aceasta resursă ne poate uşura substanţial existenţa, însă nu garantează fericirea sau acea mulţumire sufletească, care de fapt, este adevărată sursa de viaţă. Totuşi, goana după bani nu ar trebui să ne dicteze fiecare clipă a existenţei noastre.

Trebuie să muncim într-un mod inteligent şi evident să ne bucurăm de viaţa fără să o punem în pericol. Aţi observat şi noi cât de mulţi oameni suferă de sindromul burnout, care trebuie să fie tratat cu maximă seriozitate.

Echilibrul ideal între locul de muncă şi viaţa personală

Ce rost îşi au toate bogăţiile dacă nu avem cu cine să le împărtăşim? Care este adevărata lor valoare dacă deşi în exterior strălucim precum un diamant iar în interior suntem măcinaţi constant de nesiguranţă, frică sau alte sentimente negative? Bineînţeles, asta nu înseamnă că trebuie să abordăm concepţii nihiliste şi să ne îndepărtăm în totalitate de rânduielile societăţii.

Este important să muncim să şi ne asigurăm un nivel de confort şi siguranţă, însă toate acestea trebuie făcute într-o manieră care să permită un echilibru plăcut între serviciu şi parte personală. Atât cât putem, vom reuşi să ne bucurăm de darurile vieţii, fără stres.

Photo credit: Tinel Andronic

Din când în când trebuie să uităm de ritmul alert în care suntem obişnuiţi să ne petrecem zilele şi să ne concentrăm asupra lucrurilor şi oamenilor cu adevăraţi importanţi din viaţa noastră. Ei sunt cei care ne aduc cele mai mari bucurii şi în numele familiei se fac sacrificiile cele mai mari. Este simplu să lăsăm grijile, responsabilităţile şi stresul să ne consume toată energia, dar nu trebuie pierdut din vedere că adevărata mulţumire vine din legăturile sufleteşti nu din cantitatea bunurilor materiale.

Drumul spre calm absolut este pavat cu multe obstacole care trebuie să le înfruntăm. Curajul ne ghidează paşii şi în acest mod reuşim să stabilim un echilibru între responsabilităţile locului de muncă şi cele ale vieţii personale. Aşa că, nu ar fi o idee rea să “furaţi” un weekend din programul încărcat şi să vă surprindeţi partenerul cu o minivacanţă surpriză. În această manieră, veţi ieşi din monotonie, rutină şi veţi avea oportunitatea să creaţi şi mai multe amintiri frumoase cât să consolidaţi şi mai bine relaţia.

Marea Neagra Romania

Photo credit: Constantin Seghedin

România este un loc atât de divers şi bogat în resurse naturale încât, pentru fiecare sfârşit de săptămâna aţi putea găsi o destinaţie nouă (asta dacă v-ar permite timpul). Internetul vă poate furniza enorm de multe informaţii utile doar cu câteva clickuri.

Voi veţi putea alege destinaţiile care va încânta inima cel mai mult. Colibiţa poate fi o destinaţie de vis pentru cei care iubesc muntele dar şi marea. Protejată de masive muntoase, lacul Colibita este un adevărat paradis turistic pentru cei care caută refugiu. Sigur o să vă simţiţi minunat în această locaţie.

Dacă vă place să fiţi activi, atunci vă puteţi încumeta la multe drumeţii pe munte şi să vă delectaţi cu privelişti încântătoare. În cazul în care vreţi să vă relaxaţi lângă malul mării, atunci o staţiune de pe litoralul Marii Negre ar putea fi soluţia. În funcţie de preferinţe, veţi găsi un loc încântător unde puteţi petrece un weekend alături de acea persoană specială din viaţa voastră. Sună bine, nu-i aşa?

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Noi, cei de la AutoBoca vă putem ajuta să călătoriţi cu plăcere către toate destinaţiile vizate. Vă punem la dispoziţie o flotă generoasă, cu modele diverse şi autoturisme de calitate. Scopul nostru este să vă oferim toate condiţiile necesare pentru experienţe auto de neuitat. Vă invităm să aflaţi chiar acum mai multe detalii pentru a vă organiza o excursie romantică de un weekend!

2 zile departe de stres cu maşinile de bun venit de la AutoBoca: VW Polo Automat şi Hyundai I20

Vacanţele sunt mereu surse de voie bună şi relaxare. Este indicat să vă luaţi timp pentru a vă reîncărca energiile şi pentru a vă dedica timpul către oamenii dragi inimii. AutoBoca este pregătită să vă ajute să călătoriţi cu plăcere către toate destinaţiile propuse. Cum anume? În rândurile următoare vă vom oferi mai multe detalii.

De regulă, maşinile din clasa mini ar fi cele mai potrivite pentru vacanţe de weekend cu persoanele iubite. De ce? Fiindcă sunt uşor de condus, spaţioase au sun consum redus şi vă puteţi strecura prin trafic cu mare uşurinţă. În plus, o excursie de weekend nu necesită un număr mare de bagaje, aşa că de ce să nu economisiţi banii pe benzină şi să îi investiţi în altceva? Poate o cină delicioasă, poate participarea la un spectacol şi tot aşa.

În acest sens, vă propunem să descoperiţi noul VW Polo Automat şi Hyundai I20 de la AutoBoca. Sunt două modele mini tare apreciate de către clienţii noştri datorită performanţei ridicate de care au dat dovadă. Polo Automat se număra printre alegerile populare, în special datorită transmisiei automate. Experienţa condusului va fi plăcută şi lipsită de impedimente. Totuşi, trebuie să aveţi răbdare în trafic şi grijă. În acest mod evitaţi eventuale probleme. 

Nici Hyundai I20 nu se lăsă mai prejos. Tot un model mini, I20 este preferat de cuplurile tinere care vor să cutreiere poieniţele de la poalele munţilor (sau o staţiune de la Marea Neagră). Cu un portbagaj spaţios şi o manevrabilitate uşoară,  Hyundai I20 poate fi partenerul de drum de care aveaţi nevoie. Mulţi din cei care au avut posibilitatea de a conduce acest autoturism mic s-au bucurat de experienţe pozitive! 

Dacă sunteţi nehotărâţi în privinţa cărui autoturism ar fi cel mai potrivit pentru călătoriile voastre, vă puteţi baza pe recomandările agenţilor noştri. Ei sunt oameni profesionişti cu multă experienţă în domeniu şi oricând gata să vă ajute. Aşa că, ne puteţi contacta cu încredere. Vă stăm alături 24/7 pentru a vă ajuta să aveţi parte de vacanţe fără stres! Profitaţi de această ocazie pentru a porni la drum cu o maşină mini de calitate prin România. 

Inchirieri masini